Boertien Vergouwen Overduin Arvostelua 187

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De opzet van de training is fijn, duidelijk en goed te volgen. Het studiemateriaal is erg verzorgd en prettig als naslagwerk te gebruiken. Mijn groep bestond uit mensen met verschillende achtergronden... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellinge... Näytä lisää

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Leuke cursus, wel duur

Docent Leontine gaf de cursus met veel energie en humor. Veel geleerd in 2 dagen. Leontine gaf ruimte en aandacht aan iedereen.

16. tammikuuta 2025

Beste Jo,

Hartelijk dank voor uw aanvullende feedback! We zijn blij te horen dat u veel heeft geleerd en dat Leontine de cursus met veel energie en humor heeft gegeven. Uw opmerking over de prijs nemen we ter harte om onze trainingen verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze cursussen.

Opleiding via BVO - Storytelling

De locatie, faciliteiten, bereikbaarheid met verschillende vervoer heeft meegewogen in mijn ervaring en beoordeling. Ook de digitale omgeving met kennisoverdracht is zeer welkom. De leerkracht voor onze groep was super. Zij maakte wel het verschil met veel praktijkvoorbeelden.

15. tammikuuta 2025

Beste Murat,

Hartelijk dank voor uw geüpdatete review! We zijn blij te horen dat de locatie, faciliteiten, en bereikbaarheid een positieve invloed hebben gehad op uw ervaring met de opleiding Storytelling. Het is ook fijn om te weten dat u de digitale omgeving voor kennisoverdracht waardeert.

We zijn vooral verheugd om te horen dat de leerkracht met haar praktijkvoorbeelden een groot verschil heeft gemaakt voor uw leerervaring. Uw feedback helpt ons om onze trainingen continu te verbeteren.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze cursussen.

Super georganiseerde lessen!

Hele fijne docent en een goede manier van online lesgeven!

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Dat is een mooi compliment voor onze docent, Dennis. Bedankt voor het delen van je ervaringen. We hopen je nog eens terug te zien!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne en kundige docent en super…

Fijne en kundige docent en super handige informatie.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Dat is een mooi compliment voor onze docent, Mees. Bedankt voor je review!

Saanut 2/5 tähteä

Te veel open deuren

De cursus werd goed geleidt. Helaas waren er te veel open deuren en was er te veel nutteloze informatie. Het voelde vaak alsof de tijd werd opgevuld. Ik heb mij afgemeld voor de 2e dag.

Beste Ward,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de cursus niet volledig aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer de inhoud niet voldoende diepgang biedt en er te veel herhaling is. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze cursussen te verbeteren en ervoor te zorgen dat ze meer waardevolle en relevante informatie bevatten.

We streven ernaar om onze cursussen continu te verbeteren en jouw feedback is daarbij van groot belang.

Saanut 3/5 tähteä

Ik had meer inzet verwacht van de…

Ik had meer inzet verwacht van de coach, meer eigen ideeën. Een wat positievere kijk op het even na... het pensioen.
Groep was leuk, accomodatie en lucht prima

Beste Petra,

Bedankt voor je eerlijke feedback. We waarderen je opmerkingen over de inzet van de coach en zullen dit zeker meenemen om onze begeleiding te verbeteren.

Fijn om te horen dat je de groep, accommodatie en omgeving positief hebt ervaren.

goede training

Zeer interessante en leuk gegeven training.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Bedankt voor je review, Marc! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk.

professional trainers

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Thank you for sharing your positive feedback about our trainers, Katja! We hope the training provided valuable insights and tools for your growth. Please don’t hesitate to reach out if there’s anything else we can assist you with.

Kind regards,

Goede voorbeelden

Goede voorbeelden, vertrouwde omgeving, nuttige tips.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Bedankt voor je mooie woorden, Grietje! Het is fijn om te horen dat je de voorbeelden, omgeving en tips als waardevol hebt ervaren. We streven ernaar om onze deelnemers een leerzame en ondersteunende ervaring te bieden, en jouw feedback laat zien dat we daarin zijn geslaagd. We hopen dat je veel kunt blijven toepassen van wat je hebt geleerd en wensen je veel succes in je verdere ontwikkeling!

Saanut 3/5 tähteä

Training wordt vaak verplaatst of gaat…

Training wordt vaak verplaatst of gaat niet door. Inhoud van de training is wel goed, maar was geen twee dagen voor nodig. Hadden we ook in 1 dag doorheen kunnen gaan. Daarmee miste ik een beetje diepgang.

6. joulukuuta 2024

Beste Puck,

Bedankt voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de training vaak verplaatst werd of niet doorging. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en zullen dit zeker meenemen om onze planning te verbeteren.

Het is goed om te horen dat je de inhoud van de training waardeerde, maar we nemen je opmerking over de duur en diepgang van de training ter harte. We streven ernaar om onze trainingen zo effectief en waardevol mogelijk te maken en zullen je feedback gebruiken om onze programma's verder te optimaliseren.

Nogmaals dank voor je waardevolle input en we hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Hartelijke groet,

Professioneel en verbindend

Fijne trainster, afwisselende werkvormen.
Teambuilding. Fijne sfeer.
Bracht naast adviesvaardigheden-tools, ook verbinding in de groep. Waardevol.

6. joulukuuta 2024

Beste Alma,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je de training als professioneel en verbindend hebt ervaren. Het is geweldig om te weten dat de trainster, de afwisselende werkvormen en de fijne sfeer hebben bijgedragen aan een waardevolle teambuilding ervaring. We streven ernaar om niet alleen adviesvaardigheden-tools te bieden, maar ook om verbinding binnen de groep te creëren.

Saanut 4/5 tähteä

Fijne training goede uitleg.

Fijne training goed uitleg.

3. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je de training als fijn hebt ervaren en dat de uitleg goed was. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Mocht je nog verdere opmerkingen of suggesties hebben, horen we dat graag.

Saanut 2/5 tähteä

Niveau van de training sloot niet aan…

Niveau van de training sloot niet aan op de groep. Te laag, te langzaam, te oppervlakkig.

22. marraskuuta 2024

Beste Janneke,

Bedankt voor je feedback over de training bij Boertien Vergouwen Overduin. Het spijt ons te horen dat het niveau van de training niet aansloot bij de groep en dat het te laag en te langzaam was. We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze trainingen beter af te stemmen op de behoeften van onze deelnemers. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Saanut 4/5 tähteä

Geeft flexibele invulling aan de…

Geeft flexibele invulling aan de training

26. marraskuuta 2024

Beste Jan,

Hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je de flexibele invulling van onze training waardeert. Bij Boertien Vergouwen Overduin streven we ernaar om onze trainingen zo aanpasbaar mogelijk te maken aan de behoeften van onze cursisten.

Mocht je nog verdere opmerkingen of suggesties hebben, dan horen we dat graag. Jouw feedback helpt ons om onze diensten continu te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je bericht en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Boertien Vergouwen Overduin.

Saanut 3/5 tähteä

Als je niet aanwezig kan zijn door ziekte dan is dat helaas pindakaas

De docent was goed, inhoud van de opleiding ook.

Toen ik vanwege ziekte niet naar de training kon komen werd geen mogelijkheid geboden om iets in te halen. Gebeld en gevraagd. Maar de vriendelijke boodschap van de klantenservice was onder aan de streep helaas pindakaas.

20. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad, Gerard. We begrijpen dat het erg frustrerend kan zijn om door ziekte een training te missen en geen mogelijkheid te krijgen om deze in te halen. We waarderen je feedback en nemen dit serieus. Het is fijn om te horen dat je tevreden was met de docent en de inhoud van de opleiding. We zullen je opmerkingen gebruiken om onze diensten te verbeteren en hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Saanut 5/5 tähteä

Echt een hele goede docent. Ik heb echt wat gehad aan de trainingen en vond de manier van lesgeven en de voorbereiding van de docent zeer professioneel. Ik had graag gezien dat er wat dieper op de brieven die ik had meegenomen was ingegaan. Maar dat is maar een kleine kanttekening. Al met al 5 sterren voor de docent en 4,9 sterren voor de les.

22. marraskuuta 2024

Beste Younes,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden en de 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat u zoveel heeft gehad aan de trainingen en dat u de docent en zijn manier van lesgeven als zeer professioneel heeft ervaren.

We waarderen uw feedback over de brieven die u had meegenomen. We zullen dit meenemen om onze lessen nog verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Saanut 5/5 tähteä

Het was een leuke training

Het was een leuke training. Werd goed afgewisseld tussen theorie en praktijk.

21. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Wat fijn om te horen dat je de training leuk vond en dat er een goede balans was tussen theorie en praktijk, Danny! We streven er altijd naar om onze trainingen zowel leerzaam als plezierig te maken. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer te zien bij een van onze trainingen.

Leerzaam en praktijkgericht

Op een leerzame manier werd door beide docenten de cursus gegeven waarbij de theorie erg goed aansloot op onze (dagelijkse) praktijkervaringen.

Interessant was dat de vooraf ingevulde vragenlijst tot een zo uitgebreid persoonlijk profiel van Discovery Insights heeft geleid met o.a. sterke/zwakke punten en hoe je effectiever zou kunnen communiceren. Daarbij krijg je een realistische spiegel voorgehouden, al is er soms sprake van uitersten.

'Mooi' om te zien is dat collega's met bepaalde (zelfde) vraagstukken 'worstelen' en hoe dit wordt ervaren/beleefd en opgelost. Komt de teamsamenwerking ten goede.

Om het geleerde in de (dagelijkse) praktijk toe te passen is een uitdaging.

21. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Wat fijn om te horen dat je de cursus als leerzaam en praktijkgericht hebt ervaren, Reinier! Het is geweldig dat de theorie goed aansloot op jullie dagelijkse praktijkervaringen en dat de Discovery Insights vragenlijst je een uitgebreid persoonlijk profiel heeft gegeven. Het is inderdaad waardevol om te zien hoe collega's met vergelijkbare vraagstukken omgaan en hoe dit de teamsamenwerking kan verbeteren.

We begrijpen dat het toepassen van het geleerde in de dagelijkse praktijk een uitdaging kan zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat je met de opgedane inzichten en handvatten goed op weg bent. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer te zien bij een van onze trainingen.

Goede cursus

Goede cursus. Een ervaren en vriendelijke docente. De cursus heeft nieuwe inzichten geboden en aan de hand van het materiaal en allerlei praktijkvoorbeelden hebben we de cursus gevolgd. Aanrader.

20. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Wat fijn om te horen dat je de cursus als goed hebt ervaren en dat de docente ervaren en vriendelijk was, Bas! Het is geweldig dat de cursus je nieuwe inzichten heeft geboden en dat je veel hebt kunnen leren aan de hand van het materiaal en praktijkvoorbeelden. Bedankt voor je positieve feedback en aanbeveling. We hopen je snel weer te zien bij een van onze trainingen.

Boertien Vergouwen Overduin

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin