Geld afgeschreven via iDEAL, geen bevestiging gekregen, telefonisch weggedrukt en mails woorden niet beantwoord!ideal betaling naar bresserGmbH direct is voldaan, maar dat ik wegens een systeem fout g... Näytä lisää
Ordered a microscope from bresser uk , Waiting a while so got in touch , only to be told it will be shipped from Germany!!! Nothing stated in bill of sale saying they don’t stock the scope in the uk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eind 2020 kocht ik op ibood.com een verrekijker van Bresser. Vorige week viel hij om en zag je alles dubbel door de kijker. Ibood geeft 2jr garantie dus kon niets betekenen maar gaf de tip om Bresser... Näytä lisää
Snelle en correcte levering. Bij uitpakken bleek de draagriem van mijn Bresser Topas 8-24x50 Verrekijker een weeffout te hebben en na inkorten was de riem te kort of mijn kop te dik. Na vragen per ma... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
- Klant is koning - Snelle levering - Levering uit eigen magazijn - Afkoelingsperiode 2 weken - Deskundig advies - Uitgebreid assortiment - Met showroom - Webshop Keurmerk
Smirnoffstraat 8, 7903 AX, Hoogeveen, Hollanti
- 0528232476
- info@folux.nl
- www.bresser-online.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
communicatie
Als incidentele gebruiker van mijn microscoop ben ik rijkelijk voorzien van informatie en kreeg ik telkens per email / per telefoon uitgebreide toelichting op mijn vragen. Opties voor aankoop van onderdelen werden duidelijk uiteengezet.
Vlotte levering.
Vlotte levering.
Jammer dat er geen Ned. gebruiksbeschrijving is.

Vastaus yritykseltä Bresser-online.nl
Al verscheidene keren gekocht bij…
Al verscheidene keren gekocht bij Bresser. Apparatuur is van uitstekende kwaliteit en gunstig geprijsd. Zeker een aanrader.
Keurig snelle verzending
Keurig snelle verzending , en tevreden over aangekocht produkt.
Goede snelle service👍🏻
Na telefonisch contact met diverse…
Na telefonisch contact met diverse vragen zeer goed geholpen. Bestelling geplaatst en we zijn zeer tevreden met de Spotting Scope
service
Goede service En super snelle afwerking.
Kan niet beter houden zo.
Bestelling
Bestelling, levering en kwaliteit van het product (een loep) waren geheel volgens verwachting.
Correcte bestelprocedure en levering
Correcte bestelprocedure en levering. mooie productlijn ook!
De levering werd vlot binnen 1 werkdag…
De levering werd vlot binnen 1 werkdag geleverd en bevatte precies wat besteld was.
Zeer snelle levering en goede service
Zeer snelle levering en goede service. Op mijn vraag over de telescoop, werd netjes en snel gereageerd.
Enige minpuntje was dat bij het afleveren van de telescoop, het pakket bij de deur neer is gezet. Dat vind ik echt niet kunnen met zo’n pakketje (ik kon nog niet volgen wanneer ze het kwamen bezorgen, alleen dat het onderweg was). Er staat dan ineens een heel duur pakket bij de voordeur. Maar dat zegt meer over de bezorgdiensten dan over Bresser-online.

Vastaus yritykseltä Bresser-online.nl
Prima prijs kwaliteitsverhouding
Prima prijs kwaliteitsverhouding
Snel geleverd
Snel geleverd, perfect beschermd. Zeer vertrouwwekkend
Keurig opgelost
Ik had een probleem met een microscoop camera.
( bleek later aan een goedkoop usb verlengsnoer te liggen)
Had direct contact via email. Mocht het terugsturen en werd nagekeken. Camera bleek goed. Kreeg voor de zekerheid toch een nieuwe. Inmiddels goede USB kabel gekocht. Probleem opgelost.
Prima zaak!
Locatie levering
Bij track and trace kon ik de locatie van levering pakket (UPS) vooraf niet aangeven. Kwam nu automatisch bij de buren, iets wat ik niet altijd wenselijk vind. Voor het overige was alles ok, de microscoop was degelijk verpakt, in goede conditie en voldoet aan mijn verwachtingen.
excellent service
excellent service, fast delivery, extremely well packed
Mijn telefonisch contact resulteerde in…
Mijn telefonisch contact resulteerde in een aankoop. Ik heb geen spijt van het contact en ben zeer tevreden met de aankoop. Top!
Had voor mijn Nikon camera een statief…
Had voor mijn Nikon camera een statief nodig voor macro opname. Zag deze bij Bresser. Meteen besteld. Volgende dag in huis perfect gewoon.