Bojsen Biler A/S Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Kære Jess, Bojsen Biler Det var en stor fornøjelse at handle med dig i dag. Både Kirsten og jeg var meget tilfredse med hele forløbet. Det kunne faktisk ikke være bedre. Du får et... Näytä lisää

Kan kun varmt anbefales. Føler virkelig at her sættes kunden i centrum. Tid til stille og rolig information. Ingen købepres. Deres mål opleves at finde frem til den helt rigtige handel for den en... Näytä lisää

Jeg har haft fornøjelsen at handle en DS7 hos Bojsen Biler i Holstebro og Simon som har taget sig af sagen. Fremragende servicemindedhed i alle aspekter med salget. En kompliceret sag med flere vinkle... Näytä lisää

Medarbejderen kunne hurtigt aflæse at jeg havde brug for en prøvetur. Medarbejderen var meget personlig og nærværende. Han var hjælpsom og svarede på min spørgsmål. Jeg fik et direkte nr. som je... Näytä lisää

1. Autoliike
  2. Auton korjaus ja huolto
  3. Citroen-jälleenmyyjä
  4. Peugeot-jälleenmyyjä
  5. Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti

Vi er Vestjyllands største bilhus med et stort udvalg af nyere brugte biler. Besøg vores showroom i Holstebro og oplev de mange kvalitetsbiler for enhver smag og ethvert budget. Hos os er kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed altid vores topprioritet. Vi er dedikerede til at finde den perfekte bil til dig, så du kan investere i eller leje den, der giver dig maksimal køreglæde. Derudover har vi et stort og moderne serviceværksted med Autoriseret service for Citroën, Peugeot og DS Automobiles, men vi servicere og reparere alle bilmærker.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Altid go service

God bil
Gode leje betingelser
Og altid god service både pr tlf og i butikken i lemvig

7. kesäkuuta 2022

Hej Bettina.

Tusinde tak for den fine anmeldelse :) - jeg har sendt beskeden videre til vores afdeling i Lemvig.

Bojsen Biler A/S

Har købt brugt bil hos Bojsen Biler og…

Har købt brugt bil hos Bojsen Biler og har fået en suveræn god behandling af Jess.
Kan klart anbefale Bojsen Biler

5. kesäkuuta 2022

Hej Jette

Tak for den fine anbefaling. Det er vi altid glade for at læse.

Jeg har givet svaret videre til Jess :)

Super kundeservice

Jeg købte en peugeot 208'er i Holstebro afdeling og fik en Super god betjening af Jess. Da jeg efter en uges tid kunne konstatere at noget var galt med bilen ringede jeg til værkstedet hvor de henviste til et samarbejdes partner tæt på mig og de fik fikset bilen uden problemer. Kan helt klart anbefale andre. 😊

23. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse :) - beskeden er allerede givet videre til Jess.

Bojsen Biler A/S

Jeg synes efter den tidligere sælger i…

Jeg synes efter den tidligere sælger i butikken ikke er her mere.
Er her en behagelig stemning og lader til telefonen og kaffe ved evt. Ventetid. Det er gode forhold.👍

Og den mand som står for at gå med ud på værkstedet og viste hvad her skal laves på bilen og hvorfor er super god til sit arbejde, det gør en tryg, man ved hvad der bliver foretaget.

4. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S

Tak for den gode anmeldelse. Jeg lader de pæne ord gå videre :)

Fremragende service.

Hej Thomas

Tak for den fine anmeldelse. Jeg har givet beskeden videre til sælgeren :)

Bojsen Biler A/S

Jeg stod en søndag aften i akut…

Jeg stod en søndag aften i akut problemer, og fik hermed tildelt en låne bil. Super god service og kan kun anbefales.

Hej Mads.

Tusind tak for din anmeldelse - glad for vi kunne hjælpe.

Jeg sender rosen videre til vores værksted :)

Købt brugt bil

Købt brugt bil.
Fik en rigtig god betjening og de små ting der var på bilen blev lavet med det samme.
Der var monteret nye vinduesvisker på den selv om vi ikke havde aftalt noget om det.
Jeg kommer helt siger og handler igen 😊

Hej Finn Poulsen

Tusind tak for den pæne anmeldelse. Den sætter vi pris på. Jeg sender din anmeldelse videre til vores sælger :)

Bojsen Biler A/S

Et super god forklaring på alt samt…

Et super god forklaring på alt samt pørofecinel arbejde

1. toukokuuta 2022

Hej Mads Houe

Tusind tak for den pæne anmeldelse, som jeg straks sender videre til vores sælger :)

Bojsen Biler A/S

Jeg har haft en rigtig uheldig…

Jeg har haft en rigtig uheldig oplevelse ved at købe en bil med cvr. af Bojsen biler
Da jeg skulle prøvekøre bilen, satte sælgeren sig ind ved siden af. Turen blev meget kort 3-4 km, hvorefter sælgeren sagde, at den kører jo fint, lad os bare vende om her. Det havde alene været bykørsel. Fik den ikke prøvet af uden for byen, hvor jeg kunne have været kommet op i fart.
Jeg var så naiv at følge sælgeren råd og kørte tilbage.
Jeg købte bilen.
Da jeg så kom uden for Holstebro, kunne jeg mærke, der var noget galt i motoren, - og det var der.
Står nu med en regning på godt 20.000 kr for at få den til at køre igen.
Bilen skulle også efter sælgers udsagn være undervognsbehandlet, men den er aldrig blevet behandlet med noget.
Mvh NOH

5. huhtikuuta 2022

Tak for anmeldelsen.

Vi får rigtig mange brugte biler i bytte, og flere af dem passer ikke ind i vores brugtbilskoncept. Typisk grundet bilens alder eller km-stand.

Sælgerne skal lave et visuelt tjek og prøvekørsel af bilen, og denne bliver ikke yderligere gennemgået af eksempelvis en mekaniker. Derefter kan vi få en FAST pris fra en auktionsside, så vi på forhånd ved, hvad en given bil kan sælges for på auktionen.

Finder vi at bilen er fin, ser vi om det er muligt, selv at sælge bilen til andre bilforhandlere, for en lidt højere pris. Lykkes det ikke, sælger vi bilen på den pågældende auktion til den allerede garanterede pris. Vi sætter ALDRIG biler til salg på denne måde, HVIS vi har kendskab til fejl og mangler. På denne Toyota, har der ikke været tegn på fejl.

Du køber bilen, og sammen med dit eget værksted, finder I noget der skal udbedres, hvilket også er let at gøre efter købet. Men nu synes du ikke længere købet er så interessant, og vil have, at vi skal tage bilen retur. Det vil vi selvfølgelig ikke, da købet er erhverv, og vi nu har mistet muligheden for at udnytte vores sikre auktionspris. Vi tilbyder dig dog de ekstra ca. 2.000 kroner vi fik ud af, at sælge bilen til dig, i stedet for på auktion. Så var vi status quo, og ikke havde tjent på det. Det syntes vi var en fair løsning.

Du mener at sælger har forsøgt at fortie en fejl. En fejl vi ikke kunne have kendskab til. Sælger har overhovedet ingen interesse i at gøre dette, da han allerede havde et fast bud på bilen. Vi som forhandler, vil da ikke have en sag som denne, blot på grund af en merindtægt på ca. 2.000,- kroner, hvilket er kun 1.600 efter moms.

Vi har gennem flere telefonsamtaler påpeget, at da du har handlet erhvervsmæssigt, har du ikke mulighed for at annullere handlen. Vi vil blive dårligere stillet, da vi nu har tabt muligheden for at sælge bilen på auktion.

Du vælger SOM erhvervsmand, at købe denne bil. Du sparer nemlig omkring 15.000 kroner i forhold til at købe bilen med fuld garanti. Du er fuldstændig klar over, at dette er salg til erhverv og vores faktura er også udstedt til erhverv UDEN garanti. Så alt det juridiske er udført 100% korrekt, da vi er en sober virksomhed.

Da du købte bilen på denne måde, var du klar over, at du påtog dig en lille risiko. Og selv om du i sidste samtale truer os med Trustpilot, så synes vi det er temmelig usmageligt, at du som erhvervsmand, forsøger at få din vilje igennem, ved at give denne dårlige anmeldelse.

Bojsen Biler A/S

Solgt min c3 til dem og alt forløb helt…

Solgt min c3 til dem og alt forløb helt uden problemer , både aflevering og afregning samt afmelding . Kan kun anbefale dem som 100 % seriøst bilforhandler 👍😄

21. joulukuuta 2021

Hej Carsten Kragelund.

Tusind tak for den pæne anmeldelse, som jeg straks sender videre til vores sælgere :)

Meget tilfreds kunde 👍😊👍

Vi har i flere år både købt/solgt og haft vores biler til service hos Bojsen biler i Holstebro. Vi har også gladeligt kørt vores biler til service i Holstebro, selvom vi boede i Kbh. Så det siger vel alt om vores store tilfredshed med Bojsen biler og også med dig Allan H 😊👍
Nu har vi så lige været hos Viborg afdelingen og handlet/byttet vores Berlingo ud med 2 mindre biler.
Vi fik en fantastisk god behandling af Murat Koco, som er meget kompetent og virkelig behagelig. 👍😊
Så vi vil gerne give Bojsen biler vores bedste anbefalinger. 👍👍👍

3. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S

Stort tak for denne flotte anmeldelse. Det er altid dejligt at se :) - og jeg sender en hilsen videre til Murat i Viborg

Bojsen Biler A/S

Har solgt bil privat til Bojsen Biler – en virkelig god oplevelse, som kan anbefales

Ifm. salg af brugt bil, hvor jeg satte bilen til salg på Bilbasen med henblik på salg til privat, blev jeg kontaktet af Jakob Pedersen fra Bojsen biler. Jakob tilbød en god pris på bilen. Dialogen med Jakob var meget enkel, hurtig og præcis og næsten allervigtigst i min verden - alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, hvilket desværre ikke er en selvfølge i dag – det er i min optik måden at få kunderne til at komme igen på, næste gang man skal købe eller sælge en bil. Aflevering af bilen gik også meget hurtigt og nemt med efterfølgende straksoverførsel af det aftalte beløb. Der er kun ros for hele forløbet !

