Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De opzet van de training is fijn, duidelijk en goed te volgen. Het studiemateriaal is erg verzorgd en prettig als naslagwerk te gebruiken. Mijn groep bestond uit mensen met verschillende achtergronden... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellinge... Näytä lisää

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Heel goede training. Werd heel kundig gegeven. Kon goed zaken laten reflecteren

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
De lerares was erg goed. Ze legde de stof duidelijk uit, hield in de gaten of het lukte om een opdracht af te ronden en bood hulp als dat niet zo was. De verhouding tussen theorie en oefenen was goed.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
'Laagdrempelig'; samen met de groep de reis aangaan van het vertellen van een verhaal.
In het begin krijg je te horen dat je aan het eind van de dag een verhaal gaat voordragen aan de groep, terwijl je nog geen idee hebt. Maar in de loop van de dag krijg je allerlei handvatten, voorbeelden en ideeën aangereikt en ga je stukjes uitproberen. En zowaar, aan het eind van de dag een enthousiast verhaal verteld aan de groep.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Er werd met droge ogen pseudopsychologie bijgehaald. In de klas werd uitgelegd dat je op happyvibes.be je bioritme uit kan rekenen door je geboortedatum in te voeren en dat je op basis daarvan beter wel of niet een presentatie kan geven. Toen ik er wat van zei, meldde de trainer dat het wetenschappelijke bewijs onderaan de website te vinden was. Is helemaal niet zo.
Daarnaast was de Powerpoint-presentatie van de trainer helemaal niet op orde. Het stond bol van de taal- en stijlfouten. Daar zou ik normaal niet zo kritisch op zijn, maar dit was een onderdeel van de training! Net als het feit dat de techniek af en toe niet meewerkte.
Toch twee sterren want: de meegekregen documentie was wél goed en de trainer heeft ook wel nuttige tips gegeven die ik ga gebruiken met presentaties. De lunch bij Mercure was perfect!

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Ik was positief verrast door de op maat gesneden kennis, oefeningen en vaardigheden die de leraar onze groep heeft aangeboden. Dat lukte hem mede door een goede inventarisatie van onze behoeften aan het begin. De leraar had veel ervaring en passie voor de Engelse taal. Uiteindelijk heeft de training mij meer opgeleverd dan ik vooraf had verwacht.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Goede afstemming met de cursisten over de invulling van de trainingen en de leervragen.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Een aantal dagen voor de training kreeg ik een mail waarin stond dat ik zou deelnemen aan een opleiding. Voor mij was het niet duidelijk waar het om ging. Een tip is om de naam van de training erbij te vermelden. En om het geen opleiding te noemen maar training/cursus te noemen. Bij een opleiding denk ik aan meerdaags/jaren.
Door deze verwarring heb ik gemaild waar het over ging. Van te voren was het mij ook niet duidelijk dat Boertien Vergouwen de organisatie was. Dit had de gemeente wellicht mogen verduidelijken.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Ik vond de theorie goed voor het doel van de training, de trainer bracht het op een actieve en interactieve manier.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Je geeft duidelijk uitleg en neemt de tijd ervoor. Ook geef je ons tips hoe wij het in ons werk kunnen toepassen.

Leerzaam en praktisch!
De persoonlijke insteek die jullie gebruiken (vooraf aan ons vragen wat onze doelen en uitdagingen zijn) met daarbij de afwisseling tussen praktijk en theorie maakt de cursus erg leuk en leerzaam om te volgen. Ik heb er veel uitgehaald wat ik nu ook toepas.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
De organisatie denkt goed mee over een passende training en facaliteert de deelnemers goed.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Docent wist de informatie op een leuke manier over te brengen naar de groep. Waarbij er een goede combinatie aanwezig was tussen alleen luisteren en het oefenen van de stof.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Het was erg leuk, leerzaam en zeer interactief. Op een prettige en interactieve wijze kwam het onderwerp breed aan bod is gekomen. De dag vloog voorbij. Mede cursisten beter leren kennen, veel geleerd en ook andere inzichten gekregen.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Goede training met een gedreven, enthousiaste en ervaren trainer. Veel met praktijk en tips aan de slag gegaan en alle persoonlijke wensen van de deelnemers zijn behandeld. Een aanrader.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
De communicatie verliep enorm stroef, ondanks de goede bereikbaarheid. Ik heb 1 opleiding gevolgd, maar docenten werden los van elkaar ingevlogen en niemand leek werkelijk 'eigenaar' te zijn van het geheel of zich verantwoordelijk te voelen voor het geheel. Voor een eenmalige training lijkt mij dit een geschikt instituut maar voor een opleiding niet.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Fijn om allerlei mensen uit mijn organisatie met een vergelijkbare rol te ontmoeten. Bevlogen en kundige trainer.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.