Geld afgeschreven via iDEAL, geen bevestiging gekregen, telefonisch weggedrukt en mails woorden niet beantwoord!ideal betaling naar bresserGmbH direct is voldaan, maar dat ik wegens een systeem fout g... Näytä lisää
Ordered a microscope from bresser uk , Waiting a while so got in touch , only to be told it will be shipped from Germany!!! Nothing stated in bill of sale saying they don’t stock the scope in the uk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eind 2020 kocht ik op ibood.com een verrekijker van Bresser. Vorige week viel hij om en zag je alles dubbel door de kijker. Ibood geeft 2jr garantie dus kon niets betekenen maar gaf de tip om Bresser... Näytä lisää
Snelle en correcte levering. Bij uitpakken bleek de draagriem van mijn Bresser Topas 8-24x50 Verrekijker een weeffout te hebben en na inkorten was de riem te kort of mijn kop te dik. Na vragen per ma... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
- Klant is koning - Snelle levering - Levering uit eigen magazijn - Afkoelingsperiode 2 weken - Deskundig advies - Uitgebreid assortiment - Met showroom - Webshop Keurmerk
Smirnoffstraat 8, 7903 AX, Hoogeveen, Hollanti
- 0528232476
- info@folux.nl
- www.bresser-online.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik heb helemaal niets gekocht en krijg…
Ik heb helemaal niets gekocht en krijg toch Uw berichten: slechte zaak hoor!!!
nogmaals uitstekend
Een leuke microscoop voor de jeugd
Een leuke microscoop voor de jeugd. Grote gevarieerde uitrusting, snel geleverd.
super aankoop.
Heel vlot en netjes afgehandeld.
Heel vlot en netjes afgehandeld.
Dank je wel!
Awsome customer service
Using their UK office, purchased a product via amazon. Contacted Bresser direct as I was having some reliability issues and they were Very responsive And rapidly shipped me a replacement unit.
Net product bij een goed bedrijf!
Ik kan hierin heel simpel en duidelijk in zijn, Bressen doet gewoon netjes wat ze beloven! Ik kan alleen oordelen oven mijn gekocht artikel! Precies wat ik verwachte. Een kleine kanttekening, de instructie was niet in het Nederlands,
terwijl het product in een Nederlandse omgeving is gekocht!
Super snelle service en levering goede…
Super snelle service en levering goede producten
Prima en snelle service!
Bresser Temeo Trend WFS/WFW Art. no. 7007500HZ1000
Mooi vormgegeven weerstation. De meeste gegevens zijn heel goed afleesbaar, maar het midden gedeelte aan de bovenkant, (waar de weersomstandigheden van het moment getoond worden) is dat beslist niet. Voor mij is dat een duidelijk minpunt.
UPS is een onbetrouwbare pakketdienst gebleken
De bestelling was eerst niet aangekomen. Na een telefoontje bleek deze ergens bij UPS verdwenen.
Helaas was een nieuwe zending met levering op zaterdag niet mogelijk.
Dus kado te laat voor vaderdag.
Snel bezorgd en een mooie verrekijker
Snel bezorgd en een mooie verrekijker voor een mooie prijs!
Prima
Goede website, ruime keus, vlotte bezorging. Leuke, stevige microscoop. Geen tierelantijnen maar goed spul. Een koffer erbij zou wel handig zijn. Nu heb ik alles weer in de doos terug gedaan. Maar ik heb verder precies gekocht wat ik voor ogen had.
Van te voren telefonisch contact gehad…
Van te voren telefonisch contact gehad voor wat informatie. Met die kennis een bestelling geplaatst. Later werd geleverd wat besteld was.
Jammer dat de bestelling niet te volgen was.
Zeker de moeite waard om bij Bresser te kopen
goede en snelle service
De bestelling werd correct en snel…
De bestelling werd correct en snel afgeleverd. Wel vind ik de bezorgkosten (bijna €6) erg hoog, vooral t.o.v. de kosten van het bestelde object (minder dan €3), de grootte en het gewicht. Als die kosten lager waren geweest had ik 5 sterren gegeven
Mooie verrekijkers snel bezorgd
Vooral de klantenservice was perfect ben goed geholpen. Maar de mails die ik kreeg waren erg onduidelijk.wilde eigenlijk weer bellen maar toen werd het toch nog snel en foutloos bezorgd.