Saanut 1/5 tähteä

Helaas kon ik niet minder sterren geven. Ik kon door omstandigheden mijn boeken niet downloaden. Contact met de Klantenservice opgenomen maar die weigerde mee te werken. Totaal geen empathie. Ik bevee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Contact gehad met de klantenservice omdat ik graag gebruik wilde maken van de tevredenheidsgarantie. De luisterboeken zijn toch niet zo’n mijn ding, ik had maar 1 boek even geprobeerd en het proefabon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede website om een aantal geselecteerde boeken te lezen. Je kan simpelweg downloaden, nog nooit een probleem ondervonden. Top!

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben nu 3 maanden geabonneerd op Bookchoice, heb af en toe problemen met pagina’s omslaan (laatste bladzijde van een hoofdstuk -vaak een cliffhanger bovendien-) maar kan nu al twee dagen helemaal n... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kirjakauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij Bookchoice selecteren wij elke maand speciaal voor jou de beste e-books & luisterboeken. Luister en lees overal, waar en wanneer je wilt, vanaf €3,99 per maand.

2,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Koop al jaren bookchoice codes via…

Koop al jaren bookchoice codes via Greenchoice. Deze verzilveren ik dan in mijn account. Net voor de Kerst kon ik mijn gekochte codes niet verzilveren. Dacht dat er een storing was. Via support kreeg ik te horen dat ik de codes niet mocht gebruiken. Moest ze maar kado geven aan iemand. Ze hebben 1 zijdig besloten dat dit niet meer mag als je nog lopende maanden hebt. Dit word tijdens aanschaf van de codes niet verteld en staat ook niet in de voorwaarden van bookchoice.

26. joulukuuta 2022

Nieuwe verslaving

Ik ben enorm enthousiast! Ik heb het plezier in lezen herontdekt en ik heb de nieuwe wereld van luisterboeken ontdekt. Geweldig dat je ieder boek kunt downloaden op je e-reader en ook kunt beluisteren. Luisteren tijdens het wandelen en huishoudelijke klusjes en ‘s avonds verder lezen. De apps werken perfect voor mij en abonnement (ik zie wat klachten in de reviews maar dat is een kwestie van goed lezen 😊) is duidelijk. Ik lees en luister boeken die ik zelf niet zo snel gekozen zou hebben dus dit concept (8 boeken per maand) voor deze prijs werkt perfect voor mij. Dank jullie wel Bookchoice! Jullie hebben mij wel aan een nieuwe verslaving geholpen!

3. joulukuuta 2022

Slecht systeem

Slecht systeem, je download boeken. (Die volgens hun info voor altijd van jou zijn.) Je kan ze daarna niet meer terug vinden. Je krijgt ook de melding dat er geen lidmaatschap van je bekend is (terwijl je recent lid bent geworden). Vervolgens wordt je "doodgegooid" met allerlei aanbiedingen. Als je contact zoekt en om hulp vraagt, wordt je halfslachtig "geholpen". Heel irritant en zonde van de tijd die ik hier in gestoken heb.

24. marraskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Elke maand weer een verrassing welke…

Elke maand weer een verrassing welke boeken er in de selectie zitten. Voor ieder wat wils. Ik heb al verschillende pareltjes gelezen die ik normaal gesproken niet gekocht zou hebben. Wat mij betreft een aanrader!!

18. syyskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb deze app nu al een hele tijd

Ik heb deze app nu al een hele tijd, ik ben er erg tevreden mee. Ik lees en luister veel boeken. Zo lees/luister ik ook vaker boeken die ik normaal niet zou kopen maar wel heel erg goed zijn. Dagelijks heb ik 1,5uur reistijd met de auto heen/terug van mijn werk. In deze nutteloze tijd heb ik al heel veel boeken geluisterd, sinds ik dit doe vind ik de reistijd niet meer vervelend.

1. syyskuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Leuke app, met vervelende bug

Ik gebruik Bookchoice nu ongeveer een maand en de keuze van de boeken bevalt mij zeer. Sinds kort is er echter een hinderlijk probleem met het luisteren van boeken. Deze lopen steeds vast. Dit is zeer storend aangezien ik de boeken luister tijdens het sporten. Dit probleem heb ik sinds de laatste update, bij luisteren via blue tooth. Ik heb de app al een keer verwijderd en weer teruggezet en ook meerdere Bluetooth apparaten geprobeerd. Hopelijk wordt dit snel opgelost en kan ik Bookchoice blijven gebruiken!

Inmiddels is het technische probleem verholpen na keurige ondersteuning van bookchoice. Ik ben weer blij hen heb mijn score verhoogd!

21. elokuuta 2022

Bookchoice downloads naar Kindle

Amazon ondersteunt vanaf de maand augustus op de Kindle e-reader ePub bestanden. Dat is goed nieuws binnen het kader van mijn abonnement bij Bookchoice. Echter als ik het ePub bestand vanuit Bookchoice download op mijn Mac en dan via mijn kindle e-mail adres naar mijn Kindle stuur, dan wordt het boek op de Kindle afgeleverd maar de cover van het boek is een grijs blad met enkel de titel en auteur van het boek. Dus de afbeelding op de cover van het boek wordt niet gedownloaded. Heeft iemand dezelfde ervaring en is er een oplossing hiervoor ?

9. elokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Verleid om weer lid te worden door het…

Verleid om weer lid te worden door het boek van Isabel Allende van juli.wat je ook in augustus nog kunt downloaden, was mijn ervaring als voormalige abonnee.
De mail hierover was van eind juli.
Dag erna werd ik weer lid, maar toen ineens kun je niet een boek van vorige maand downloaden.
Zeer kwalijk. Slechte vage info.

