Ich bin völlig glücklich, so toller Service☺️Von Bestellung über Extrawunsch , es hat alles super geklappt🫠Die Ware kam pünktlich und gut verpackt bei mir an☺️Geniesse jetzt ein bisschen 🍬🍬und wer... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Et fantastisk sted at købe lækkerier. Deres bolcher, deres karameller og de er slet ikke hårde men dejlig bløde, her knækkes ingen tænder🥰, der er bare rigtig gode smage. Vi blev bedsteforældre i... Näytä lisää
Svaneke bolcher smager altid fantastisk, og det gør de stadigvæk! Desværre er de gået væk fra blandt selv konceptet hvilket jeg synes har været en stor del af oplevelsen. Ærgerligt de kun har færdigpa... Näytä lisää
Super hurtige og allerede indenfor 2 døgn modtog jeg mine bestilte bolcher, som er rigtig fine. Hjemmesiden er nem, med et bredt udvalg og butikken i Løkken er bestemt også et besøg værd. Har kun p... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bolcheriet er familieejet og drives af ægteparret Thomas & Mariam Brandt Touray. I Bolcheriet laves bolcherne på den eneste rigtige måde - i hånden. Alle Bolcheriets produkter koges i bolcheriets egne bolchekogerier i Skagen, Løkken og Svaneke. Bolcheriet er udover sine gourmetbolcher og rustne søm især kendt for sine konfirmand, dåbs og bryllupsbolcher.
Yhteystiedot
Torvet 1, 9480, Løkken, Tanska
- info@bolcheriet.dk
- www.bolcheriet.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Bestilte bolcher i konfirmationsposer
Bestilte bolcher i konfirmationsposer. Er totalt blæst bagover af smagen. Så lækkert og friskt. Vi fik det hele i fint indpakket silkepapir og en vejledning til opbevaring.
Fantastisk kundeservice 😊
Fantastisk kundeservice 😊
Fik først nogle forkerte poser. Skrev tilbage, og trods påske og helligdage blev der taget lynhurtig hånd om det og sendt nogle nye poser. De er modtaget i dag, og vi glæder os til at bruge dem til datterens konfirmation, og glæde gæsterne med en lille hilsen.
Virkelig fin og hurtig kundeservice.
Endnu engang ekstrem god service!
Endnu engang ekstrem god service!
Super hurtige og allerede indenfor 2 døgn modtog jeg mine bestilte navneposer med bolcher, som er rigtig fine.
Hjemmesiden er nem at finde rundt på og de har et bredt udvalg.
Har kun positive oplevelser og det er absolut ikke sidste gang websiden bliver besøgt.
Tak for denne gang. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget lækkre bolcher
Meget lækkre bolcher! Vi købte nogle dåb 2023, bryllup og i<3u. De smagte alle godt og det var tydeligt hvad der stod i hvert eneklt bolche, vil klar anbefale stedet!
Super hurtig levering og bolcher smager…
Super hurtig levering og bolcher smager fantastisk
Jeg bestilte bolcher til min søns dåb, jeg bestilte desværre et par dage for sent. Jeg valgte at skrive og spørger om de mente at jeg kunne nå at modtage dem senest 4-5 dage efter.
De svare at de er sat til haster, og få timer efter var de på vej til mig. Jeg modtog dem 2 dage efter 😊
Så fantastisk service når man nu dummer sig og får bestilt for sent 😅 så kan lillebror også få navnepose bolcher på bordet som storebror fik 😊
Mangelfuld levering
Bestilte bolcher til konfirmation, men fik ikke hvad jeg havde bestilt. Nu 3 uger senere har de fortsat ikke reageret på min henvendelse 🤷♀️
Næste konfirmation bliver uden - ellers fine - bolcher på bordet.
Super tilfreds
Super tilfreds! Hurtig levering og flot indpakning.
Fine og velsmagende bolcher med flot…
Fine og velsmagende bolcher med flot personlige indpakning
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg var for sent ude til bestilling af konfirmationsbolcher og den ønskede farve var udsolgt. Men alligevel fik vi vores bolcher i ønsket farve, da der var et kg i overskud dagen efter.
Kundeservice i top kvalitet
Kundeservice i top kvalitet. Super hurtig levering.
FANTASTISK SERVICE !!
FANTASTISK SERVICE !!
Jeg havde lavet en fejl, jeg bestilte bolcher ved bolcheriet. Først efter at have modtaget bekræftelse på mail, opdagede jeg at der stod, at ordren ville blive sendt hurtigst muligt, og senest indenfor 10 hverdage. Denne detalje havde jeg ikke set, og da jeg skal bruge bolcherne til konfirmation allerede næstkommende weekend, tænkte jeg "ups", kan de mon nå det.
Derfor ringede jeg og fik fat i en sød dame, forklarede min fejl og spurgte om det kunne nåes. Og blot en time senere, modtog jeg mail om at min ordre var afsendt.
Helt igennem fantastisk hurtig service 😍
Meget lækre bolcher
Meget lækre bolcher!
god service i produktionen og bag kassen
Hurtig reaktion
De sendte de forkerte bolcher til min søns konfirmation. Jeg kontaktede dem pr mail, som de reagerede på næste hverdag. De beklagede og ville straks sende de rigtige.
De laver fejl, som alle andre, men modsat mange andre, så reagerer de på deres fejl og udbedrer den.
Kunne jeg give ⭐️⭐️⭐️⭐️+ havde jeg givet det.
Ekstremt god service!
Har kun positive oplevelser fra butikken og er absolut ikke sidste gang butikken eller websiden bliver besøgt.
Tak for denne gang. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering og gode bolcher
Hurtig levering og gode bolcher, MEN ikke et pænt produkt.
Har bestilt navneposer til konfirmation. Men må indrømme at jeg vild skuffet over posens udseende. De er vild flosset i begge sider og det ser vild træls ud.
Jeg har skrevet til bolcheriet, men de mener åbenbart det er normalt, at det ser ud som om de bare er rykket fra hinanden. De tilbyder at jeg kan returnere, men så vil min søn bare blive mega skuffet.
Så nu må jeg prøve at klippe siderne til😕
Jeg vil ikke anbefale at købe der, hvis man gerne vil have et produkt der ser pæn ud på bordet.
Godt produkt og hurtig levering
Godt produkt og hurtig levering. Smager fantastisk!
Super godt
Der var mega hurtig fragt, mega lækre bolcher og de var rigtig søde.
Har ikke smagt bolcherne
Har ikke smagt bolcherne, men utrolig flot indpakning af dem og hurtig levering
Danmarks bedste bolsjer!!
Helt klart Danmarks bedste Bolsjer!!
God overskuelig webshop med pænt udvalg og efterfølgende hurtig levering!
Kan så absolut anbefales!
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.