26. lokakuuta 2021

Hej Peter.

Tusind tak for de pæne ord :) Det er selvfølgelig straks sendt videre til Jakob.

Skøn oplevelse!

Har nu handlet bil gentagne gange hos Bojsen Biler i hhv. Viborg og Hobro og det har været en fantastisk oplevelse hver gang. Både salgspersonalet og værkstedet rummes af skønne mennesker. Kan klart anbefales!

13. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S

Tusind tak for den pæne anbefaling. Det er sendt videre til Hobro og Viborg-afdelingerne :)

Fremragende service.

Vi har nu flere gange handlet hos Bojsen, det har hver gang været en rigtig positiv oplevelse- dette har været både værksted som salgsafdelingen.
Der bliver altid modtaget os med venlighed, humør og stor faglighed fra alle derude.
Stor anbefaling herfra.

28. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S

Tak for den pæne anmeldelse. Det er vi glade for! :)

God og reel information

God, ærlig og redelig information ved bilhandel. Rigtig fin og god instruktion ved overdragelse af ny bil. God follow up efter købet. Kan klart anbefale at handle bil hos Bojsen Biler i Holstebro

5. syyskuuta 2021

Hej Arne.

Tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! :)

Bojsen Biler A/S

Konen havde købt ny C1 hun bruger på…

Konen havde købt ny C1 hun bruger på job 48 km hver dag. Ved første service knap et år gl ca 15000 km ringer de og siger der skal ny bremser på som de har skiftet fint der er jo garanti på da de er skæve. Men nej ikke hos Citroën da de da må ha været kørt varme nu skal siges der ikke er meget der ligner bakker på den rutte til Holstebro men intet at gøre har sendt mail både til Citroën holstebro som til Citroën Danmark har aldrig hørt fra dem. Så det blev så sidste gang den var der til service og kan ikke sige noget godt om det gøjler firma.

12. elokuuta 2021

Hej Johnny Madsen.

OPDATERING 16. august - da vi ikke har hørt nærmere fra Johnny Madsen:

Vores medarbejder Per Elstrøm er just vendt tilbage fra ferie, og kan genkende dig ud fra dit billede, hvilket har hjulpet os til at lokalisere bilen og din hustru som bruger af bilen, og kan dermed finde bilens historik.

Oplysningerne du nævner er faktuelt forkerte. Bilen har fået skiftet bremser efter 2 års kørsel, og ikke, som du skriver, ved første service. Det er endda ved det dobbelte antal kilometer i forhold til hvad du skriver. Sidst, men ikke mindst, så er det helt tilbage fra 2018.

Derfor er vi noget uforstående overfor denne anmeldelse af Bojsen Biler, og kan godt have en mistanke til, at det er et andet værksted du har forsøgt at anmelde, da vi ikke har set bilen siden service i 2018.

Afslutningsvis vil jeg nævne, at hos Bojsen Biler udfører vi KUN udskiftning af dele i samråd med kunden. Vi skifter KUN dele der står til udskift. Det seneste års tid, laver vi endda video-dokumentation på langt de fleste reparationer, så man dermed kan have fuld tillid til vores værksteder.

Med venlig hilsen
Allan Hagelskjær

OPRINDELIGT svar den 12. august til Johnny Madsen

Vi har nu gennemgået vores systemer, og kan ikke finde en bil i navnet Johnny Madsen, eller en reparation der matcher det du skriver. Vi vil derfor gerne være sikker, at det vitterligt er en reparation udført af os.

Du må derfor gerne sende en mail til allan@bojsenbiler.dk, hvori du skriver bilens registreringsnummer og eventuelt fakturanummer. Så har vi mulighed for at se, hvad der er sket, og om der eventuelt skulle ligge video-dokumentation.

Det er helt korrekt, at det er yderst sjældent, at bremse-skiver kun holder i 15.000 km. Men det kan altså forekomme, og har ikke noget med kørsel i bakker at gøre, men til gengæld, at bilens bremser ikke bruges meget, og der dermed dannes rust på skiverne. Sagt på anden vis, der køres faktisk for pænt i bilen. Dette er gældende for alle bilmærker.

Da det er en sliddel, er der efter så lang tid, ikke garanti på delen. Garanti er dog noget fabrik og importør håndterer, så er reelt ude af vores hænder.

Med venlig hilsen
Allan Hagelskjær

Magiske Mikkel 😉

Har hos Bojsen Biler i Holstebro købt en Opel Insignia Sports Tourer og kan kun sige at sælgeren Mikkel er helt fantastisk og virkelig behagelig, men også Magnus der er sælger har været yderst behagelig. Værkstedet har været flinke.

30. heinäkuuta 2021