4. elokuuta 2022

Leuke afwisselende collectie

Ik heb al jaren een abonnement. Ongeveer 3/4 van de boeken lees ik ook daadwerkelijk, omdat het niet altijd mijn smaak is. Wel leuk dat je op deze manier ook boeken leest die je niet zo gauw uitgezocht zou hebben.
Een vraag/tip: ik zet de boeken over op mijn ereader, maar dan kan ik de korte beschrijving niet meer lezen. Vaak staan boeken maanden te wachten tot ik in een vakantie tijd heb ervoor en dan weet ik niet meer waar ze over gaan en kan ik dat ook niet meer terugzien. Misschien kan deze informatie meegegeven worden als je de boeken niet in de app leest maar op een ereader?

13. heinäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over Bookchoice.

Zeer tevreden over Bookchoice.
Voor ons heel gemakkelijk om goede boeken te lezen,vooral omdat wij op Lanzarote wonen en hier geen Nederlandse boeken te krijgen zijn. Dit alles voor een goede prijs.

3. toukokuuta 2022

OPPASSEN!

Zo een slecht bedrijf, bij klachten geen gehoor. Pas als je een review achterlaat dan kunnen ze wel meteen reageren. En gaan ze je meteen rapporteren. Zielig bedrijf. Het zou mij niks verbazen als ze binnenkort failliet zijn.

20. maaliskuuta 2022

Hi Wendy,

We hebben meerdere malen contact gehad en geprobeerd om een fout naar tevredenheid op te lossen. Uiteindelijk is het hele lidmaatschap terugbetaald.

De klacht is gehoord, de oplossing geboden en we weten niet zo goed hoe we je verder kunnen helpen. Uiteraard ben je vrij om een negatieve review te plaatsen op basis van je ervaring, maar we willen je vragen om het fatsoenlijk te houden en geen onwaarheden te verspreiden.

Team Bookchoice

Saanut 5/5 tähteä

Mooi gevarieerd aanbod aan boeken

Aan het eind van elke maand weer benieuwd naar de nieuwe boeken in de Bookchoice app. Ik ben erg enthousiast over het gevarieerde aanbod. Hierdoor lees of luister ik elke keer weer een boek van een ander genre. Heel fijn!

4. helmikuuta 2022

Mooi gevarieerd aanbod

Ik ben nu 5 maanden lid en heel tevreden over het aanbod. Het is een mooie mix van Nederlandse en vertaalde literatuur, thrillers en feelgood. Iedere boeken liefhebber vindt maandelijks minstens enkele boeken van zijn gading. En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten.

1. helmikuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Fijne app, zijn geld waard

Makkelijke manier van online lezen/luisteren van boeken. Iedere maand een gevarieerde keuze, er zit altijd wel iets bij.
App werkt niet altijd soepel, maar als ik de app even opnieuw download doet hij het weer als vanouds.
Enige dat ik jammer vind is dat de letters van de boeken niet te vergroten zijn. Soms zijn ze voor mij wat te klein om lekker te kunnen lezen.

12. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Het leuke aan Bookchoice is dat je onverwachte pareltjes tegenkomt

Ik heb inmiddels al heel wat van die onverwachte pareltjes gelezen die ik waarschijnlijk zelf nooit uitgezocht zou hebben. Er zitten elke maand in elk geval voldoende boeken bij die me aanspreken.

6. lokakuuta 2021

Hi,

Wat fijn dat je geniet van onze boekenselecties. We proberen elke maand een gebalanceerde selectie te maken van allerlei verschillende soorten boeken: voor ieder wat wils!

Veel leesplezier!

Saanut 2/5 tähteä

Elke keer probleem met de app

Elke keer probleem met de app
1 als je de app sluit en later weer wilt verder. Lezen zit je weer een aantal pagina’s terug.
Nooit op de pagina waar je bent gestopt
2 kan het lettertype niet meer vergroten dat is lastig als je de kleine letters niet kan lezen
Veel ongemak.
Wanneer gaat ditdefinitief worden opgelost

3. lokakuuta 2021

Hi Dorien,

Bedankt voor de feedback op onze app! We verbeteren onze app continu, dus het is belangrijk om te weten waar onze leden problemen ondervinden tijdens het gebruik van de app.

Onze IT-afdeling gaat ermee aan de slag!

Saanut 5/5 tähteä

Ik maak al jaren gebruik van…

Ik maak al jaren gebruik van Bookchoice, 8 luisterboeken voor een ongelooflijk lage prijs.
De kwaliteit is fijn en ik luister er s' nachts na zodat ik geen slaaptabletten hoef te gebruiken. Dank

17. syyskuuta 2021

Hi Roos,

Bedankt voor je leuke review! Leuk om te horen dat je Bookchoice zo ervaart!

Groet

Bookchoise? Veelzijdig!

Bookchoise heeft een rijk gevarieerd aanbod aan boeken. Zo heb ik al van menig boek genoten wat ik anders beslist niet uitgekozen zou hebben in een boekwinkel.
Het fijne van Bookchoise vind ik dat je niet vast zit aan een abonnement. Ik heb geen tijd om 8 boeken in een maand te lezen; als mijn abonnement afgelopen is haak ik een poosje af en kan ik de achterstand inhalen. Soms gebruik maken van een aanbieding om een boek te kopen wat me heel interessant lijkt. En daarna weer opnieuw abonnee worden.
Ik houd van e-books, ze nemen geen ruimte in in een boekenkast en vangen geen stof en ik kan heel gemakkelijk altijd een boek in m'n tas/mobiel meenemen.

11. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Bookchoice

Hey Hennie, dankjewel voor je leuke review! Super leuk om te horen dat je Bookchoice zo ervaart :)

Het Bookchoice Team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin