Boertien Vergouwen Overduin Arvostelua 187

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De opzet van de training is fijn, duidelijk en goed te volgen. Het studiemateriaal is erg verzorgd en prettig als naslagwerk te gebruiken. Mijn groep bestond uit mensen met verschillende achtergronden... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellinge... Näytä lisää

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Een prima training met een goede uitvoering

Ten eerste de manier waarop mevrouw de training geeft, blijft de training mij boeien. Er waren bepaalde interactieve oefeningen wat eigenlijk best wel leuk was.

Het is voor mij een herhaling, wat ik overigens niet onprettig vind. Zo krijgt de verslaglegging weer aandacht.
Simpel en duidelijk taalgebruik en te lezen voor de iedereen, dat zijn wel de woorden die mij bijgebleven zijn. Kop, midden en staart, daar moet je jezelf aan blijven herinneren.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik iets meer verwacht had, zoals wat mag wel en wat mag niet. Achteraf vernam ik dat dit helaas niet bij deze training hoorde.

Over het algeheel gezien dus voor mij een goede training.

31. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Hallo Evelien, bedankt voor je uitgebreide en waardevolle feedback! We zijn blij om te horen dat de training je heeft kunnen boeien en dat de interactieve oefeningen leuk en nuttig waren. Het is goed om te weten dat de herhaling van de inhoud, zoals de aandacht voor verslaglegging, als positief is ervaren.

We begrijpen dat je iets meer verwacht had, vooral op het gebied van wat wel en niet mag in bepaalde situaties. Het is jammer dat dit aspect niet in deze specifieke training aan bod kwam. Dit is waardevolle input voor ons en we zullen dit meenemen in de overweging voor toekomstige trainingen.

Nogmaals bedankt voor je feedback. We streven er altijd naar onze trainingen te verbeteren en jouw opmerkingen helpen ons hierbij.

Met vriendelijke groeten,

Saanut 3/5 tähteä

Vriendelijk, maar niet altijd goed

Helaas was één van de dagen dat we training hadden geannuleerd, zonder dat wij (de cursisten) en de locatie hier bericht over hadden ontvangen. Hier kwamen we pas achter nadat ik met jullie heb gebeld.

Daarnaast vind ik het jammer dat je niet meer bij je intakeformulier kan, nadat je dit hebt opgestuurd. Omdat ik meerdere cursussen volg, vind ik het fijn om te kunnen terugkijken wat ik ook al weer heb genoteerd.

Jullie zijn wel heel vriendelijk en behulpzaam.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Hartelijk dank voor je feedback, Esther. Wat jammer om te lezen dat één van de trainingsdagen geannuleerd is. Ons streven is altijd om de cursisten zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van wijzigingen, dus onze excuses dat dit niet op tijd gedaan is.

We proberen continu te innoveren met alle feedback die we binnenkrijgen, dus je feedback over de intakeformulier nemen we dan ook zeker mee!

Tot slot, dank voor je compliment!

prettige docent

prettige docent
wist geode sfeer te creëren
gaf iedereen de ruimte

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Bedankt voor je positieve feedback, Marijke! Daar zijn we erg blij mee.

Saanut 4/5 tähteä

Het was afwisselend en niet saai

Het was afwisselend en niet saai. We hebben goede handvaten voor de praktijk gekregen.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Bedankt voor het delen van je positieve review, Lucy. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks dat ik al meerdere malen een…

Ondanks dat ik al meerdere malen een telefonie training heb gehad, werd deze op een hele leuke, ontspannen manier gebracht.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Bedankt voor het delen van je positieve review, Vanessa. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Saanut 5/5 tähteä

Trainer was zeer open en vriendelijk

Trainer was zeer open en vriendelijk. Helder in uitleg en goed in de begeleiding

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Bedankt voor je positieve feedback, Karin! Daar zijn we erg blij mee.

Saanut 4/5 tähteä

goede locatie goede training mede door…

goede locatie goede training mede door docent

17. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Bedankt voor het delen van je positieve review, Fais. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Saanut 5/5 tähteä

Onzen cursisten heb veel kennis in haar vak

Onzen cursisten heb veel kennis in haar vakgebied en we waren goed begeleid met de practise oefeningen

17. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Bedankt voor je positieve feedback, Renier! Daar zijn we erg blij mee.

Saanut 4/5 tähteä

Training was zeer informatief en goede…

Training was zeer informatief en goede verhouding in zenden en zelf aan de slag. Uiteindelijk de online training gevolgd vanwege niet genoeg animo voor fysiek. Maar de online training is goed bevallen.

13. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Wat fijn om te lezen! We wensen je heel veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Kwalitatief onder de maat

De aangeboden training Zicht op pensioen, voldeed niet aan mijn verwachtingen. Inhoudelijk weinig goede inzichten gekregen hoe je je kunt voorbereiden op je pensioen. Cursus materiaal is summier en bijvoorbeeld niet gericht op jouw financiële situatie na pensioen, de locaties in Nederland zijn ondanks het aanbod zeer beperkt, de cursus zelf verloopt traag. Kortom een veel te dure training voor wat je ervoor krijgt. Positieve is de kleine groep (6 personen in mijn geval).

13. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Wat jammer om te lezen over je ervaringen. We nemen dit intern met ons mee ter verbetering van de kwaliteit en service.

Saanut 4/5 tähteä

Het was een leuke leerzame cursus en…

Het was een leuke leerzame cursus en sommige aspecten kan je toepassen in je werkzaamheden.

8. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Wat fijn om te lezen, Ruud! We wensen je heel veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Saanut 1/5 tähteä

Deze cursus is een wassen neus

Deze cursus is een wassen neus, je krijgt in 6 uurtjes zeer weinig lesstof. Ik had online, op eigen initiatief, meer kunnen leren over dit onderwerp dan bij BVO.
De cursus kost 1200 euro ! daar krijg je nog geen 100 euro aan lesstof voor terug. Het is altijd leerzaam om een cursus te doen, maar van deze steek je echt weinig tot niets op. Ik houd niet van klagen als er geen reden toe is , maar deze cursus geeft je totaal geen waar voor je geld....zonde.....

8. kesäkuuta 2024

Saanut 3/5 tähteä

Het niveau van de training is goed en…

Het niveau van de training is goed en sluit aan bij de verwachtingen. Ik heb een goede training ontvangen.
Ik had ingeschreven voor een fysieke training maar het werd een training in een virtuele classroom, dit vond ik niet prettig. Ook de andere deelnemers en zelfs de trainer gaf aan een fysieke training te prefereren. Dit ging voor mij ten koste van de kwaliteit van de training.

9. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Bedankt voor je feedback, Brenda. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de training. Verder nemen we je feedback intern met ons mee wat betreft je voorkeurslocatie.

Cursus heel goed gepland

De cursus was erg goed gepland, zowel qua organisatie als qua inhoud.
Zeer goede, aardige en vriendelijke docent, die zelfs de minder makkelijke delen van de cursus plezierig heeft gemaakt.

7. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Wat fijn om te lezen, Mariola! We wensen je heel veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Saanut 1/5 tähteä

De cursus was verre van wat ik er van…

De cursus was verre van wat ik er van verwacht had. Het lesmateriaal is goed opgezet maar de cursusleider was totaal niet motiverend of inspirerend. Iets wat je wel verwacht bij een cursus Brain-based beïnvloeden. Feedback hier op werd niets mee gedaan. Er was geen interactie. Een lange monoloog van de cursusleider waarbij het meer het oplezen van het lesmateriaal was. Er was geen verdieping. De online lessen hebben niets toegevoegd aan het lesmateriaal. Prijs / kwaliteit verhouding is heel ver te zoeken.

9. toukokuuta 2024

Goede en concrete opleiding

11. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Wat fijn om te horen, Johan! We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Prima training

Prima training, goede trainers en gedreven deelnemers. Er mooie en leerzame tijd gehad.

6. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Wat fijn om te lezen, John! Bedankt voor je positieve review.

Saanut 5/5 tähteä

De wijze waarop het is begonnen tot het…

De wijze waarop het is begonnen tot het einde van de training is er door jullie aan alles gedacht. Ook is er rekening gehouden met de verzorgde lunch en energie boost moment in de middag.
De lokatie met daarbij voldoende parkeerplaatsen voor cursisten. Studiemateriaal al ruim van te voren goed geregeld. Ook de docent die weet hoe les te geven en kennis kan overbrengen. Het was een prettigere fijne cursus en hierdoor is ook de motivatie gegroeid om nog een cursus te gaan volgen.

9. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de training, Kish! Daar zijn we erg blij mee. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

zeer vriendelijke trainer.

het was een training in een kleine groep met een zeer vriendelijke trainer. We hebben een paar gezellige en leerzame dagen gehad.

5. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Wat fijn om te horen, Karel! Veel succes toegewenst met het toepassen van de opgedane kennis.

Boertien Vergouwen Overduin

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin