Kære Jess, Bojsen Biler Det var en stor fornøjelse at handle med dig i dag. Både Kirsten og jeg var meget tilfredse med hele forløbet. Det kunne faktisk ikke være bedre. Du får et... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kan kun varmt anbefales. Føler virkelig at her sættes kunden i centrum. Tid til stille og rolig information. Ingen købepres. Deres mål opleves at finde frem til den helt rigtige handel for den en... Näytä lisää
Jeg har haft fornøjelsen at handle en DS7 hos Bojsen Biler i Holstebro og Simon som har taget sig af sagen. Fremragende servicemindedhed i alle aspekter med salget. En kompliceret sag med flere vinkle... Näytä lisää
Medarbejderen kunne hurtigt aflæse at jeg havde brug for en prøvetur. Medarbejderen var meget personlig og nærværende. Han var hjælpsom og svarede på min spørgsmål. Jeg fik et direkte nr. som je... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Citroen-jälleenmyyjä
- Peugeot-jälleenmyyjä
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Yrityksen kirjoittama
Vi er Vestjyllands største bilhus med et stort udvalg af nyere brugte biler. Besøg vores showroom i Holstebro og oplev de mange kvalitetsbiler for enhver smag og ethvert budget. Hos os er kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed altid vores topprioritet. Vi er dedikerede til at finde den perfekte bil til dig, så du kan investere i eller leje den, der giver dig maksimal køreglæde. Derudover har vi et stort og moderne serviceværksted med Autoriseret service for Citroën, Peugeot og DS Automobiles, men vi servicere og reparere alle bilmærker.
Yhteystiedot
Hjaltesvej 4, 7500, Holstebro, Tanska
- info@bojsenbiler.dk
- www.bojsenbiler.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Købte en bmw 320i fra 2019.
Købte en bmw 320i fra 2019.
Aftalte alt med Allan på forhånd og sms med finansiering og at hvis det skulle kunne lade sig gøre gad jeg ikke køre 2 gange så ville have dem med hjem samme dag.
Alt gik efter aftalen vi kom lidt sent igang forhold til aftalt tid da der var kunder i butikken men det skal der være plads til☺️
Super glad for min nye bil og alt spillede ved afhentningen👍

Flot og behagelig betjening

Super god kundeservice
Super god kundeservice, bilen var klar til aftalt tid og der var mulighed for flexibel aflevering

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Service i højsædet og stor kompetence!
Solid og ærlig information om fordele og ulemper ved forskellige modeller og fantastisk vejledning i forhold til at vælge mellem el, hybrid eller fossil.
Behagelig betjening, altid med humor og et smil på læben. Fantastisk service uanset om det er køb/salg eller værkstedet!

Kanon forløb
Kanon forløb, god vejledning af Jess i Holstebro og vi følte ihvertfald at han var reel, kontra mange andre bilsælgere vi havde været forbi i søgen på den næste familiekontainer.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Det var en stor fornøjelse at blive…
Det var en stor fornøjelse at blive betjent af Jess. En tryg tillidsfuldt køb.

Alt det hele tak
De hjalp os godt da vores bil blev total-skadet med lånebil og hjælp til alt andet vi havde brug for.Så helt klar god hjælp

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Som altid god behandling af Mikkel…
Som altid god behandling af Mikkel Refsgaard og de øvrige i jeres bilhus.
Uagtet om det er sælger værkfører eller mekanikere
Så kan jeg ikke ønske mig bedre folk til at hjælpe mig i forhold til min bil

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Fantastisk biludlejning til forretningsrejse til Stettin
Jeg vil gerne udtrykke min fulde tilfredshed med min seneste oplevelse hos Bojsen Biler. Vi lejede en lækker bil til en 4-dages firmarejse til Stettin i Polen, og hele processen var helt perfekt fra start til slut.
Først og fremmest var personalet utroligt imødekommende og professionelle. De forstod vores behov som forretningsrejsende og var i stand til at tilbyde os den ideelle bil til vores formål. De var venlige og informative og besvarede alle vores spørgsmål med tålmodighed.
Bilen, vi lejede, var simpelthen fantastisk. Den var luksuriøs, velholdt og havde alle de funktioner, vi havde brug for til vores rejse. Den var også ren og præsentabel, hvilket gjorde vores oplevelse endnu bedre.
Afhentnings- og afleveringsprocessen var ekstremt bekvem. Vi blev mødt af venligt personale, der gjorde alt for at sikre, at vi fik en gnidningsfri oplevelse. Vi blev hurtigt og effektivt registreret ved afhentningen, og afleveringen var lige så enkel.
Under hele vores rejse var bilen pålidelig og ydede fremragende. Vi havde ingen problemer undervejs, hvilket tillod os at fokusere fuldt ud på vores forretningsmæssige opgaver og nyde vores tur til Stettin.
Jeg kan varmt anbefale Bojsen Biler til alle, der leder efter pålidelig biludlejning til forretningsrejser eller andre formål. Deres professionelle personale, imponerende bilflåde og enkle udlejningsproces gjorde vores rejse til en stor succes. Jeg vil uden tvivl bruge dem igen, når jeg har brug for en biludlejningsservice i fremtiden.
Stor tak til Bojsen Biler for at gøre vores rejse til Stettin uforglemmelig!

