Kære Jess, Bojsen Biler Det var en stor fornøjelse at handle med dig i dag. Både Kirsten og jeg var meget tilfredse med hele forløbet. Det kunne faktisk ikke være bedre. Du får et... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kan kun varmt anbefales. Føler virkelig at her sættes kunden i centrum. Tid til stille og rolig information. Ingen købepres. Deres mål opleves at finde frem til den helt rigtige handel for den en... Näytä lisää
Jeg har haft fornøjelsen at handle en DS7 hos Bojsen Biler i Holstebro og Simon som har taget sig af sagen. Fremragende servicemindedhed i alle aspekter med salget. En kompliceret sag med flere vinkle... Näytä lisää
Medarbejderen kunne hurtigt aflæse at jeg havde brug for en prøvetur. Medarbejderen var meget personlig og nærværende. Han var hjælpsom og svarede på min spørgsmål. Jeg fik et direkte nr. som je... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Citroen-jälleenmyyjä
- Peugeot-jälleenmyyjä
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Yrityksen kirjoittama
Vi er Vestjyllands største bilhus med et stort udvalg af nyere brugte biler. Besøg vores showroom i Holstebro og oplev de mange kvalitetsbiler for enhver smag og ethvert budget. Hos os er kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed altid vores topprioritet. Vi er dedikerede til at finde den perfekte bil til dig, så du kan investere i eller leje den, der giver dig maksimal køreglæde. Derudover har vi et stort og moderne serviceværksted med Autoriseret service for Citroën, Peugeot og DS Automobiles, men vi servicere og reparere alle bilmærker.
Yhteystiedot
Hjaltesvej 4, 7500, Holstebro, Tanska
- info@bojsenbiler.dk
- www.bojsenbiler.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Altid go service
God bil
Gode leje betingelser
Og altid god service både pr tlf og i butikken i lemvig

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Har købt brugt bil hos Bojsen Biler og…
Har købt brugt bil hos Bojsen Biler og har fået en suveræn god behandling af Jess.
Kan klart anbefale Bojsen Biler

Super kundeservice
Jeg købte en peugeot 208'er i Holstebro afdeling og fik en Super god betjening af Jess. Da jeg efter en uges tid kunne konstatere at noget var galt med bilen ringede jeg til værkstedet hvor de henviste til et samarbejdes partner tæt på mig og de fik fikset bilen uden problemer. Kan helt klart anbefale andre. 😊

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Jeg synes efter den tidligere sælger i…
Jeg synes efter den tidligere sælger i butikken ikke er her mere.
Er her en behagelig stemning og lader til telefonen og kaffe ved evt. Ventetid. Det er gode forhold.👍
Og den mand som står for at gå med ud på værkstedet og viste hvad her skal laves på bilen og hvorfor er super god til sit arbejde, det gør en tryg, man ved hvad der bliver foretaget.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Jeg stod en søndag aften i akut…
Jeg stod en søndag aften i akut problemer, og fik hermed tildelt en låne bil. Super god service og kan kun anbefales.

Købt brugt bil
Købt brugt bil.
Fik en rigtig god betjening og de små ting der var på bilen blev lavet med det samme.
Der var monteret nye vinduesvisker på den selv om vi ikke havde aftalt noget om det.
Jeg kommer helt siger og handler igen 😊

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Et super god forklaring på alt samt…
Et super god forklaring på alt samt pørofecinel arbejde

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Jeg har haft en rigtig uheldig…
Jeg har haft en rigtig uheldig oplevelse ved at købe en bil med cvr. af Bojsen biler
Da jeg skulle prøvekøre bilen, satte sælgeren sig ind ved siden af. Turen blev meget kort 3-4 km, hvorefter sælgeren sagde, at den kører jo fint, lad os bare vende om her. Det havde alene været bykørsel. Fik den ikke prøvet af uden for byen, hvor jeg kunne have været kommet op i fart.
Jeg var så naiv at følge sælgeren råd og kørte tilbage.
Jeg købte bilen.
Da jeg så kom uden for Holstebro, kunne jeg mærke, der var noget galt i motoren, - og det var der.
Står nu med en regning på godt 20.000 kr for at få den til at køre igen.
Bilen skulle også efter sælgers udsagn være undervognsbehandlet, men den er aldrig blevet behandlet med noget.
Mvh NOH

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Solgt min c3 til dem og alt forløb helt…
Solgt min c3 til dem og alt forløb helt uden problemer , både aflevering og afregning samt afmelding . Kan kun anbefale dem som 100 % seriøst bilforhandler 👍😄

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
helt igennem en god oplevelse med køb…
helt igennem en god oplevelse med køb af ny bil super service hjælpsomt personale og vejledning i valg af ny bil.
Meget tilfreds kunde 👍😊👍
Vi har i flere år både købt/solgt og haft vores biler til service hos Bojsen biler i Holstebro. Vi har også gladeligt kørt vores biler til service i Holstebro, selvom vi boede i Kbh. Så det siger vel alt om vores store tilfredshed med Bojsen biler og også med dig Allan H 😊👍
Nu har vi så lige været hos Viborg afdelingen og handlet/byttet vores Berlingo ud med 2 mindre biler.
Vi fik en fantastisk god behandling af Murat Koco, som er meget kompetent og virkelig behagelig. 👍😊
Så vi vil gerne give Bojsen biler vores bedste anbefalinger. 👍👍👍

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Har solgt bil privat til Bojsen Biler – en virkelig god oplevelse, som kan anbefales
Ifm. salg af brugt bil, hvor jeg satte bilen til salg på Bilbasen med henblik på salg til privat, blev jeg kontaktet af Jakob Pedersen fra Bojsen biler. Jakob tilbød en god pris på bilen. Dialogen med Jakob var meget enkel, hurtig og præcis og næsten allervigtigst i min verden - alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, hvilket desværre ikke er en selvfølge i dag – det er i min optik måden at få kunderne til at komme igen på, næste gang man skal købe eller sælge en bil. Aflevering af bilen gik også meget hurtigt og nemt med efterfølgende straksoverførsel af det aftalte beløb. Der er kun ros for hele forløbet !

Skøn oplevelse!
Har nu handlet bil gentagne gange hos Bojsen Biler i hhv. Viborg og Hobro og det har været en fantastisk oplevelse hver gang. Både salgspersonalet og værkstedet rummes af skønne mennesker. Kan klart anbefales!

Fremragende service.
Vi har nu flere gange handlet hos Bojsen, det har hver gang været en rigtig positiv oplevelse- dette har været både værksted som salgsafdelingen.
Der bliver altid modtaget os med venlighed, humør og stor faglighed fra alle derude.
Stor anbefaling herfra.

God og reel information
God, ærlig og redelig information ved bilhandel. Rigtig fin og god instruktion ved overdragelse af ny bil. God follow up efter købet. Kan klart anbefale at handle bil hos Bojsen Biler i Holstebro

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Konen havde købt ny C1 hun bruger på…
Konen havde købt ny C1 hun bruger på job 48 km hver dag. Ved første service knap et år gl ca 15000 km ringer de og siger der skal ny bremser på som de har skiftet fint der er jo garanti på da de er skæve. Men nej ikke hos Citroën da de da må ha været kørt varme nu skal siges der ikke er meget der ligner bakker på den rutte til Holstebro men intet at gøre har sendt mail både til Citroën holstebro som til Citroën Danmark har aldrig hørt fra dem. Så det blev så sidste gang den var der til service og kan ikke sige noget godt om det gøjler firma.

Magiske Mikkel 😉
Har hos Bojsen Biler i Holstebro købt en Opel Insignia Sports Tourer og kan kun sige at sælgeren Mikkel er helt fantastisk og virkelig behagelig, men også Magnus der er sælger har været yderst behagelig. Værkstedet har været flinke.
Jeg fik kanon god service og vejledning
Jeg fik kanon god service og vejledning i forhold til at finde den rigtige pendler bil.
Murat i Viborg var tillidsfuld og gav et godt indblik i mine muligheder.
Det hele gik flydende og let.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.