Svanekebolcher Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Kunne være lidt mere børnevenlig …

Jeg var på besøg sammen med mine børnebørn, som gerne ville se hvordan de lavede bolsjer. Rigtig god ide med 2 bænke foran, men rigtig dårligt at det kun er voksne der sidder der, så børnene kan stå bagved og intet kan se. Det kunne være en god ide at man som personale opfordre de voksne til at stå op, så børnene også har en chance for at se noget. Vi måtte gå ud igen, så de voksne kunne komme til🫣

6. kesäkuuta 2025

Ikke en eneste smagsvariant var sukkerfri

Min hustru havde bestilt en smagskasse med sukkerfrie bolcher da hun har Diabetes.
Hun modtog en kasse der lignede den de har på hjemmesiden, men der var ikke en af de smagsvarianter der var sukkerfrie, men med op til 75g sukker pr. 100g
Der blev ringet til dem, det var nok en fejl, det kunne de ikke gøre noget ved! det var beskeden...
Det var så både første og sidste gang vi handlede der, og vil vil anbefale ikke at handle med dem, da de ikke er ansvarlige for det de laver.

9. huhtikuuta 2024

5 ⭐️ Herfra

5 ⭐️ Herfra.
Hurtig forsendelse.
Flotte blocher. Blå konfirmand.
1000 g. Med blåbær.
Vi glæder os til at de skal stå i en glas vase på vores slik bord til min søns konfirmation om få dage.

9. kesäkuuta 2021

Kedeligste "kvalitet" bolcher jeg har smagt :(

Har købt 5 forskellige poser og fik dem med posten idag. Må indrømme at det ikke er noget at råbe hurra for eller også har jeg bare været meget uheldig. Bolcherne med chili og salmiak smag, smager kun af salmiak og ellers lige som resten af poserne smager de af et billigt basis bolche tilsat lidt billigt essens. De bolcher min 6 årige søn lavede i børnehaven var mange gange bedere og havde en dybere smag. Bestemt ikke pengene værd.. sorry to say

23. lokakuuta 2013

Ejer truer med Politi og RKI ved bortkommen pakke

Jeg har købt bolcher via nettet hos Svaneke Bolcher. Pakken nåede aldrig frem og jeg blev truet med Politi og RKI fordi ejeren ville have penge og anvendte tvang og trusler. Jeg fik at vide, at hvis jeg ikke betalte eller på anden måde sørgede for at han fik erstatning for pakken, så "vil det blive værst for dig selv". Og jeg ville blive anmeldt til RKI.
Jeg kontaktede Politiet som fortalte mig, at dette er et firma som man IKKE skal handle med! Lige meget om det laver gode bolcher.

Tvang og trusler hører IKKE hjemme hos en sund virksomhed. Dette firma hviler ikke på et sundt og godt grundlag.

4. maaliskuuta 2011

Super bolcher

Jeg har altså ikke smagt bolcher bedre end deres, og jeg plejer at hive spande med hjem.
Dog er butikken nok lidt kedelig, og der er mange hvepse om sommeren.

7. helmikuuta 2011

Bolcher med smag i..

De er - næsten - lige så gode som Sømod's bolcher.
Og så alligevel ikke helt.
Charme i butikken er der ikke meget af. Derfor 4 ud af 5 stjerner, hvor Sømod får top karakterer pga. den utrolige hyggelige atmosfære, og fordi deres bolcher bare lige har det ekstra, der skal til..

30. tammikuuta 2011

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili