Tak for at giv en lille smagsprøve med, nu glæder jeg mig rigtig til at forære de lækre bolcher til nogle heldige modtagere 🐣 Super hurtige levering, jeg vender snart tilbage for at handle nogen til... Näytä lisää

Ich bin völlig glücklich, so toller Service☺️Von Bestellung über Extrawunsch , es hat alles super geklappt🫠Die Ware kam pünktlich und gut verpackt bei mir an☺️Geniesse jetzt ein bisschen 🍬🍬und wer... Näytä lisää

Et fantastisk sted at købe lækkerier. Deres bolcher, deres karameller og de er slet ikke hårde men dejlig bløde, her knækkes ingen tænder🥰, der er bare rigtig gode smage. Vi blev bedsteforældre i... Näytä lisää

Jeg elsker bare jeres bolcher, og det gør mine kollegaer også, de smager af noget 😋🤩

1. Rahoitus & Vakuutus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bolcheriet er familieejet og drives af ægteparret Thomas & Mariam Brandt Touray. I Bolcheriet laves bolcherne på den eneste rigtige måde - i hånden. Alle Bolcheriets produkter koges i bolcheriets egne bolchekogerier i Skagen, Løkken og Svaneke. Bolcheriet er udover sine gourmetbolcher og rustne søm især kendt for sine konfirmand, dåbs og bryllupsbolcher.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Mums

18. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S

Hej Dorte Tusinde Tak hvor er vi glade for de 5 flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - I er altid meget velkomne Mvh Bolchefruen🌸

Bedste service

Har lige modtaget de flotteste logobolcher til min frisørsalon, har fået en fantastisk behandling, først smagsprøver tilsendt og efterfølgende den sødeste betjening, de bedste og varmeste anbefalinger herfra

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S

Hej Mette Tusinde tak. Hvor er et dejligt at I er blevet glade for de håndlavede logobolcher, jeg ved Thomas Brandt Gør sig meget umage. Mvh Bolchefruen🌸

God service, rigtig god smag på alle bolcher

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S

Hej Jess Tusinde for de 5 flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Dem er vi meget glade for. Du er altid meget velkommen Mvh Bolchefruen🌸

Hurtig levering med en lille…

Hurtig levering med en lille overraskelse i pakken 😄 Smager skønt og friskt

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S

Hej Trine Tusinde Tak vi sætter stor pris på de 5 flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Vi håber vi kan hjælpe med lækre bolcher en anden god gang Mvh Bolchefruen🌸

Super Produkte

Kanon god smag. Kanon god pris, især når jeg køber 2. Sortering. 😜
Ønsker jer alle en rigtig dejlig Påske 😊

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S

Hej Nina Tusinde Tak hvor er vi glade for de 5 flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Ja det er et mega godt tilbud med 2. sortering - Tak for den søde hilsen vi vil ønske jer et dejligt forår Mvh Bolchefruen🌸

Det er sådan nogle bolcher der smuldrer…

Det er sådan nogle bolcher der smuldrer i munden og en del af smagene er ikke så gode. Er desværre ret skuffet

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S

Hej Maria Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at høre.

Vi laver faktisk to forskellige typer bolcher – både de mere porøse, som smuldrer let i munden. ( det er de bolcher der bliver håndslynget på krogen) og de mere solide bolcher, som har en hårdere struktur. Det er helt bevidst, da mange kunder netop efterspørger de porøse bolcher.

Når det er sagt, skal kvaliteten selvfølgelig altid være i orden, og vi tager din oplevelse seriøst. Smag er samtidig meget individuel, og vi ved, at ikke alle varianter rammer lige godt hos alle.

Når du er i vores butikker er det muligt at få en smagsprøve så du vælger den smag der passer dig bedst. ( vi har mere end 36 forskellige slags)

Første men ikke sidste gang jeg handler her

Super hurtige levering, jeg vender snart tilbage for at handle nogen til mig selv 😋

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S

Hej Sanne Tusinde tak for de 5 flotte ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️ - dem er vi rigtig glade for. Vi vil glæde os til at se dig igen. Mvh Bolchefruen🌸

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering, ekstra god service hvis der er tilbud, jeg ikke selv har bemærket

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S

Hej Gudrun Tusinde tak for de 5 flotte ⭐️⭐️ ⭐️⭐️ - det varmer. Vi er især stolt over at du bemærker vores ekstra gode service.. Mvh Bolchefruen🌸

Redigér svar

Rigtigt god levering

Rigtigt god levering! Det glæder mig til min datters konfirmation!! 🤗🤩😚🥳

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S

Hej Lilibet Tusinde tak for de 5 flotte ⭐️⭐️ ⭐️⭐️ - dem er vi rigtig glade for. Vi håber din datter havde en rigtig dejlig konfirmation . Mvh Bolchefruen🌸

Redigér svar

Jeg ville helt klart anbefale at købe herfra

Jeg ville helt klart anbefale at købe deres bolcher, de smager vildt godt.
Har købt konfirmation bolcher og bolcher ananas og vanilje og de begge to er bare super flotte

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S

Hej Heidi Tusinde tak for de 5 flotte ⭐️⭐️ ⭐️⭐️ - dem er vi rigtig glade for. MUMS ja københavner bolcherne er vildt lækre . Mvh Bolchefruen🌸

Gode bolcher

Gode bolcher. Hurtig levering.

16. tammikuuta 2026

Hej Kirsten Tak for din fine anmeldelse , den er vi glad for . Mvh Bolchefruen🌸

God service og vare

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S

Hej Heidi Tusinde tak for de 5 flotte ⭐️⭐️ ⭐️⭐️ - dem er vi rigtig glade for. . Mvh Bolchefruen 🌸