We zijn hier al jarenlang vaste klant en worden altijd ontzettend goed geholpen. Er is veel kennis en expertise aanwezig en er wordt echt de tijd genomen om goed advies te geven. Ze verkopen kwalitati... Näytä lisää
Ruime keuze in bokshandschoenen en scheenbeschermers voor kinderen. Mijn zoontje is helemaal bli met zijn nieuwe set en ik ook want ik heb een actie set kunnen kopen. Goede prijs / kwaliteit en serv... Näytä lisää
Pas gestart met trainen. Op internet gekeken en langs de intersport geweest maar ik kon er niet wijzer van worden. In de boosterstore ben ik binnen 5 min bij de juiste set uit gekomen. Kortom prijs kw... Näytä lisää
Snelle service. Goede prijs. Goede kwaliteit. Vriendelijke klantenservice. Ben beter geholpen dan dat ik had verwacht. Ik kom zeker terug met mijn neefjes!
Yrityksen kirjoittama
Dé vechtsport winkel waar service en productkennis door professionele vechters wordt doorgegeven om onze klanten de best mogelijk product te verschaffen. Wij zijn product specialist voor de merken Booster, Twins, Fairtex & King. De klanten kunnen terecht in onze fysieke winkel voor service op maat of voor de snelste service op onze online store of via whatsapp voor al uw vragen. Als de product niet naar wens is en deze nog niet gedragen is kan deze worden geretourneerd tot 120 dagen na aankoop. Eén aanvraag voor ruilen naar een andere maat gaat het snelst via whatsapp.
Paviljoensgracht 7, 2512BL, Den Haag, Hollanti
- 0031645000609
- info@boosterstore.nl
- www.boosterstore.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
lange levertijd
Houd rekening met langere levertijd dan aangegeven. Eerste levering een week gewacht en incompleet, erna een week moeten op tweede deel. Updates moet je zelf achteraan gaan. Producten wel van kwaliteit.
Great customer service
Great customer service, friendly, helpful and knowledgable staff
Top service
Top service. Handschoenen en scheenbeschermers gehaald met een jaar garantie. Top kwaliteit verkopen ze
alles ok Top !
10/10!!!
In de winkel ben ik geholpen door een hele leuke dame die me veel uitleg en tips gaf welke spullen en maten ik nodig had. Ze hadden de scheendekkers niet op voorraad in mijn maat maar hebben dit 2 dagen later thuis geleverd. Ontzettend tevreden met de hulp, uitleg en snelle levering. Heel erg bedankt voor alles!!
Goed geholpen door de medewerkster…
Goed geholpen door de medewerkster rustig àlles uitgelegd gekregen
Best Service
Deze dame achter de bali was heel…
Deze dame achter de bali was heel helpvol en lief en kon goed verkopen
Beste service en kwaliteit spullen
Beste service en kwaliteit spullen
Niet kopen
Als ik minder dan 1 ster kan geven, had ik het gedaan. Bestelling is nooit aangekomen en customer service antwoorden niet. Let op en verlies je geld niet aan hun
Best store ever
Best store ever, the girls at the counter were very helpful in informing me about the different gloves and the shorts
Goed en snel geholpen
Bestelling snel opgepakt
Bestelling snel opgepakt, heeft zelfs gebeld om de maten te verifiëren.
Super service!
Super goed en snel geholpen
Eindelijk een winkel die goed advies…
Eindelijk een winkel die goed advies geeft en lekker dichtbij. Altijd fijn om hier naar binnen te lopen.
Good service And a wife range of…
Good service And a wife range of quality products
Enorm fijn geholpen
The Website is Scam and they dont bring…
The Website is Scam and they dont bring your things my Shirt didnt come