Lynhurtig svar til mit spørgsmål Jeg stå lidt i tvivl om min bidrag til efterløn så skrev jeg til CA via deres webportal. Jeg fik svar i mindre end et døgn or deres konsulent Marianne Petersen var... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mit liv har taget en drejning, fordi jeg er blevet ledig. Det er derfor utrolig vigtigt for mig at jeg nemt kan kontakte min A-kasse CA for at stille de mange spørgsmål, jeg gerne vil have afklaret f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meget fin a-kasse de sidste mange år, uden egentligt at have haft brug for dem. Måske skal der holdes lidt igen ved opkald omkring udmeldelse. Man kan ikke bede om feedback og så tage feedback som et... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I recently worked with Troels during my recruitment process and I am genuinely grateful for his support. I am happy to say that I received an offer for my dream position, and Troels had a big im... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Første gang jeg skal bruge CA melder de nej og aflyser aftalte møder.
Jeg har altid overholdt alle mine betalinger, også de seneste 12 måneder og CA nægter mig hjælp og sparing!
Nu bruger CA a-kasse en § om, at du også skal have haft arbejde i de seneste 12 måneder med en minimums indtægt på kr. 22.300 om måneden, men du må ikke opgøre mere end dette, så selvom du fx har haft arbejde i 11 måneder med fx 90.000 om måneder vil de nægte dig ret til dagpenge! Udover det er grotesk og sygt, hvor mange er så lige klar over denne "regel"?
Hvad er det for et scam og bedrag!
Jeg har fremsendt en klage til Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Marianne rådgiver var rigtig sød og kommunikerede klart og forståeligt. Tak for det.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
De er super hjælpsomme og giver god vejledning.
Jeg har Joy Ahlström som vejleder - hun er kanon!

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Kan virkelig anbefale den super gode sparring jeg netop har fået via CA konsulent. I min jagt på et nyt spændende job betyder det jo alverden at få den bedste rådgivning, materialer mv. stillet til rådighed!

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
I had really great experience with onboarding meeting at CA Akasse. Jette was very helpful and taught me some great tricks on how to be searchable on Linkedin and what to improve in my CV. She also properly explained how it works when you are unemployed and answered all my questions.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Greete fra CA i Århus har for mig været en kompetent rådgiver og formidabel sparringspartner. Klar anbefaling af CA og Greete herfra! :-)

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Kenneth. Han har svaret hurtigt på mail og givet mig svar på alt, jeg havde brug for 🙏🏼

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
CA har altid givet virkelig god rådgivning. De er profesionelle og personlige, og jeg bliver positivt overrasket over, hvor godt de sætter sig ind i tingene, inden jeg har haft møder med dem.
Jeg har lige haft møde med deres rådgiver Lars, som gik langt ud over, hvad man vil opfatte som almindelig god service.
Jeg er blevet kontaktet et utal af gange af a-kasser, der vil have mig til at skifte, fordi de er billigere, og jeg har sagt nej hver gang. CA er alle pengene værd - og mere til.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg som nylig student, har haft kontakt med flere fra CA, såsom min Karrierer rådgiver Tina. Det har været en virkelig positiv oplevelse fra min side, med hjælp hele vejen siden jeg blev færdig med uddannelsen. De er venlige, imødekommende og meget behjælpelig med alle de spørgsmål og usikkerheder, jeg har haft. Kan klart anbefale CA

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Friendly and very helpful customer service

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg havde en god og informativ samtale med Jette, der endda havde overskud til at dele ud af tips og tricks - 5 stjerner herfra :-)

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Tina har været en utrolig dygtig og imødekommende karriererådgiver. Hun har givet mig værdifuld sparring og konkrete råd, som har gjort det meget lettere at målrette mit CV og finde den rette karrierevej.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Et super forløb med Joy hos CA.
Jeg fik god og empatisk sparring hos Joy. Der blev udvist forståelse for og udgangspunkt i den situation, jeg stod i. Det var dejligt at mærke opbakning og støtte på vej til mit næste job. Vejen dertil indeholdt snakke om at være menneske, forældre, arbejdstager.
Så en stor anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg har været medlem af CA i mange år, og min oplevelse er, at man altid bliver mødt i telefonen med en positiv stemning og et lyttende øre.
Som medlem oplever vi ofte forskellige situationer i relation til job og økonomi – begge dele er væsentlige og har stor betydning for vores daglige trivsel. Nogle gange står vi over for udfordringer på arbejdsmarkedet, som ligger uden for vores egen indflydelse, og andre gange skyldes det teknologi, der ikke fungerer, som det skal.
Hos CA møder man kompetente og engagerede medarbejdere, eksempelvis Marianne Nymark, som altid er klar til at finde en løsning.
De er også særdeles dygtige som karriererådgivere, hvor de yder en målrettet indsats for at hjælpe.
Hos CA har jeg selv haft en meget positiv og menneskelig oplevelse.
Jeg vil gerne takke CA for en værdifuld rejse og kan varmt anbefale deres service.

Jeg er fuldt ud tilfreds med CA som A-kasse. 🤗

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg har haft et halvt års forløb med Tina Pontoppidan fra CA, og hun har bare været helt utrolig dygtig og empatisk i sin tilgang til mig som ledig. Det er i øvrigt generelt den tilgang, jeg hele vejen har mødt hos CA. De sætter sig grundt ind i, og forstår, hvilken situation man står i.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg har gode oplevelser med de CA rådgivere, som jeg har haft kontakt med i Aarhus. Greete og Lars - I gør en forskel, tak for det. Der er gode konkrete råd at hente til både jobsøgningen og livet som jobsøgende, som kan være udfordrende for ens tro på sig selv.
De fastlagte regler for ledige kan være vanskelige at navigere og her er CA gode til påmindelser og hjælp, når der er brug for det.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg har haft en super god oplevelse med CA a-kasse. De har virkelig været nærværende, nysgerrige og imødekommende. Man føler sig mødt som menneske og ikke bare et nummer i systemet. De er forstående, lytter og tager sig tid – og det gør en kæmpe forskel. Kan kun anbefale dem!

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg oplever hurtig, imødekommende og kompetent hjælp, når jeg er i kontakt med CA. Det er let at komme igennem til dem, og de er hurtigt klar med en løsning eller svar på spørgsmål.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.