Kan klart anbefale denne café, som jeg egentlig synes det er mere end restaurant. Kæmpe ros for service og betjening, fra bestilling af mad og drikke til det landede på bordet gik der cirka 15 minut... Näytä lisää
Uacceptabel oplevelse: Jeg besøgte restaurant Café Kik i Silkeborg og bestilte en wienerschnitzel. ( som var friturestegt, fortalte de) Men det noget af en skuffelse.Først sad vi og ventede... Näytä lisää
Betjening fin Burger dybt skuffende Gennemstegt kød( oksemørbrad var det ikke) Kedelig tør briochebolle Lignede en kedelig thebolle Pommes frites ikke lækre hjemmelavede Noget frost li... Näytä lisää
Servitricerne blev sure på mig, da jeg bad om at betale. Der var ikke noget bordnummer, de spurgte mig om et bordnummer. De spurgte om jeg sad oppe eller nede, og jeg fortalte hvor jeg sad og hva... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Café Kik Silkeborg
I tirsdags, café Kik Silkeborg. Fik 2 af os den dårligste, serverede wienersnitzel ever! Paneringen som var tykkere end kødet, lignede et månelandskab. Den var sej, friturestegt og med garniture, som vi ikke ellers har fået til denne ret.
En stor skuffelse til 2 x 189kr, og så på 1. Feriedag🙁
Elendig wienersnitzel
Hyggeligt sted. Venligt personale. Bestilte wienerschnitzel, og har aldrig fået så ringe et måltid. Ingen kød, kun panering. Smagte af absolut ingenting. En stor skuffelse til prisen.
Like it very much
Like it very much! One of my favourite restaurant in Hillerød ♥️ Always delicious food and drinks! And the most important part for me - great, helpfull and always smiling crew! Recommend! 👏👌🤗
Et meget flot indrettet og designet…
Et meget flot indrettet og designet café i højklasse. Vi fik et meget lækkert stjerneskud hvor hele tallerkenen var fyldt ud. Meget store portioner som sørger for at man bliver mæt. Personalet var i særklasse og man kunne virkelig mærke sig velkommen. Top dollar.
Byens bedste
Byens bedste; udsigt, service, mad og cocktails. Hundredvis af muligheder til enhver smag.
Sikke en overpris for mad af så ringe…
Sikke en overpris for mad af så ringe kvalitet. Maden er fuldstændig udtørret og jeg har aldrig oplevet nogen være så næring med tilbehøret, på trods af prisen er relativ høj.
Tjenerne gør et godt stykke arbejde, men køkkenet bør skamme sig gevaldigt.
Kan på ingen måder anbefales.
Vi bestilte 3 gange mørbradgryde á…
Vi bestilte 3 gange mørbradgryde á 189kr pr. Stk. Det var alt for lidt mørbrad/Pers. Der var Ikke engang en halv mørbrad i alt. Og da vi spurgte efter mere kød blev der sagt nej. Desværre skulle vi nok have læst trustpilot inden vi gik herind. En anden tjener kom og hørte om alt var okay, vi beklagede os igen og hun vendte tilbage og sagde at hun havde trukket en ret fra regningen. Det hjalp lidt på det.
Dette var noget af det dårligste jeg…
Dette var noget af det dårligste jeg har prøvet længe. Fik deres avokado mad med brun avokado og dertil laks som var lunken og grå pletter - ikke godt nok til 180 kr.
Super sødt personale der piskede rundt.
Super sødt personale der piskede rundt.
Vi bestilte en wienerschnitzel af kalveinderlår, men det var en stor skuffelse!
Papirstynd schnitzel i dobbelt panering :-(
En schnitzel bør være 1,5 cm tyk!
Den var SÅ tør, og ikke de 189 kr værd som den kostede!
Dertil var der 6 små kogte kartofler, i stedet for råstegte, brun sovs og ærter.
Kan IKKE anbefales!
Dårlig mad og yderst dårlig service.
Dårlig mad og yderst dårlig service.
