Et rigtig hyggeligt spisested, med god mad og skøn betjening. Og med yderst favorable priser. Vivaldi go Home (de når ikke fata morgana til sokkeholderne, hverken med mad eller service) 3 glade spi... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi spiste Brunch på Cafe Fatamorgana, da vi havde fået et Bellevue gavekort. Irriterende at vi ikke kunne købe os til en opgradering til fri drikkevarer, selv om det var annonceret på skilte at br... Näytä lisää
Skønt sted at holde jeres næste arrangement! Vi holdte i weekenden vores datters konfirmations fest til et aften arrangement på Cafe Fatamorgana. Og lige fra første besøg og dialog har service og opmæ... Näytä lisää
Vi har netop holdt konfirmation for vores søn på Fatamorgana. En helt fantastisk dejlig oplevelse. Personalet havde styr på dagen hele vejen igennem, var smilende og enormt servicemindede. Maden var... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hyggelige omgivelser burger#brunch#latte..
Jeg har prøvet deres Burger og brunch.
Burgeren er nok den bedste burger jeg har spist i byen. Velsmagende og saftig burger, kan klart anbefale husets burger.
Så har jeg prøvet brunch også, det var en virkelig dejlig oplevelse med alle de udvalg.
Hvis du søger hyggelige omgivelser, så er det Borups Plads Cafe Fatamorgana.
Kedelig mad og dårlig betjening
Jeg var inde for at spise en brunch på cafeen en ganske normal søndag sammen med min kæreste. Maden var under al kritik: der manglede bacon, som plejer at være en del af en brunch, mens maden var kedelig. Æggene smagte af plastik, og jeg fandt flere hår i laksen, som gjorde, at jeg mistede al lysten til at spise mere af buffeten. Det var samtidig ikke særlig hygiejnisk, at man tog brød m.m. med hænderne og ikke med et køkkenredskab.
Vi oplevede en dårlig service, hvor jeg bl.a. måtte vente over tyve minutter på en kop kaffe, og da kaffen endelig ankom, var den kold. Tjenerne var sure, og der blev rullet øjne, da jeg bestilte uden at kunne huske vores bordnummer, mens en af tjenerne gik ind i mig, da jeg stod i kø til buffeten, da jeg åbenbart blokerede hendes vej. Eneste lyspunkt var en lyshåret kvindelig tjener, som faktisk lignede en, som havde lyst til at være der.
Jeg husker ikke at have fået en dårligere brunch i København og krydret med den dårlige betjening, kan jeg kun anbefale andre at spise brunch andetsteds end Cafe Fatamorgana.
PAS PÅ DYRT VAND!
PAS PÅ DYRT VAND!
30 kroner kostede det mig at sige "ja, ja" til tjenerens henkastede bemærkning "vil I ha' lidt vand også". Vi købte både mad, øl og vin, og det fremgår ikke af menukortet eller andre steder, at en kande kommunalt postevand koster 30 kroner.
Det synes jeg er en utiltalende forretningside.

Super hyggelig oplevelse
Min kæreste og jeg besøgte Café Fatamorgana sidste weekend. Havde købt 2 "TilbudiByen" menuer med 3 retter. Fantastisk mad, super betjening og ikke mindst hyggelige omgivelser. Vender helt sikkert tilbage, når vi er på de kanter igen.
Deres råvarer er for gamle
Vi kom med et gavekort, Fruen og jeg, på 600 kroner og havde bestilt to menuer til 300 kroner/ stk. På cafeens opslagstavle og menukort stod, at den kostede 200 kroner den dag. Alligevel skulle vi af med fuld pris. Da burde vi have taget vores tøj og forladt etablissementet. Vi fik tilbudt en kop kaffe! Vi blev imidlertid, havde fundet en P-plads til bilen osv. Fruens rejecocktail var med næsten træede rejer, der havde ligget meget for længe uindpakket i fryseren, og mit stykke laks var temmelig harsk. Hovedretterne var også ret tørre i det, så vi forlod stedet i hast, da vi havde tygget af munden.

