BTO laptops en desktops Arvostelua 4 502

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 4/5 tähteä

Bestellen was makkelijk te doen. Ook het samenstellen van de configuratie ging vlot. Zoek wel vooraf uit wat je eisen zijn, dan kies je makkelijker uit de aangeboden keuzes. Na het bestellen d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb al 17 jaar een stichting voor ernstig gehandicapte mensen, Ik gebruik al heel lang BTO laptops. Ik vind het bijzonder en fijn dat jullie product uit Nederland komt. Ik gebruik mijn laptop tijd... Näytä lisää

1. Tietokonelaitteiden valmistaja
  2. Tietokonetarvikekauppa
  3. Tietokoneet ja tarvikkeet
  4. Tietokonekauppa

Yrityksen kirjoittama

BTO is sinds 2000 de grootste leverancier van laptops en desktop op maat PC's. Je kunt dus zelf je eigen laptop en desktop samenstellen online. Je zit bij BTO niet vast aan een kleine harde schijf, te weinig geheugen of een langzame SSD. Je kiest gewoon wat jij belangrijk vindt. Wij zorgen ervoor dat ons aanbod bestaat uit de snelste en beste onderdelen voor onze computers. Hulp nodig bij samenstellen? Geen probleem. We kunnen je helpen via WhatsApp, online chat, mail en uiteraard ook telefonisch via 030-6880808. Vervolgens leveren we je eigen samengestelde laptop of desktop PC binnen enkele werkdagen bij jou af met een koerier. BTO levert aan gamers, studenten, thuisgebruikers maar ook zakelijke klanten en onderwijsinstellingen.

BTO - laptops en desktops op maat

Yrityksen kirjoittama

Wij garanderen de beste service en support
BTO is sinds 2000 een grote speler op de markt van maatbouw laptops en desktops. Wij stellen de wensen van de klant altijd centraal. Zo krijg je bij ons de beste laptop of desktop snel op maat geleverd en staan we na de aankoop altijd voor je klaar.

Gratis verzending voor laptops en desktops

binnen enkele dagen je laptop of PC op maat gratis verzondeen

binnen enkele dagen je laptop of PC op maat gratis verzondeen
Geen verzendkosten op laptops en PC's op maat vanaf €750,-. Levering binnen 4 werkdagen.

4,6

gunstige prijs/kwaliteit

gunstige prijs/kwaliteit
snel

Hi Guus,

Bedankt voor jouw review! We wensen je veel plezier met jouw device.

Laat ons zeker nog even weten hoe we de volgende keer van jouw 4-sterren ervaring een onbetwiste 5-sterren ervaring kunnen maken!

Saanut 4/5 tähteä

Dit tevreden met mooie laptop

Na het bestellen de levering via het account proberen te volgen, maar dat werd niet altijd bijgewerkt. Ineens was ie toch klaar.
Ik heb de laptop opgehaald bij BTO, omdat dat beter uitkwam. Nu ik er inmiddels enkele maanden mee werk, valt de stevigheid op, volledig aluminium behuizing, heerlijk groot scherm 16:10 (ruim 15 inch).
Toetsenbord typt goed, voelbare aanslag.
Voldoende aansluitingen, voeding werkt via USB-C. Aansluitingen: 2 x USB-C (beide geschikt voor voeding in) volledig Thunderbolt. 2 x USB-A type 3, 1 x USB-A, headphone jack, SD-kaartlezer.
Al met al ruim voorzien van het nodige om jaren mee te kunnen.
Laptop: stil, fijn om mee te werken, niet zwaar.
M.a.w.: dik tevreden!

Beste Jaap,

Bedankt voor jouw uitgebreide review! Goed te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop!

We horen graag wat we nog moeten verbeteren om in de toekomst van jouw 4-sterren ervaring een 5-sterren ervaring te maken!

Goede uitleg, service.

Beste Louis,

Goed te horen dat je tevreden bent! We wensen je veel plezier met jouw aankoop!

Prima ervaring

Laatst mijn laptop opnieuw koelpasta en liquit metal laten vervangen en nu koelt de laptop weer optimaal. Ik had nog gevraagt voor wat besturings updates waaronder de bios te doen en betwijfel of dat echt gedaan is. Verder staan ze prima te woord

Beste Wilco,

Bedankt voor jouw review! Goed te horen dat de laptop weer goed koelt naar de onderhoudsbeurt.

Wat betreft die updates, dat klopt, die voeren wij niet uit. Windows doet dit automatisch en BTO logt niet in op jouw account. Wat wél kan is dat we je helpen met een schone installatie. Dan installeren wij de laatste versie en updates van Windows, nadeel is dat we hiervoor alle data moeten verwijderen.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en goede apparatuur!

Direct online hulp bij vragen en het evt. samenstellen van de pc/laptop en ik ben zeer tevreden over de hardware.

17. maaliskuuta 2026

Beste Jan,

Bedankt voor de mooie review! Goed te horen dat je tevreden bent!

Saanut 5/5 tähteä

mijn laptop deed het niet

mijn laptop deed het niet, maar het werd snel opgepakt en ik kreeg een nieuwe zelfs betere opgestuurd.

26. marraskuuta 2025

Hi Marloes,

Goed te horen dat je tevreden bent met onze service! Bedankt voor jouw review!

Saanut 5/5 tähteä

BTO Laptops levert top kwaliteit.

Als vanouds koop ik al jaren BTO Laptops. Deze zijn van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ook de service is excellent! Ga zo door!

26. helmikuuta 2026

Beste Eric,

Goed te horen dat je tevreden bent! We doen ons best om de kwaliteit hoog te houden en zo veel mogelijk te verbeteren. Reviews zoals de jouwe worden dan ook heel erg gewaardeerd!

Opstart ging zeer vlot.

Opstart ging zeer vlot.
Maar ja tis nog nieuw hé...
Tot nu toe super tevreden
Mvg johan

24. helmikuuta 2026

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review! Goed te horen dat je tevreden bent!

Laat ons zeker nog weten hoe we van jouw 4 sterren ervaring een 5 sterren ervaring kunnen maken!

Goede prijs

Goede prijs, fijne laptop

9. helmikuuta 2026

Beste N. Hoevenaars,

Bedankt voor jouw review! Goed te horen dat je tevreden bent!

Zeldzaam goede service

Bij de configuratie van mijn laatste aankoop ging er wat mis bij de configuratie van de bestelling. Dat werd uitermate snel en coulant oplost door BTO. Ook een vervangend toetsenbord voor een laptop die 4 jaar eerder was gekocht, werd kostenloos meegestuurd bij de aankoop.

30. tammikuuta 2026

Beste Jaco,

Bedankt voor jouw review! Heel veel plezier met jouw nieuwe en oude laptop!

Saanut 3/5 tähteä

Vriendelijk, maar traag

Mijn werkgever werkt met BTO. De beveiligingseisen gingen niet samen met het type toestel. Het personeel is vriendelijk, maar ik vond het vervelend dat ik elke keer zelf moest vragen wat de status was en uiteindelijk heeft het 6 weken geduurd voordat ik te horen kreeg dat ik een ander type toestel moest uitzoeken. De elders aangeschafte accessoire voor het 1e toestel had ik inmiddels al zo lang in huis dat ik die niet meer terug kon sturen.

5. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ga elders heen!

Denk niet dat dit bedrijf fijn is voor particulieren die denken iets van klantenservice te kunnen krijgen. Laatste laptop mankeerde al van alles vanaf dag een. Nooit goed opgelost. Uiteindelijk elders een nieuwe gekocht. Uit schaamte lijkt het bedrijf een andere naam genomen te hebben….

1. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Willem,

Vervelend te horen dat je ontevreden bent over onze producten en service. Hiervoor onze welgemeende excuses.

We willen wel nog benadrukken dat BTO in de afgelopen 20 jaar geen naamsverandering heeft gehad. Al onze openbare communicatie en branding is dan ook uit naam van "BTO Laptops & Desktop PC's". Dit is in het recente verleden niet veranderd en dit zal in de nabije toekomst ook niet veranderen.

Saanut 5/5 tähteä

Al eerder privé gekocht bij BTO…

Al eerder privé gekocht bij BTO waardoor een bestelling voor onze camping geen moeilijke beslissing was. Ik wist dat ik goede service zou krijgen en de spullen snel en netjes aangeleverd worden tegen een mooie prijs (we blijven Nederlanders).

22. tammikuuta 2026

Beste Bert,

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service en producten!

Mocht er toch nog iets zijn in de toekomst, neem dan gerust contact met ons op!

Saanut 5/5 tähteä

Een prima product (laptop) geleverd…

Een prima product (laptop) geleverd voor een aanvaardbare prijs.

8. tammikuuta 2026

Beste J.C.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons een review te schrijven! We zijn blij te lezen dat je tevreden bent met jouw laptop.

Prima product geleverd

Prima product geleverd.
Jammer dat er geen USB-C op zit.
De levertijd zou wat korter mogen.

8. tammikuuta 2026

Hi Piet,

Bedankt voor jouw review!

We willen je graag vragen even contact op te nemen met verkoop@bto.eu. Op dit moment hebben wij namelijk geen laptops of desktops meer zonder USB-C, dus allicht heb je iets ontvangen wat niet klopt of kunnen we je eventueel helpen met het vinden van de juiste poorten!

Saanut 1/5 tähteä

al 3 maanden laptop kwijt, geen terugkoppeling

Wij waren dealer(zijn ermee gestopt) Klant koopt een echt dure laptop en komt er een defect. Dubbele toetsen. Vervelend, maar normaal stuur je dat op voor de klant en 2 weken later is hij weer terug. Nu duurt het en duurt het. Men beloofd we houden u op de hoogte, maar het is helemaal stil aan de overkant. Hij is nu al bijna 3 maanden bij BTO en we weten nog niets. Dit was een laptop van een student. Fijne laptops maar als je er iets aanhebt ben je vogelvrij en kan je je studie niet afmaken of je moet een nieuwe kopen. Ik heb als leverancier de directeur aangeschreven en de mail wordt afgevangen door een medewerker , dat is toch opmerkelijk. Wij bestellen er helemaal niets meer, want after sale is belangrijker dan 4sale zeker voor een student. Vandaag bericht gehad dat hij gemaakt is na 3 maanden. Het toetsenbord is vervangen. Dit is een taakje van 1/2 uur . Ongelooflijk slecht. Wij hebben ons dealer schap opgezegd per vandaag.

4. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste,

Bedankt voor je review. Vervelend te horen dat onze service niet op het niveau was wat je van ons mag verwachten. Hiervoor onze excuses.

Dit soort reviews helpen ons onze service te verbeteren en we zijn blij dat je dit met ons hebt willen delen.

Goede kwaliteit

9. tammikuuta 2026

Hi John,

Bedankt voor jouw review! Goed te horen dat je tevreden bent over onze producten!

Ik wens je veel plezier met jouw aankoop!

Werkt perfect

Werkt perfect , windows voorgeïnstalleerd ...

23. joulukuuta 2025

Hi Henri,

Bedankt voor jouw 5 sterren! Goed te horen dat je tevreden bent!

Goed geregeld

2. tammikuuta 2026

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review! We hopen dat je tevreden bent met jouw aankoop!

Kun je ons laten weten hoe we in de toekomst van jouw 4 sterren ervaring een 5 sterren ervaring kunnen maken?

Saanut 4/5 tähteä

Verloop van de bestelling is goed…

Verloop van de bestelling is goed gegaan.

15. joulukuuta 2025

Beste Dulci,

Goed te horen dat je tevreden bent over het verloop van jouw bestelling! Laat ons zeker weten hoe we in de toekomst van jouw 4-sterren ervaring een 5-sterren ervaring kunnen maken!

Team BTO.eu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin