We zijn hier al jarenlang vaste klant en worden altijd ontzettend goed geholpen. Er is veel kennis en expertise aanwezig en er wordt echt de tijd genomen om goed advies te geven. Ze verkopen kwalitati... Näytä lisää
Ruime keuze in bokshandschoenen en scheenbeschermers voor kinderen. Mijn zoontje is helemaal bli met zijn nieuwe set en ik ook want ik heb een actie set kunnen kopen. Goede prijs / kwaliteit en serv... Näytä lisää
Snelle service. Goede prijs. Goede kwaliteit. Vriendelijke klantenservice. Ben beter geholpen dan dat ik had verwacht. Ik kom zeker terug met mijn neefjes!
Pas gestart met trainen. Op internet gekeken en langs de intersport geweest maar ik kon er niet wijzer van worden. In de boosterstore ben ik binnen 5 min bij de juiste set uit gekomen. Kortom prijs kw... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dé vechtsport winkel waar service en productkennis door professionele vechters wordt doorgegeven om onze klanten de best mogelijk product te verschaffen. Wij zijn product specialist voor de merken Booster, Twins, Fairtex & King. De klanten kunnen terecht in onze fysieke winkel voor service op maat of voor de snelste service op onze online store of via whatsapp voor al uw vragen. Als de product niet naar wens is en deze nog niet gedragen is kan deze worden geretourneerd tot 120 dagen na aankoop. Eén aanvraag voor ruilen naar een andere maat gaat het snelst via whatsapp.
Paviljoensgracht 7, 2512BL, Den Haag, Hollanti
- 0031645000609
- info@boosterstore.nl
- www.boosterstore.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snelle reactie en goed individueel…
Snelle reactie en goed individueel advies voor een passend budget
Top geholpen was met pauze maar kwam…
Top geholpen was met pauze maar kwam gelijk terug om te helpen super service ! Zeker naar toe gaan voor topkwaliteit!
Heel top
Top, heeft ervaring met kickboks en boksen dus weet waar hij het over heeft
i came from italy to visit the store it…
i came from italy to visit the store it is a very good store and very friendly people!
Super snelle levering en goeie…
Super snelle levering en goeie klantenservice
Goed geholpen
Altijd een top service als ik bij de…
Altijd een top service als ik bij de booster store kom! Iedereen is klant vriendelijk en helpen je zo goed mogelijk. Zeker een aanrader
Ik ben hier zovaak geweest
Ik ben hier zovaak geweest altijd korting
Top geholpen door de dame van booster…
Top geholpen door de dame van booster store!
Good experience.
Top service goed en snel geholpen…
Top service goed en snel geholpen vriendelijk en fijn advies !
The service was nice
The service was nice, the owner is really helpful, the service was fast and the quality of the product are just perfect for sport and working out
Begin van kickboks carrière
Vanaf t begin toen ik binnen kwam werd ik al gelijk goed geholpen door een hele aardige en beleefde dame. Alles werd voor me gehaald en er werd aandachtig geluisterd naar wat ik nodig had
Top ervaring we werden onmiddelijk…
Top ervaring we werden onmiddelijk geholpen door een aardige dame.
Mevrouw heeft ons goed geholpen
Goeie klantenservice
Goeie klantenservice door aardige dame achter de balie
lange levertijd
Houd rekening met langere levertijd dan aangegeven. Eerste levering een week gewacht en incompleet, erna een week moeten op tweede deel. Updates moet je zelf achteraan gaan. Producten wel van kwaliteit.
Great customer service
Great customer service, friendly, helpful and knowledgable staff