Geld afgeschreven via iDEAL, geen bevestiging gekregen, telefonisch weggedrukt en mails woorden niet beantwoord!ideal betaling naar bresserGmbH direct is voldaan, maar dat ik wegens een systeem fout g... Näytä lisää
Ordered a microscope from bresser uk , Waiting a while so got in touch , only to be told it will be shipped from Germany!!! Nothing stated in bill of sale saying they don’t stock the scope in the uk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eind 2020 kocht ik op ibood.com een verrekijker van Bresser. Vorige week viel hij om en zag je alles dubbel door de kijker. Ibood geeft 2jr garantie dus kon niets betekenen maar gaf de tip om Bresser... Näytä lisää
Snelle en correcte levering. Bij uitpakken bleek de draagriem van mijn Bresser Topas 8-24x50 Verrekijker een weeffout te hebben en na inkorten was de riem te kort of mijn kop te dik. Na vragen per ma... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
- Klant is koning - Snelle levering - Levering uit eigen magazijn - Afkoelingsperiode 2 weken - Deskundig advies - Uitgebreid assortiment - Met showroom - Webshop Keurmerk
Smirnoffstraat 8, 7903 AX, Hoogeveen, Hollanti
- 0528232476
- info@folux.nl
- www.bresser-online.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Uitstekend
Uitgebreide collectie, snelle afhandeling, makkelijk te zoeken webside
Bedankt voor de vlotte afhandeling
Snelle bezorging
Het artikel werd snel bezorgd en was goed verpakt. Verder goed artikel..
super easy goede uitleg (goede…
super easy goede uitleg (goede materialen )
snelle goede en duidelijke service
zeer behulpzaam personeel en vriendelijk nee top gewoon top
Ik zag de mono kijker van Bresser…
Ik zag de mono kijker van Bresser National Geographic. Daarnaast ook dezelfde? van Bresser maar dan duurder. Is dat een andere?
De pupil opening bij 25 keer vergoten is zo klein, dat ik dat eigenlijk niet kan gebruiken.

Vastaus yritykseltä Bresser-online.nl
Snelle en correcte levering
Snelle levering, apparaat geheel conform verwachting
Vriendelijk en behulpzaam telefonisch
Na een vriendelijk telefonisch contact heb ik direct gevonden wat ik nodig had. De levering via UPS verliep echter niet zonder slag of stoot, maar dat kan ik de verkoper niet kwalijk nemen natuurlijk
Goed
Vergissing met de betaling, maar netjes en snel afgehandeld
gekochte artikel zoom monocular is…
gekochte artikel zoom monocular is prima,
wel vervelend dat eerst het verkeerde artikel werd bezorgd
een kinderklok is toch wel iets anders
Perfectie bestaat niet daarom 4 sterren…
Perfectie bestaat niet daarom 4 sterren ,alles kan beter maar nooit perfect
Mijn kleindochter ging er gelijk mee…
Mijn kleindochter ging er gelijk mee aan de slag en was er super blij mee. De levering was ook vlekkeloos en snel.
Zeer goede en snelle service
Zeer goede en snelle service. Alles naar verwachting.
Goed
Goed. Uitstekende service. Oplossend gericht bij technisch probleem. Levering van onderdelen goed en snel. Goed bereikbaar en nemen de tijd voor je op probleem op te lossen.
Ik bestelde een kijker en een statief
Ik bestelde een kijker en een statief. Bij ontvangst bleek het een defect statief, binnen 2 dagen had ik een nieuwe. Helaas bleek het geheel in mijn geval niet te werken. dus alles terug gezonden, hopen op een snelle afhandeling.
keurig geholpen
keurig geholpen zowel online als telefonisch,
alle vragen beantwoord en denken mee
Betrouwbare zaak
Snelle levering, goede kwaliteit, goede service
Er was iets mis met de microscoop
Er was iets mis met de microscoop, gebeld en er ging gelijk een vervanger op weg gelijk met de retourbon zodat ik het bij de bezorger om kon ruilen.