Tak for at giv en lille smagsprøve med, nu glæder jeg mig rigtig til at forære de lækre bolcher til nogle heldige modtagere 🐣 Super hurtige levering, jeg vender snart tilbage for at handle nogen til... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ich bin völlig glücklich, so toller Service☺️Von Bestellung über Extrawunsch , es hat alles super geklappt🫠Die Ware kam pünktlich und gut verpackt bei mir an☺️Geniesse jetzt ein bisschen 🍬🍬und wer... Näytä lisää
Et fantastisk sted at købe lækkerier. Deres bolcher, deres karameller og de er slet ikke hårde men dejlig bløde, her knækkes ingen tænder🥰, der er bare rigtig gode smage. Vi blev bedsteforældre i... Näytä lisää
Jeg elsker bare jeres bolcher, og det gør mine kollegaer også, de smager af noget 😋🤩
Yritys on vastannut
Bolcheriet er familieejet og drives af ægteparret Thomas & Mariam Brandt Touray. I Bolcheriet laves bolcherne på den eneste rigtige måde - i hånden. Alle Bolcheriets produkter koges i bolcheriets egne bolchekogerier i Skagen, Løkken og Svaneke. Bolcheriet er udover sine gourmetbolcher og rustne søm især kendt for sine konfirmand, dåbs og bryllupsbolcher.
Torvet 1, 9480, Løkken, Tanska
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Har lige modtaget de flotteste logobolcher til min frisørsalon, har fået en fantastisk behandling, først smagsprøver tilsendt og efterfølgende den sødeste betjening, de bedste og varmeste anbefalinger herfra

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Hurtig levering med en lille overraskelse i pakken 😄 Smager skønt og friskt

Kanon god smag. Kanon god pris, især når jeg køber 2. Sortering. 😜
Ønsker jer alle en rigtig dejlig Påske 😊

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Det er sådan nogle bolcher der smuldrer i munden og en del af smagene er ikke så gode. Er desværre ret skuffet

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Super hurtige levering, jeg vender snart tilbage for at handle nogen til mig selv 😋

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Altid hurtig levering, ekstra god service hvis der er tilbud, jeg ikke selv har bemærket

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Rigtigt god levering! Det glæder mig til min datters konfirmation!! 🤗🤩😚🥳

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Det var en fin service og pakken kom allerede et par dage efter. Men selve bojlserne var her en skuffelse. Alt for stor del af hver pose, var knust eller så små stykker at skulle tage 4-6 stumper, for at det svarede til et’ normalt stk.
Jeg ville helt klart anbefale at købe deres bolcher, de smager vildt godt.
Har købt konfirmation bolcher og bolcher ananas og vanilje og de begge to er bare super flotte

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Simpel og nem hjemmeside at navigere rundt i.
Nem at bestille, ok hurtig levering i sikker emballage som beskytter bolcherne.
Blev mødt af en skøn duft af bolcher da æsken blev åbnet.
Ikke sidste gang vi bestiller der fra.
Gør af sig sig selv opmærksom på tilbud - ved at tilføje ekstra varer
Hurtig levering og lækker mareriale i indpakning
Rigtigt gode bolcher.de smager fantastisk.kan klart kun anbefales 🥰🥰🤩🤩
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.