Cafe Fatamorgana Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Et rigtig hyggeligt spisested, med god mad og skøn betjening. Og med yderst favorable priser. Vivaldi go Home (de når ikke fata morgana til sokkeholderne, hverken med mad eller service) 3 glade spi... Näytä lisää

Vi spiste Brunch på Cafe Fatamorgana, da vi havde fået et Bellevue gavekort. Irriterende at vi ikke kunne købe os til en opgradering til fri drikkevarer, selv om det var annonceret på skilte at br... Näytä lisää

Skønt sted at holde jeres næste arrangement! Vi holdte i weekenden vores datters konfirmations fest til et aften arrangement på Cafe Fatamorgana. Og lige fra første besøg og dialog har service og opmæ... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Pas på vandet er dyrt - og et glas postevand til kaffen…

Vi var på fatamorgana til en kop eftermiddagskaffe. Jeg købte en americano til 39 kroner, det koster det jo, og spurgte efter et glas vand ved siden af. Det fik jeg lov til at betale 20 kroner for, der var jo også is i, bevares, men råvaren er gratis, tabet direkte fra hanen. Jeg kunne forstå at jeg skal betale for vand, hvis jeg ikke købte andet, men nu havde jeg købt kaffen. Jeg bor lige rundt om hjørnet og kommer flere gange dagligt forbi kaffen, men at skulle betale for postevand tabet direkte fra hanen, når jeg køber min kaffe, får mig til at overveje om der er jeg tage vennerne og drikke eftermiddagskaffe i solen.

16. kesäkuuta 2024

Utrolig kedelig laksesalat

Utrolig kedelig laksesalat. Tør tør laks og fuldstændig ligegyldig salat under. Jeg har fået den før, hvor den var bedre, men idag blev der ikke lagt noget kærlighed i. Det sker tit at kvaliteten er utilregnelig på fatamorgana.

14. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Cafe Fatamorgana

Hej Maria, vi er utrolig kede af at vi ikke har levet op til forventningerne. Vi har ny ansat i køkkenet og beklager mange gange, at det ikke har været som det plejer. Du er velkommen til at ringe på 38100705, vi vil gerne tilbyde 2 x laksesalat på husets regning.

Hyggelig cafe med god mad og betjening

Havde ikke forventet det helt store - her på ydre Nørrebro. Men denne cafe er et besøg værd. Den allersødeste kvindelige tjener, rigtig god standard cafe-mad, god baggrundsmusik og dejlig hyggelig atmosfære. Her kommer vi igen.

12. kesäkuuta 2024

Spiste brunch .

Spiste brunch .
Der var ikke en finger at sætte på det kommer gerne igen
Så kan helt sikkert anbefale stedet

3. toukokuuta 2024

Konfirmation på Fatamorgana

Vi har netop holdt konfirmation for vores søn på Fatamorgana. En helt fantastisk dejlig oplevelse. Personalet havde styr på dagen hele vejen igennem, var smilende og enormt servicemindede. Maden var lækker - først brunch og senere dessert med forskelligt fra menukortet.
Gæsterne bestilte drikkevarer fra baren og der blev serveret de lækreste smoothies, cacao og lækre softdrinks til børnene og gode drinks og vin til de voksne. Kæmpe anbefaling herfra - vi kommer igen og holder fest her igen

27. huhtikuuta 2024

En tynd kop kaffe med en middel kage…

En tynd kop kaffe med en middel kage til 85 kr der skal skues op for kvaliteten hvis vi skal komme igen

14. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Cafe Fatamorgana

Hej Uffe, vi er utrolig kede af at høre vi ikke har levet op til dine forventninger med kaffe og kage. Vi håber dog du vil besøge os igen, og give os chancen for at rette op på vores fejl.

Bestilte fish and chips

Bestilte fish and chips, som var noget der lignede to fiskepinde med lidt smag, pomfritter var tilgengæld fine men synes lige det er lovlig dyrt at betale 290 for et par skåret kartofler og nogle “fine” fiskepinde! Men det gode er at forretningen lever op til sit navn og man blev advaret på forhånd, ren fatamorgana!

12. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Cafe Fatamorgana

Hej H. Vi er rigtig kede af at vores fish n’ chips og pris ikke levede op til jeres forventninger. Vi tager din kritik til os og vil forsøge på bedste vis at rette op på det. :)

Havde bestilt et bestemt bord

Havde bestilt et bestemt bord, et bestemt tidspunkt med flag på bordet, ingen af delene blev opfyldt.
Vi fik brunch som på ingen måde var pengene værd, fadene var halvtomme og der gik utrolig lang tid inden der kom nyt ind og brødet var tørt.
Det bliver ikke til et genvalg

3. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Cafe Fatamorgana

Hej Helle. Vi er super kede af at høre din oplevelse hos os, vi forsøger på bedste vis altid at gøre vores kunders oplevelse så god som muligt. Vi beklager at vi ikke levede op til jeres forventninger. :)

Vil bestemt anbefale caféen til slle

Vi havde en rigtig god oplevelse hos Café Fatamorgana. Vi bestilte fra deres “vælg selv brunch” som alt var rigtigt lækkert. Betjeningen var nærværende og meget positiv. Vi kan bestemt anbefale stedet til alle.

23. marraskuuta 2023

Hyggelig men ingen brunchbuffet selv om det er annonceret

Vi har tidligere været på caféen som er hyggelig og har god mad.
I dag (lørdag) havde vi så glædet os til weekend brunchbuffet og havde bestilt bord.
Men da vi ankom fik vi at vide, at der ikke var buffet, men man kunne vælge mellem små retter.
Det var en meget stor skuffelse - især at vi ikke havde fået besked.
Vi havde endda bestilt bord, så det havde været muligt at sende en mail.

15. heinäkuuta 2023

Vi har lige spist frokost på Cafe…

Vi har lige spist frokost på Cafe Fatamorgana da vi havde fået et gavekort, og det kan varmt anbefales. Maden var særdeles lækker, det hele friskt og velsmagende, og personalet venlige og servicemindede, i super hyggelige lokaler, tak for en virkelig god oplevelse.

9. maaliskuuta 2023

Vi kommer med sikkerhed igen!😍

Vi blev mødt med et kæmpe smil og meget venlig og servicemindet personale.
Maden var over alt forventning!
Vi havde en gaveboks der gjorde vi fandt vejen der hen, og kan med sikkerhed sige at vi kommer igen!
Fantastisk udvalg på buffeten og smagte fantastisk 😍
Tak for fyldte maver og en fantastisk oplevelse

13. tammikuuta 2023

Bedste oplevelse!

Bedste oplevelse! Vi spiste 2x brunch buffet og blev mødt af det sødeste personale. Maden var så lækker, varieret og man kunne smage det var hjemmelavet. Det er sindssygt god mad til billig pris. Plus stemningen i caféen var hyggelig. Og igen sindssygt søde og smilende tjenere der giver mega god service. Kan virkelig anbefales til alle!

13. tammikuuta 2023

Virkelig ikke værd at besøge

Virkelig ikke værd at besøge. Kom til meget kolde lokaler, og æg, pølser og pandekager var kolde. Resten af udvalget i buffeten var kedeligt og ikke hjemmelavet. Rugbrødbrødet var fra Schulstad, og ikke lige hvad man forventer til et cafe besøg. Desværre en ØV oplevelse.........

16. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cafe Fatamorgana

Vi er rigtig kede af at læse omkring din oplevelse af maden og dit indtryk af at vores retter ikke er hjemmelavet. Vi bager ikke selv vores rugbrød, det kommer fra indkøb, men vores retter er hjemmelavet og bliver tilberedt i køkkenet på stedet. Mht varmen, har det været ekstra koldt de seneste par dage og vi beklager mange gange hvis varmen ikke har været tilstrækkelig under dit besøg hos os.

Rigtig rigtig god mad.

Rigtig rigtig god mad.
Vi var 5 personer der kom lidt tilfældigt forbi, så rigtig positiv oplevelse
Kigger klart forbi igen

19. marraskuuta 2022

Smagfuldt både mad og atmosfære

Første besøg på cafe Fatamorgana… og det bliver ikke den sidste!
Der er godt nok hyggeligt.
Fed atmosfære, rar betjening, man sidder godt…. og så smagte maden rigtig dejligt.
Veltilberedt og smagfuld 3 retters menu.
Jeg er fan, fruen er fan - vi kommer igen for fan

10. syyskuuta 2022