Maden var ikke noget at råbe hurra for…
Nachoes med kylling - osten var helt hård og chipsene var ikke til at få fra hinanden, lidt ligesom om de havde stået ude i 30 min før vi fik dem og indeholdte i alt 5 styk kylling
Mørbraden var gennemstegt selvom vi bestilte medium og sendte den tilbage da vi ikke havde fået hvad vi bestilte men fik samme mørbrad tilbage med beskeden om den var altså medium stegt. Personalet var ikke service mindede og virkede ligeglade med vi var der… så alt i alt en skuffende oplevelse
Fin lokation og rigtig dårlig mad.
Fin lokation og venligt, imødekommende personale. Desværre virkelig dårlig brunchbuffet til en uhyrlig pris sidestillet med udvalg og kvalitet (189 pr. Person) med et underlødigt og præfabrikeret udvalg. Bemærkede bl.a. dåseasparges, billigste fabrikskage fra Rema, opvarmet hvidt brød fra frost, slatne syltede agurker fra glas, billigste discount-pålæg. Pølser og røræg var dog acceptable.
Kommer gerne igen for at sidde på plateuet ved Gudenåen og drikke en middelmådig kop kaffe, men jeg spiser der aldrig igen.
Jeg fik anbefalet stedet, men er utroligt skuffet over deres manglende service
Jeg fik anbefalet stedet, da det skulle være veganervenligt. Jeg har aldrig nogensinde oplevet en restaurant, som trods alt har vegetariske muligheder, som nemt kunne laves vegansk, være så lidt serviceminded nogensinde. Meget skuffende oplevelse. Der står endda at deres bøf i vegetar burgeren er vegansk?! Men ved at fjerne de 2 ikke-veganske muligheder (Broichebollen + aioli) var åbenbart slet ikke muligt?
Elendig mad, god udsigt.
Virkelig kedelig mad til alt for mange penge. Fik 4 forskellige retter, alt var jævnt kedelig. Brød under pariserbøf var toast, råstegte kartofler var præfabrikerede bådkartofler osv. Tjener med sorte negle. Virkelig dårlig valg, når cafe Evald ligger ved siden af.
En dejlig café med lækker mad…
En dejlig café med den flotteste udsigt over slotssøen, dejlig veltillavet mad til rimelige priser, og super betjening. Vi kommer gerne igen 😜
En skøn sommeraften på Cafe kik i…
En skøn sommeraften på Cafe kik i Hillerød .
Lækre drinks og maden var tip top. Super service og hurtig severing . Vi kommer helt sikkert igen. ☀️👍🏼🤗
Udsigten var det bedste ved den…
Udsigten var det bedste ved den oplevelse. Vi fik begge retter med over ristet ( læs brændt ) rugbrød. Da tjener spørg om alt er okay, svare jeg. Brødet er brændt så meget at kniven ikke kan skære det ud. Hvor efter tjener siger : skal jeg hente en steak kniv ,,,det er service NOT. Kommer ikke der igen
Besøgte cafe kik i går
Besøgte cafe kik i går, sammen med 5 venner. Kan kun sige virkelig dårligt mad. Kan bestemt ikke anbefale stedet.
Det bedste ved stedet var udsigten ud…
Det bedste ved stedet var udsigten ud over slotssøen og slottet
Da vi kom,fik vi at vide vi bare kunne vælge et bord,som vi gjorde.
Derefter kom en tjener og bad os om at flytte til mindre bord.
Maden var middelmådig. Færdiglavet tilbehør.
Tjeneren fjernede vores tallerkner efter vi havde spist,ved at sætte brugte tallerkner fra nabo bordet ved siden af mig. Uprofessionelt.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service! Under et skybrud blev jeg bedt om at mine små drenge og jeg kunne flytte indenfor, da vi blev våde på trods af halvtaget. Der blev grinet lidt mens de sagde - ja hvis du vil gå under vandfaldet og ud i regnen for at komme ind ( alt imens de selv benyttede en dør under halvtaget). Jeg måtte løbe 4 gange for at få alt med ind, mens mad og jeg selv blev gennemblødt. Imens stod 3 tjenere i baren og gloede på mig mens jeg fik anrettet og tørret mine gennemblødte drenge.
En fremragende dejlig brunch søndag…
En fremragende dejlig brunch søndag 28.juni.Det var så.lækkert og stort udvalg.
Betjening i top.
Dejlig oplevelse