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Morten var en dygtig sælger

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Det bliver ikke meget bedre...
Vi har haft en fantastisk oplevelse hos Bojsen Biler Holstebro, hvor vi for nylig købte en bil.
Den service, vi modtog, var i særklasse, og vi følte os virkelig godt behandlet gennem hele forløbet. Vi fik en grundig gennemgang af økonomien ved at vælge en elbil i forhold til leasing, hvilket åbnede vores øjne for de potentielle besparelser.
Allan Hagelskjær var vores kontaktperson, og hans ekspertise og evne til at forklare tingene er enestående. Han har omfattende viden og formår virkelig at forklare økonomiske aspekter på en letforståelig måde. Vi blev aldrig presset til at træffe en bestemt beslutning, hvilket gjorde hele processen afslappet og behagelig.
Vi er meget tilfredse med vores valg af at købe en elbil og sparer betydeligt i forhold til leasingmulighederne, takket være den indsigt Allan Hagelskjær gav os efter at være blevet bekendt med vores behov.
Alt i alt kan vi kun anbefale Bojsen Biler Holstebro til alle, der ønsker en fantastisk købsoplevelse – og en dejlig bil!
Vi ser frem til at handle hos Allan og Bojsen Biler igen.

Bojsen Biler Holstebro
Tilbage i marts lejede jeg en bil hos Bojsen Biler i Holstebro, og det gik hurtigt og godt. God service hos medarbejderne og virkelig hjælpsomme, hvis man har spørgsmål.
Så gik der 2 måneder, og nogle gutter og jeg lejede en bil, så vi kunne komme afsted på en lang tur. Jeg valgte at kontakte Allan som også var til hjælp, sidst jeg lejede en bil hos Bojsen Biler. Han var en meget rar mand og var altid til stede når vi havde brug for hjælp, eller havde nogle spørgsmål. Bilen var som den var beskrevet, ren og havde ingen fejl.
Kan helt klart anbefales at leje en bil hos Bojsen Biler Holstebro.

Hurtig og god hjælp…
Vi har slet ikke købt en bil ved bojsen biler, men fik brug for deres hjælp, da vi modtog brev om fejl i registreringsafgiften på vores bil. Bilen var nemlig oprindelig solgt ved dem. De hjalp til alt hvad de kunne, så vi ikke skulle være bekymret - og endda rigtig hurtigt. Det er vigtigt at understrege at de ikke har lavet fejl :-)

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Fantastisk imødekommende og dygtigt personale i Lemvig
Bruger Bojsen biler i Lemvig - senest besøg med udskiftning bremseklodser m.v. samt skift af dæk. Igen suveræn god oplevelse. Alle medarbejdere er så imødekommende - både på kontor og værksted - det gør det behageligt og trygt at komme der

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Bestilling og levering uden problemer.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
God oplevelse med at leje en bil/minibus
Fra at det kunne gi udfordringer med at leje en 7 prs. bil, fandt Allan en god løsning for os.
Så super tak for god behandling.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Bojsen Biler i Lemvig solgte mig i…
Bojsen Biler i Lemvig solgte mig i efteråret en brugt Clio fra dec. 2017.
På allerførste tur opdagede jeg, at navigationen ikke var opdateret som lovet. Øv-altså, - det var netop fordi jeg har brug for en sikker navigation, at jeg skiftede bil! Jeg var nu kørte til Kbh og søgte ind til en stor Renault-forhandler, for at få klaret den manglende opdatering. Desværre viste det sig, at navigation slet ikke kunne opdateres. Det samme gælder telefonen, som har en så svag mikrofon, at en samtale ikke kan gennemføres….
Kort tid efter stod der på displayet, at bilen skulle til service. Jeg tænkte, at det nok kun var en formssag, da den lige var blevet klargjort til salg. Men nej, - den lokale mekaniker sagde, da han afleverede en betragtelig regning, at den trængte til den helt store tur med mange detaljer lige fra noget med styretøjet til nedslidte viskeviserblade.
Nogle uger senere lyste en advarselslampe og jeg søgte ind til det nærmeste værksted. De konstaterede, at partikelfiltret var fuldstændig tilstoppet og de ville forsøge at løse det med noget skum. Men nej,- kort tid efter var den gal igen, og en grundig rensning af partikelfiltret skulle sættes i værk. Der affødte atter en meget stor regning.
Jeg henvendte mig til Bojsen Biler i Lemvig om problemerne. De svarede, at jeg havde gjort alt forkert, idet jeg skulle have henvendt mig til noget det hedder Car People, som jeg aldrig havde hørt om.
Men det værste er måske, at da jeg bad Bojsen Biler tage Clioen retur og finde en mere driftssikker bil til mig i samme prisklasse var svaret, at Clioen allerede havde tabt over 30.000 kr i værdi på mindre end et halvt år og en anden bil ville betyde en stor mer-udgift for mig. Det er virkelig dårlig kunde-behandling.
Heldigvis er der andre bilhandlere, som ville give en god pris for Clioen og som kunne sælge mig en bedre bil til en mere acceptabel byttepris.
Jeg fraråder ALLE at handle med Bojsen Biler i Lemvig. !!!

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Jeg har lejet en bil hos Bojsen biler…
Jeg har lejet en bil hos Bojsen biler den sidste 1,5 månedstid. Jeg kontaktede dem, og kort efter havde jeg dato og tidspunkt jeg kunne hente lånebilen. Bilen var super fin og der var stor fleksibilitet i forbindelse med aflevering af bilen igen uden bøvl.
Jeg kan klart anbefale at leje bil igennem dem.
Tak for super god service Allan.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Hentede brugt bil i onsdags
Hentede brugt bil i onsdags, opdagede en lille skramme, kontakter sælger og kun fin service der fra.
Det har helt igennem været en god, venlig og tillidsfuld handel med sælger.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.