Kære Jess, Bojsen Biler Det var en stor fornøjelse at handle med dig i dag. Både Kirsten og jeg var meget tilfredse med hele forløbet. Det kunne faktisk ikke være bedre. Du får et... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kan kun varmt anbefales. Føler virkelig at her sættes kunden i centrum. Tid til stille og rolig information. Ingen købepres. Deres mål opleves at finde frem til den helt rigtige handel for den en... Näytä lisää
Jeg har haft fornøjelsen at handle en DS7 hos Bojsen Biler i Holstebro og Simon som har taget sig af sagen. Fremragende servicemindedhed i alle aspekter med salget. En kompliceret sag med flere vinkle... Näytä lisää
Medarbejderen kunne hurtigt aflæse at jeg havde brug for en prøvetur. Medarbejderen var meget personlig og nærværende. Han var hjælpsom og svarede på min spørgsmål. Jeg fik et direkte nr. som je... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Citroen-jälleenmyyjä
- Peugeot-jälleenmyyjä
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Yrityksen kirjoittama
Vi er Vestjyllands største bilhus med et stort udvalg af nyere brugte biler. Besøg vores showroom i Holstebro og oplev de mange kvalitetsbiler for enhver smag og ethvert budget. Hos os er kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed altid vores topprioritet. Vi er dedikerede til at finde den perfekte bil til dig, så du kan investere i eller leje den, der giver dig maksimal køreglæde. Derudover har vi et stort og moderne serviceværksted med Autoriseret service for Citroën, Peugeot og DS Automobiles, men vi servicere og reparere alle bilmærker.
Yhteystiedot
Hjaltesvej 4, 7500, Holstebro, Tanska
- info@bojsenbiler.dk
- www.bojsenbiler.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har købt en Berlingo for en måneds…
Jeg har købt en Berlingo for en måneds tid siden. Vi havde en super god oplevelse. Hurtig og sikker behandling af Jess. Meget tilfreds med bilen og handlen. Hilsen Jytte

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
God service, dygtig og super imødekommende personale.
Super tilfreds med købet af min Peugeot e-208

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Venlig og imødekommende betjening ved…
Venlig og imødekommende betjening ved leje af varevogn.

Forsikring skade
Fik lavet en forsikringskade på min c4 ved bojsen biler da jeg hentede bilen kunne jeg med det samme se at kofangeren hade en anden farve end resten af bilen gjorde dem opmærksom på at det ikke var iorden så startede det med at snakke med ham der står for plade afdeling da han kom og skulle kigge på bilen ligene han mest en der var meget ligeglad med at min bil var to farvede efter alle undskyldningerne om hvor svært det er at male en kofanger ville de gører det om så tænkte jeg det var da dejligt de fik bilen igen så skulle det jo være i orden 😊😊😊😊men blev meget klogere de ringe dagen efter at nu var den klar igen kom først dagen efter for at hente min bil der blev jeg sku sur kunne se på lang afstand at de hade malet den i samme farve som da jeg aflevere bilen 😱😱😱da jeg kom tættere på kunne jeg se der var polerings skum på taget hen af siden og inden i bagagerummet og indvendig på bagklap og himlen i bilen 😱😱😱der blev jeg sku gal gik ind og spurgt hvad det var for noget svineri det mente de ikke var så godt men tilbød heller ikke at gøre den ren var sku godt sur da jeg kørte hjem 😡kørte et en anden auto maler for at hører ham om hvad han mente om arbejdet på min bil hans mening var at hade han malet den ville han gører det om igen ved extra undersøgelse af bilen fant vi to steder på bilen hvor lakken var krakeleret efter på kørslen som de heller ikke hade gidet at rep (nok den samme som var ligeglad første gang jeg var og klage over farven)…så skrev jeg til bojsen at jeg ikke var tilfreds med det de hade malet på kofangeren og at bilen var svinet til at deres polerings skum fik svar dagen efter at jeg kunne komme ud med bilen så ville de gøre det rent 🤡🤡🤡kunne de sku da have gjort det døgn den bare stod og ventede på at blive afhentet 🤡🤡🤡hade selv gjort bilen rent efter deres svineri men var jo nemt at skrive🤮ugen efter ringede den ligeglade pladesmed som står for den afdeling og sagde at der blev ikke rørt mere ved min bil og vis jeg hade nogle problemer med det kunne jeg ringe til mit forsikrings selskab 😞og hvad kan man lærer af det 🤷♂️Vis man ønsker at få sin bil i to farver ønsker der bliver sprunget over hvor gærdet er lavest og godt kan lide at gører sin bil ren efter at nogle har været fuldstændig ligeglade med hvordan man behandler andres ting så kør der ind og få den lavet 😊har efter følgende fået det vurderet og få nu bilen lavet men ikke ved bojsen det ville jo været dumt håber ikke andre kommer til at stå i samme situation som mig der for denne anmeldelse