Bedste brunch
Vi har besøgt fatamorgana mange gange deres retter smager rigtig godt,god betjening og hggelig sted.
Kan bestemt anbefales
Ualmindelig dårlig behandling
OPFØLNING! Svar til Fatamogana:
Vi er 2 familiemedlemmer som efter vejledning fra jer, bestiller henholdsvis et bord til 2 pers. og et bord til 4 pers. Derfor kan i ikke se i jeres bookingsystem, at vi kommer 6 personer.
Vi får at vide, at hvis der er plads, kan vi sidde sammen og hvis ikke må vi sidde som bordene er bestilt. Derfor kommer vi kl. 10 da i fortæller at der er færrest gæster og dermed størst chance for at sidde sammen på dette tidspunkt.
Som skrevet nedenfor, bliver vi derfor meget overrasket da i fortæller os at i nu kan se at vi ER en gruppe og at vi derfor skal betale fuld pris for 2x brunch, uanset hvad.
At jeres personale ikke kan genkende samtalen med mig og at i derfor føler anmeldelsen uretmæssig, er svær at tage seriøs og blot endnu et udtryk for at i yder en urimelig dårlig service.
Vi er 6 familie medlemmer, som hver især har fået et gavekort til brunch, igennem "Tilbud i byen".
Vi ønsker at indløse vores værdibevis sammen og jeg ringer derfor til Café FataḾogana for at bestille bord. Her får jeg at vide, at jeg max kan bestille bord til 4 pers. fordi vi kommer med værdibeviser. De sidste to kan bestille deres bord særskilt og vi kan så håbe at der på dagen, er plads til at vi sidder ved samme bord.
jeg bliver derfor anbefalet at bestille bord til kl. 10, hvor der typisk ikke er så mange mennesker endnu.
Da vi ankommer kl.10 i formiddags, får vi at vide at vi ikke kan indløse alle 6 gavekort på én gang, da caféen har en regel om at der max må bruges 4 gavekort pr. gruppe. Vi fortæller at vi ikke er blevet oplyst om dette og at vi så bare sidder ved to borde, som booket. Personalet fortæller at det kan vi ikke, eftersom de nu ved at vi ER en gruppe.
På værdibeviset står der tydeligt, "Ved selskaber på mere end 4, skal caféen kontaktes". Der står intet om at de ikke modtager grupper med mere end 4 værdibeviser og det står os jo også frit for, at købe mange beviser på én gang, igennem "Tilbud i byen.
Vi endte desvære med at skulle betale fuld pris for de sidste 2 familiemedlemmer, oveni en ualmindelig skuffende og urimelig start på dagen.
Stamsted til frokost og aften
Hyggelig café med smilende personale, hurtig betjening og virkelig lækker mad. Jeg kan anbefale deres vegetarpasta og butterdejsruller med feta :)
GODT STED
Absolut en af mine ynglings steder i København! Det er et hyggeligt og godt sted med god stemning og altid god service! :D Har altid fået god mad og behandling! :D
Kan varmt anbefales
Skønt og hyggeligt sted
Cafe Fatamorgana er bedste og hyggeligste cafe ,jeg har været på i københavn.
Vi har spist brunch buffet og det var vanvittig.
Kaffen er god,alt i alt godt.
Kan helt sikkert anbefale stedet
Tak for virkelig god service !! 👍🏻
Tak for virkelig god service.
Jeg var inde og spise med min søster idag, det var den bedste service og dejligt mad ! Selvom tjeneren havde travlt, havde hun den støreste smil på læben, skønt. Jeg kommer helt sikkert igen :) Kan klart anbefales !!! 😃
DEJLIG BØF
Rigtig god betjening. Hyggelig stemning. Dejlig mør bøf. Og så var de fleksible i forhold til at bytte retter ud til andre i den deal vi havde købt ;) Så rigtig god oplevelse!! Tak for den...Vi kommer igen!!
Helt fantastisk sted!
Jeg har både spist deres brunch og deres tapastallerken, og begge dele smagte udover al forventning. Stort udvalg i brunchen med lidt anderledes retter, end de traditionelle æg og bacon. Smilende og serviceminded personale, på trods af travlheden i brunchen.
Jeg kan glædeligt sige, at jeg vender tilbage, igen og igen :-)
Brunch
Fantastisk oplevelse. Skøn mad og café latte - og serviceminded personale. Kan varmt anbefales...
Lækkert ❤️
Jeg kom ind til et smilende, og ikke mindst imødekommende personale, der byder et varmt velkomst hver gang. Det er et super hyggeligt sted, hvor der er plads til både sludder, hygge, drinks og lækkert mad. Jeg kan helt klart anbefalde dette hyggelig sted 👍🏻.
Det var for stressende at være der..
Vi nåede at spise en hel tallerken inden vi fik drikkevare. Og de stressede rundt og flyttede folk. Ikke et roligt sted. Og så manglede der bacon.
Vi følte at vi skulle spise hurtigt.

Vastaus yritykseltä Cafe Fatamorgana
De havde over booket caféen
De havde over booket caféen , så vi kunne ikke få det bord vi havde bestilt,
Bare ikke ok.
Men da vi fik et bord 25 minutter senere var maden god

Vastaus yritykseltä Cafe Fatamorgana
Fin oplevelse - med plads til forbedring
Til søndagsbrunch fik vi sådan set det vi skulle have, omend det var en noget flaskehalset oplevelse af komme IND i buffetten.
Hummusen var lidt fad, kartoflerne kunne godt have brugt lidt mere ovntid, og tapenaden trængte til salt, men der var mange slags godt brød, god ost og masser af frugt.
Da jeg kun regnede med, at vi - to prs.- skulle have en enkelt kaffe og juice, fravalgte vi ad. lib. drikkevarer. Dog oversteg en kaffe og en juice de 40,- ad lib. kostede. Jeg var uopmærksom - og synes det ville være rigtig god service at gøre mig opmærksom på besparelsen. Det var jeg ærligt talt lidt skuffet over og endte med at føle mig lidt snydt. Ellers var betjeningen vældig sød :-)
Super service :-D
Kommer der tit med kollegaer og venner og har kun oplevet god service!
Super god service og godt mad 👌🏻
Man får ikke bedre mad til pengene. Er man til buffet i weekenderne, hvor ung som gammel kan nyde fantastisk, dejlig mad, som ikke ligner den sædvanlige danske buffet, så er Cafe Fatamorgana lige sagen.
Vi købte mad til en barnedåb, og det var bare et hit. Alle gæsterne synes at det var lækkert og anderledes nyt.
Man får en super god service, masser af mad og hjælp til at sammensætte den perfekte menu, som lige passer til begivenhedens gæster.
Det er stærkt anbefalelsesværdigt.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.