CA A-kasse & Karriereudvikling Arvostelua 1 716

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Lynhurtig svar til mit spørgsmål Jeg stå lidt i tvivl om min bidrag til efterløn så skrev jeg til CA via deres webportal. Jeg fik svar i mindre end et døgn or deres konsulent Marianne Petersen var... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mit liv har taget en drejning, fordi jeg er blevet ledig. Det er derfor utrolig vigtigt for mig at jeg nemt kan kontakte min A-kasse CA for at stille de mange spørgsmål, jeg gerne vil have afklaret f... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Meget fin a-kasse de sidste mange år, uden egentligt at have haft brug for dem. Måske skal der holdes lidt igen ved opkald omkring udmeldelse. Man kan ikke bede om feedback og så tage feedback som et... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I recently worked with Troels during my recruitment process and I am genuinely grateful for his support. I am happy to say that I received an offer for my dream position, and Troels had a big im... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Toimeentulovakuutus
  2. Työnhakupalvelu

Tietoja yrityksestä CA A-kasse & Karriereudvikling

Yrityksen kirjoittama

I CA A-Kasse & Karriereudvikling får du mere værdi for dine penge

Med CA får du ikke kun en a-kasse. Du får også karriereudvikling med i prisen.

Vi hjælper dig gennem hele dit arbejdsliv. – både når du er ledig og når du er i job. Vi er sammen om din udvikling og tryghed.

A-kasse og karriereudvikling - 543 kr/md
Vi hjælper dig med dagpenge og hjælp til jobsøgning, hvis du bliver ledig.

Men vi hjælper dig også med sparring og rådgivning i forhold til alle de udfordringer du møder i dit arbejdsliv og din karriere.

CA Advokathjælp - 60 kr/md
Få juridisk tryghed i ansættelsen med CA Advokathjælp.

Vores dygtige advokater tjekker din ansættelseskontrakt og hjælper dig, hvis der går knuder i dit ansættelsesforhold.

CA Advokathjælp er et trygt og billigt alternativ til et fagforeningsmedlemskab.

DK's bedste lønsikring – fra 49 kr/md
Med CA Lønsikring kan du få op til 60.000 kroner om måneden oven i dagpengene, hvis du bliver ledig.

Tænk Penge kårede CA Lønsikring til Bedst i Test i oktober 2021.

Rabatter og gode priser
Som medlem af CA har du adgang til rabataftaler, som sikrer dig gode priser på fx efteruddannelse, aviser, forsikring, restauranter m.m.

Uafhængig – fri af politiske bindinger
CA er en uafhængig a-kasse, hvor der er plads til alle, der er del af det omskiftelige arbejdsmarked.

Som neutral a-kasse forholder CA sig til samfundet og arbejdslivet omkring os. men er fri af politiske bindinger.

Medlemsservice i top
Det er ikke nogen tilfældighed, at CA ligger i top på Trustpilot. Det er nemlig vores ambition at have de mest tilfredse medlemmer blandt alle a-kasser.

Derfor har vi altid fokus på god service - og på at udvikle nye spændende og relevante tilbud til vores medlemmer.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Klar anbefaling!!

Har som 46-årig lige været igennem mit første forløb uden job og har gennem hele forløbet følt at jeg har været i gode hænder; super kommunikation med min rådgiver Marianne og god vejledning i at finde rundt og få indberettet de rigtige oplysninger - super enkelt og overskueligt og ingen problemer med udbetalinger eller andet.
KLAR anbefaling herfra!

Kære Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har følt dig i gode hænder gennem forløbet, og at Marianne har kunnet hjælpe dig med tryghed og overblik. Det betyder meget for os, at alt har fungeret enkelt og problemfrit.

Karriererådgivning

Joy, er altid motiverende og ærlig. Dejligt befriende, når man søger nye måder at tilgå jobsøgning. Også god til at give ens selvtillid et boost.

11. syyskuuta 2025

Kære Jannie

Tak for at dele den motiverende og energigivende rådgivning hos Joy. Det kan være så vigtigt med nyt perspektiv for at komme videre. Vi er taknemmelige for at du deler din oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt A kasse med rigtig god service

Perfekt A kasse med rigtig god service. Nemme at komme i kontakt med, meget kompetente medarbejdere. Klar anbefaling herfra

Kære Consumer 4

Tusind tak for de 5 flotte stjerner og din anbefaling.

Det varmer os meget at læse at du finder os kompetente og og nemme at komme i kontakt med. Samt at vi er en perfekt A-Kasse. Tak igen for din flotte ros.

Professionel og støttende karriererådgivning

Jeg har haft Tina P. som karriererådgiver, og hun har været en stor hjælp i forhold til sparring.

Kære Dan

Tusind tak for de 5 flotte stjerner.

Hvor er det godt at høre at Tina P. har været en stor hjælp for dig i forhold til sparring.

Det er vi virkelig glade for at høre.

Over alle forventninger

CA A-kasse har hjulpet mig over alle mine forventninger - dette gælder alt fra medarbejdernes imødekommenhed og tilgængelighed til tilpasset økonomisk vejledning og videreformidling af relevante kontakter i medarbejdernes netværk.

Kære Philip

Tusind tak for at dele din 360-grader oplevelse. Vi håber inderligt at du allerede er rigtig godt videre med drømmejobbet. Ellers er du velkommen - altid :).

Efter mit opkald til CA

Efter mit opkald til CA, så føler jeg fik hurtigt hjælp til at få adgang til mine ydelser.

9. syyskuuta 2025

Kære Joakim

Hvor godt at høre at vi har hjulpet dig hurtigt og effektivt. Vi ønsker at gøre det så trygt og nemt som muligt at få sine ting på plads. Tusind tak for at tage tiden til at anmelde os.

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig dygtige og venlige rådgiver i…

Virkelig dygtige og venlige rådgiver i CA og altid meget venlige og imødekommende og hjælpsomme når man kontakter dem. 🙏☺️
Kan stærkt anbefale CA som A-kasse.

9. syyskuuta 2025

Kære Manuela

Hvor er det dejligt at du føler dig velkommen og får god, professionel hjælp. Tusind, tusind tak for de fine ord.

Medlem

Har været medlem, siden 2018 og bedre service finder du ikke end hos CA A kasse.

8. syyskuuta 2025

Kære Lasse

Tusind tak for din anmeldelse og for at have været medlem siden 2018. Det glæder os meget, at du værdsætter servicen hos CA-A kasse - vi ser frem til fortsat at hjælpe dig.

Professionel rådgiver med empati

Det fungerer rigtig godt rent administrativt at komme ind i dagpengesystemet hos CA. De var hurtige og effektive til at behandle min sag.

Men at gå på dagpenge og miste sin jobidentitet har for mig været svært at kapere. Politisk er der lavet et rigidt system med stramme regler, der føles som en pisk over hovedet. Man kan blive særligt sårbar, når man står og har brug for en økonomisk håndsrækning i en periode. Det kræver nogle helt særlige mennesker til at gribe én i den situation, og ikke alle evner det. Men heldigvis fik jeg Tina Pontoppidan i Aarhus som rådgiver, og det gjorde en kæmpe forskel. Jeg er blevet mødt, set og hørt lige der, hvor jeg er. Hun har fået min tro på egne arbejdsevner til at vokse igen, givet mig supergod feedback og fået mig til at åbne øjnene for nye jobmuligheder.

Tina evner både at være skarp, professionel, analytisk og et empatisk, lyttende og coachende menneske. Tak. Mine bedste anbefalinger.

Kære MK

Tak for din ærlige anmeldelse.
Vi ved, at det kan være en udfordrende tid at stå i dagpengesystemet og derfor er vi rigtig glade for at høre, at Tina har gjort en forskel med sin støtte og rådgivning. Det betyder meget , at du har følt dig mødt, set og hjulpet videre. Vi sender naturligvis dine flotte ord videre til hende.

Saanut 5/5 tähteä

Giver feedback, jeg kan bruge i praksis

Hun hjælper mig ved at give ærlig og konstruktiv feedback, som jeg kan arbejde videre med i min karriereudvikling. Det har givet mig nye indsigter i, hvordan jeg kan styrke mine jobsøgning strategier og jobsamtaler. Jeg oplever, at hendes sparring gør mig bedre rustet til min jobsøgning.

5. syyskuuta 2025

Kære Esther

God sparring på jobsøgningsstrategier og jobsamtaler hjælper en videre. Så skønt at du oplever den værdi af karriererådgivningen. Tusind tak for at bruge din kostbare tid til at anmelde os.

Saanut 5/5 tähteä

Sød og informativ medarbejder.

5. syyskuuta 2025

Kære Johan

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejder. Tusind tak for at tage tiden til at anmelde CA.

Kompetent sagsbehandling - TAK

Marianne Nymark er rigtig god og professionel sparring og en dygtig rådgiver. Altid venlig og konstruktiv. Et stort tak for en god behandling gennem hele perioden til C.A.

Hej Madsen 1.

Mange tak for din flotte tilbagemelding!
Vi sætter stor pris på dine ord, og det glæder os især at høre, at du har haft en god oplevelse med Marianne Nymark. Din anerkendelse af hendes indsats som professionel og venlig rådgiver betyder meget – både for hende og for os som organisation.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover, og du er altid velkommen i CA A-Kasse.

Saanut 5/5 tähteä

Altid god service og sødt personale

Altid god service og sødt personale! Jeg oplever altid korte svartider og nogle mennesker, der gør sig umage med at svare pænt, høfligt og effektivt på de spørgsmål, jeg måtte have, så jeg hurtigt bliver hjulpet videre.