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Rigtig god nem service Gode biler
Jeg har lejet bil hos Bojsen Biler 2 gange og har fået en fantastisk god service.
Første gang var i maj 2022 hvor jeg kun 3 dage før jeg ankom til Lemvig ringede til Bojsen Biler Lemvig og hørte om der, med min meget korte varsel, var en lille bil til udlejning. I første omgang var der ikke men medarbejderen mente der kom en retur dagen før jeg skulle bruge den.
Så han undersøgte det og sørgede for at klargøre bilen til dagen.
Rigtig god service hvor jeg blev ringet op et par gange undervejs for at få status på bilen👍👍👍
God, ren og næsten ny bil stod klar på dagen.
Vi fik lov at aflevere igen uden for åbningstiden hvor medarbejderen mødte op😊
2. gang nov. 2022 igen rigtig god service, god og ren bil der fungerede perfekt. Nemt at aflevere uden for åbningstiden med nøgle postkasse. Nem afregning.
Kan klart anbefales. Udlejning muligt i Lemvig og Holstebro.

God kundeservice!
Bestilte min nye Peugeot til privatleasing gennem dem, og havde en rigtig god oplevelse. De var hurtige til at svare på mails og beskeder, samt til at sætte gang i processen og var yderst behjælpelige igennem det hele. De gav sig god tid til at sætte mig ind i tingene og svare på de spørgsmål jeg nu havde.
Så stor tak til Magnus og Morten for god kundeservice og en god oplevelse.
Jeg er super glad for min nye bil 😁

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
God service, overholder tider og deadlines og prisen er fair og konkurrencedygtig.

Det en ommer!!!!
Da min bil var blevet indkaldt til syn, valgte jeg og bestille et synstjek hos Bojsen Biler. Det hele forløb fint og, de fandt nogle dele som var nødvendig at skifte som, de skiftede. Jeg kørte derfra med en tro på at, nu ville bilen kører lige igennem syn men ak. Synsmanden fandt en styrekugle som, var på nippet til at give et kørselsforbud. skiftede selv delen og, fik bilen synet. Her 2 uger efter opdagede jeg så en bremsekaliber i for som, hang. den har jeg også selv ordnet men, come on Bojsen - de to ting burde i havde opdaget.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
I har selv skrevet under på at al…
I har selv skrevet under på at al service er lavet efter citroen foreskrifter og jeg har alle afkrydsninger på min hæfte som i har skrevet under på,i vil prøve at rende fra jeres ansvar ,jeg vil sørge de næste 2 år at alle får at vide hvad i består af.hvordan kan i skrive under under på at service er lavet efter citroens forskrifter hvis de ikke er det.den er jur bindene.jeg har lagt papierne ud på nettet så folk og i kan se at i selv har underskrevet efter citroens forskrifter

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
God service og altid god behandlig

God service. Faglig dygtige medarbejder. Bliver altid mødt med venlighed

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Lækker lejebil til fornuftig pris
Oplevelsen med afhenting af lejebil var perfekt og ingen problemer ved indlevering af bil derefter.
Super fair forhandler og prisen var også super.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Jeg købte en brugt bil hos Bojsen Biler…
Jeg købte en brugt bil hos Bojsen Biler i Lemvig. Endda en Citroën :)
Dejlig bil. God og venlig betjening og service.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Kundeservice må være sparet væk
Under 40.000km på vores Peugeot 308, og så stod turboen af.
Vi har haft samtlige af vores værkstedsbesøg ved Bojsen Biler i Holstebro.
Men da den denne gang laver en mislyd fra motoren, og der mangler trækkraft, så vælger jeg, at tage den forbi motormekanikkerne på mit arbejde (årsag: jeg kunne ikke få en tid hurtigt ved Bojsen Biler) - hvilket er fair, der var fyldt op ude ved dem.
De går 3 mekanikkerne på den, hvoraf 2 er uddannet ved Peugeot og Citroën, de laver computertest og andet. De erkender efter 100m kørsel, at det turboen det er galt med, og i samtlige gear. Vi kører ca. 4 km i alt for at teste alle 6 gear.
- for at gøre en lang historie kort. De bruger ca. 20min på den efterfølgende, for at udelukke og diagnosticere hvor fejlen er.
Jeg kører derefter direkte ud til Bojsen Biler , og overdrager hvad jeg har fået at vide af mekanikerne, så min kæreste efterfølgende ikke skal stå og udenadslære det. Når hun på et tidspunkt skal aflevere bilen.
Den store dag kommer, bilen bliver afleveret, og de citere den fejlmelding som jeg har fået af mine kollegaer.
1.5 time senere vil Bojsen biler sende min kæreste hjem. Fordi de kan IKKE finde nogen fejl. De har lavet computer-test og kørt i den 2x.
Min kæreste insistere på, at de kører en tur med hende, fordi der er en klar fejl!
Turen er så vellykket, at de med min kærestes hjælp finder fejlen, OG de siger at hun ikke må køre så meget som de 4km hun har hjem. Fordi at den er helt galt med turboen.
Summa-summarum de vil have os til at betale 8700kr inkl. moms. +plus vi skal selv betale mellem 150-200kr pr. Dag for en lånebil imens vi venter på den nye stump. (En nyrenoveret turbo, som tog 10 dage om at ankomme fra udlandet)
Vi spørger om det er den bedste pris. Da vi har fået lavet alt ved dem. Vi har haft bilen 2.5 år og turboen stod af inden 40.000km. (Kvalitet?)
MEN der var ingen goodwill.
Noget Bojsen biler efterfølgende nægter, og siger de inkluderede i prisen. Hvilket er løgn.
Af nysgerrighed, så spurgte vi ved den nærmeste Peugeot-forhandler, om hvad hvad deres pris var.
Prisen var 6.050kr inkl. delebil alle dage kvit og frit.
Efterfølgende vil Bojsen Biler så have lidt over 1000kr for at kigge på bilen - uden at finde fejlen og sende min kæreste hjem. Deres forklaring, de havde lavet samme test som mine kollegaer, og fejlen var “periodisk” - altså fejlen mine kollegaer erkendte i samtlige gear med det samme, og som Bojsen biler til slut sagde, at den bil måtte ikke køre så meget som en meter mere!!
—-Igen ingen goodwill fra dem.
Det her var mit seneste møde med deres garage - og mit sidste. Den underminering de har kørt i deres mailkorrespondance er grotesk.
Hvis man skulle være nysgerrig omkring, hvor jeg sparede de ca 4500 alt i alt. Så var det ved at køre til C.A.Larsen i Herning. 25min værd. Og højt kundeservice niveau fra det øjeblik jeg trådte ind. Vi havde kun fortalt dem problemet i tlf. da vi en 30min senere er nede ved dem. Så har de allerede sikret dækning af beløbet, og uopfordret siger de til mig, at jeg selvfølgelig får en lånebil med hjem kvit og frit. Eneste beslutning, som jeg skulle tage, var hvilken lånebil, som jeg havde lyst til at låne.
———————————

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Super god service og betragte kunder…
Super god service og betragte kunder guld værd.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Super fin service og opfølgning på…
Super fin service og opfølgning på bilhandel med 2 byttebiler.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Indtil videre fremragende behandling…
Indtil videre fremragende behandling ved køb af en brugt Mazda hos Bojsen i Lemvig og efterfølgende garanti rep. i deres Holstebro afd.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
God modtagelse af sælger og fin…
God modtagelse af sælger og fin rådgivning ved køb af brugt bil i Holstebro-afdelingen. Service upåklagelig! Kan absolut anbefales!

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.