Hej Jakob

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever både god service og sødt personale. Vi gør os umage for at svare hurtigt og hjælpe på en ordentlig måde, så det er skønt at høre, at det bliver lagt mærke til. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os til at hjælpe dig igen!

Gode konsulenter

Gode konsulenter, der hjælper en med at finde det rette job

3. syyskuuta 2025

Kære KM

Karriererådgivning til det rette job er guld værd. Håber at dette bliver et stort tillykke til dig meget snart eller allerede er det. Tusind tak for at tage tiden til at anmelde CA.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er et super tilfreds medlem af CA

Jeg er et super tilfreds medlem af CA, da de altid står klar med rådgivning og sparring, hvis der er brug for det - både på mail, telefon og fysisk møde.

Jeg har brugt dem i forbindelse med jobsøgning og dagpenge - og de er altid søde og imødekomne. Derudover svarer de også altid lynhurtigt på de spørgsmål, jeg måtte have løbende.

Kære Amanda

Det betyder så meget med tilgængelighed i en travl hverdag. Tusind tak for at anerkende dette hos CA. Tak for de fine stjerner.

Janne , CA Medlemssupport

møde med Gitte

Gitte var rigtig konstruktive i forhold til bedrening mit CV og min ansøgning.

Kære Viktor

Nogle gange har man brug for en god sparring til at udvikle nyt materiale. Godt gået! Tak for at anerkende Gittes input. Tusind tak for de fine stjerner.

5 stjerner til CA og Tina

5 stjerner til Tina for rigtig god og professionel sparring, samt for yderst behagelige og givende karrieresamtaler. Mange tak!

Kære Oscar

Hvor er det fedt at høre at du har fået kvalificeret sparring på din karriere. Tusind tak for at tage tiden til at give de flotte stjerner.

Saanut 5/5 tähteä

En rådgiver der gør en forskel

Jeg havde for nylig mit første møde med CA, hvor jeg mødte Tina Pantoppidan, og det var en fantastisk oplevelse. Tina er utrolig kompetent, professionel og skarp i sin rådgivning. Hun formår på en meget behagelig måde at skabe overblik, give konkrete værktøjer og samtidig motivere til at se nye muligheder.

Jeg følte mig set og taget seriøst, og jeg gik fra mødet med både større selvtillid, ny energi og værdifulde input til min jobsøgning. Det betyder meget at have en rådgiver, der både kan guide fagligt og samtidig inspirere til at arbejde med mindset og mentaltræning.

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg valgte at skifte a-kasse til CA og for at have mødt en så dygtig og engageret rådgiver som Tina. Hun får mine varmeste anbefalinger!

17. elokuuta 2025

Kære Liana Maria

Vi er også utrolig glade for at du har valgt CA. Det er med stor faglig stolthed at vi læser hvor meget du har fået med dig til din første rådgivning. Tak for at dele din fantastiske oplevelse.

Saanut 1/5 tähteä

Feels like a scam

Feels like a scam. They gladly take your money, but the one time you need help, they just make excuses and demand more money to actually do anything. Avoid! I will cancel for sure.

Dear Ty,

CA would like to understand how we can help you. Would you be so kind to get in touch with Lars Christensen 2068 0593, Head of Service Management? We always help our members as much as we can within the legal regulations we work under. And we want to help you too. Thank you.

Kind Regards
Janne, Membership Support

Saanut 5/5 tähteä

Som nyuddannet kandidat var jeg uden…

Som nyuddannet kandidat var jeg uden arbejde i lidt oven den første måned, juli 2025, og skulle så for første gang manøvrere i det omfattende regelsæt, der knytter sig til den side af livet.
Det viste sig ikke at være det store problem, for dels havde CA løbende sendt breve med vejledning, og dels blev alle mine senere henvendelser med spørgsmål til CA besvaret prompte samt meget præcist og professionelt. Dette både om berettigelse til dagpenge, vejledning om fritagelse for møder og jobsøgning, da jeg skulle starte job efter en god måned, periodisering samt spørgsmål om feriedagpenge.
Jeg er tilmed meget taknemmelig for den altid venlige imødekommenhed, jeg er blevet mødt med af alle de medarbejdere i CA, som jeg har været i kontakt med i forløbet. Ingen nævnt – ingen glemt. Men mange tak til alle.
Venligst
Oscar Andersen

Kære Oscar

Utrolig dejligt at høre at du er blevet guidet præcist og professionelt gennem de mange regler, samt at du er blevet modtaget imødekommende og venligt. Det er en fantastisk dag for os alle i CA, når vi ved at du er tryg og godt informeret. Tak for din anerkendende anmeldelse.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin