Kære Jess, Bojsen Biler Det var en stor fornøjelse at handle med dig i dag. Både Kirsten og jeg var meget tilfredse med hele forløbet. Det kunne faktisk ikke være bedre. Du får et... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kan kun varmt anbefales. Føler virkelig at her sættes kunden i centrum. Tid til stille og rolig information. Ingen købepres. Deres mål opleves at finde frem til den helt rigtige handel for den en... Näytä lisää
Jeg har haft fornøjelsen at handle en DS7 hos Bojsen Biler i Holstebro og Simon som har taget sig af sagen. Fremragende servicemindedhed i alle aspekter med salget. En kompliceret sag med flere vinkle... Näytä lisää
Medarbejderen kunne hurtigt aflæse at jeg havde brug for en prøvetur. Medarbejderen var meget personlig og nærværende. Han var hjælpsom og svarede på min spørgsmål. Jeg fik et direkte nr. som je... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Citroen-jälleenmyyjä
- Peugeot-jälleenmyyjä
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Yrityksen kirjoittama
Vi er Vestjyllands største bilhus med et stort udvalg af nyere brugte biler. Besøg vores showroom i Holstebro og oplev de mange kvalitetsbiler for enhver smag og ethvert budget. Hos os er kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed altid vores topprioritet. Vi er dedikerede til at finde den perfekte bil til dig, så du kan investere i eller leje den, der giver dig maksimal køreglæde. Derudover har vi et stort og moderne serviceværksted med Autoriseret service for Citroën, Peugeot og DS Automobiles, men vi servicere og reparere alle bilmærker.
Yhteystiedot
Hjaltesvej 4, 7500, Holstebro, Tanska
- info@bojsenbiler.dk
- www.bojsenbiler.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Bilkøb hos Bojsen biler
Jeg har lige købt en brugt Peugeot 2008 hos Bojsen biler i Holstebro. Jeg fik en god saglig snak om bilen på telefon med sælger Mikkel og besluttede mig for at købe bilen. Der er godt nok langt fra København til Holstebro, det var det hele værd. Mikkel var meget imødekommende og ydede en fantastisk god kundeservice over for mig. Jeg var meget tilfreds med hele forløbet. Jeg kan 100% anbefale at købe bil hos Bojsen biler.
Kan varmt anbefale Bojsen Biler
Jeg har netop købt min nye El-bil fra Bojsen Biler Holstebro, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele oplevelsen. Først og fremmest bliver man altid mødt med venlige og serviceminded medarbejdere.
Selve købsprocessen var en meget positiv oplevelse, og jeg fik en grundig gennemgang af min nye bil.
Jeg kan varmt anbefale alle der er på udkig efter en ny bil at køre forbi Bojsen Biler i Holstebro
Ligemeget hvilken bil det er så er…
Ligemeget hvilken bil det er så er bojsen altid klar. Min Mercedes har været på skadecenteret ved bojsen biler i Holstebro. Service og arbejdet er i top, bedre end producenten faktisk(;
Tak til Mogens Nørgaard, pladeværkføreren. Danmarks bedste skadecenter. Kilometer og tanken på lånebil er det mindste de går op i…

Super fin sælger.
Kom til butikken og blev modtaget af Jess, super fin sælger. Der var en fin dialog gennem hele handlen.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Kan varmt anbefale bojsen biler 😎👍🏼
Kan varmt anbefale bojsen biler 😎👍🏼. Det er en virksomhed der forstår at sælge og rådgive på et højt plan.
5 stjerner herfra😁. Det ikke for sjov vi køre fra Sjælland til Holstebro👍🏼.
Vi er rigtig glade for vores ID. Buzz, den opfylder vores behov, og så skal Jess helt sikkert have en stor tak👏🏼👏🏼.
Bojsen biler er helt klart et besøg vær, hvis du kigger på noget derfra🚘.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Sælger var omhyggelig og ærlig med alle…
Sælger var omhyggelig og ærlig med alle aspekter omkring finansiering, bytte og opladning af bil.

En god oplevelse
Da vores bil skulle udskiftes, og vi tog valget om en EL bil, fandt vi den helt rette hos Bojsen Biler i Holstebro. Det eneste problem var at vi kommer fra KBH, og det er en lang tur hvis ikke bilen levede op til vores forventninger.
Efter nogle gode samtaler med dem, følte jeg mig yderst tryg og vi kørte op med vores bil, som indgik i handlen.
Der var en vis nervøsitet da vi kørte derop, bilen var jo nærmest købt, og ville de nu bruge den fornødne tid til at sætte os ind i alt, så vi kunne køre afsted med en god følelse og ro i maven. (Vores første EL bil)
Det må man sige at de gjorde. Vi blev mødt af en yderst servicemindet sælger Magnus, hans tilgang var fantastisk og vi mærkede hurtigt en oprigtig sælger der går meget op i kundetilfredshed. Han tog sig god tid, og på intet tidspunkt følte vi et pres over, at nu skulle vi afsted. Tværtimod, jeg fik til sidst lidt dårlig samvittighed, og tænkte at nu må vi tilbage til KBH så han også kunne få fri og holde lidt påske.
Det er ikke sidste gang at vi vil handle bil med dem, og jeg kan varmt anbefale Bojsen Biler. Prøver at lokke både min far samt bror til at handle med dem :-)
Selv når jeg har haft spørgsmål efterfølgende kan man mærke en ægte oprigtighed, i at de bare gerne vil have glade kunder.
Som man nok kan læse, er vi yderst glade og trygge ved vores nye bilkøb. Bilen stod enda Kniv skarpt, plus den blev leveret gennemtestet og direkte klar til brug, på trods af den er et par år gammel.
Man kan snildt handle nyer brugte biler hos dem, hvis man spørger mig.
Tak for vanvittig god købsoplevelse til Magnus, og ikke mindst Mikkel, som også var opmærksomme på os, om alt nu var godt og kom med kaffe og vand til os :-) Dette tæller helt sikkert også i regnskabet hos os.
De varmeste anbefalinger herfra,
Philip

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Køb bilen mens du venter…
En rigtig god oplevelse og god behandling under forhandlingen

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
I december aftalte jeg tid hos Bojsen…
I december aftalte jeg tid hos Bojsen Biler for at prøve en El bil. Jeg fik en rigtig god vejledning, i de biler der evt. kunne være noget for mig. Jeg valgt en Volvo xc40 som er jeg utrolig glad for. Når jeg har spørgsmål til bilen, har jeg fået en god og behagelig vejledning. Jeg er også blevet guidet i valget af ladestander, i forhold til mit kørselsbehov. Da der var udfordringer med tidsrammen for installationen, kontaktede jeg sælgeren ved Bojsen Biler som hjalp med at ændre datoen for opsætningen. Igen god service.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
God proces ifht at finde den helt rigtige bil
Jeg tog en tur ud for at kigge på en lille elbil, som jeg troede var den det skulle være.
Det blev dog blot starten på en større udvælgelsesproces hvor jeg kom omkring Peugeot, VW,Renault og til sidst landede med en Fiat 500e.
Jeg fik god og tålmodig hjælp fra sælger undervejs og endte med at få hentet netop den bil jeg ønskede mig, hjem fra Tyskland.
Inden jeg hentede den, sørgede Bojsen biler for at montere fælge med vinterdæk, og at bilen fik undervognsbehandling, så den var helt klar til det danske vintervejr
Da jeg hentede den, blev appbetjeningen sat op, så alle funktioner der også virkede perfekt.
Bilens funktioner fint gennemgået og demonstreret ved overlevering
Alt i alt en rigtig god proces.
Jeg har efterfølgende tegnet en 5 årig servicekontrakt, som jeg også har fået rettet til, så den passer til mine behov.
Anbefaler gerne Bojsen biler som stedet hvor du finder din næste bil.

Varme
Har en Peugeot 3008 hybrid og var hos Peugeot bojsen biler Holstebro 11/1 for den ville ikke varme og de sagde der ikke var nogen fejl efter de havde testet den, så sagde jeg prøv at sætte varme på så kunne de godt mærke der ikke kom varme, og det kan de først lave om 1.5 uge og det er bare ikke godt nok 🤔
Svar: med den svar lyder det som om det er jer der fejlfri men den kan programmeres fra bilen af vis ikke ved det og det har i ikke prøvet

Superb
Dejlig nem behandling, når man står træls situation.
Skadecenter gik den ekstra længde, for at det hele spillede sammen, med mine behov og deres muligheder.
Kan varmt anbefales.

Just don't...
Just don't...
Deres kundeservice forsvinder ligeså snart du har købt bilen.
Aftaler er ikke overholdt og vi har absolut købt katten i sækken.

God betjening.
Vi havde en rigtig god oplevelse med at handle med Bojsen biler, hvor vi endte med en Suzuki vitara fra 2020 som vi er rigtig glade for. Vi fik en rigtig god og professionel betjening af Morten Bay som forstod og tage os med igennem hele købs processen :)
Mange tak for den gode handel og professionelle betjening Bojsen biler og Morten Bay.

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
køb af bil med fejl bruger 3 mdr på og…
køb af bil med fejl bruger 3 mdr på og på og løse det .at trække tiden ikke okay. der efter siger man til kunden at man vil tag bilen tilbage og give har det han skylder . man glemmer bare lige de 50.000kr så også blev betalt i udbetaling .
har også en leasing bil fra dem hvor jeg skal i retten sammen med krone kapital da de ikke har mit nr eller den rigtig mail på mig så de har ikke kunne få fat i mig var har været over ved dem få et få det løst men man grinet bare ..

Super dygtige pladesmede
Havde der hos dem med en skade på hele den ene side af bil. Super dygtige pladesmede der kan sit kram. Så hvis der kommer flere skader så bliver de lavet hos dem👍🏾👍🏾

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Super god behandling efter…
Super god behandling efter påkørselsskade. Mekanikeren, Mogens, var utrolig professionel og helt klart på min side i forhold til forsikring og holdte mig hele tiden opdateret. Reparationen blev perfekt og udført med originale dele. Tak for en god oplevelse.

Nemt og lækkert
Bookede en lejebil online. Alt var klar til afhentning. Jeg afleverede bilen uden for åbningstid i nøgleboksen. Nemt og lækkert.
Vil helt sikkert bruge Bojsen Biler igen, og kan klart anbefale dem

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Som altid god behandling af Mikkel…
Som altid god behandling af Mikkel Refsgaard.
Det er i hvert fald ikke min oplevelse.
Bad om at min service aftale skulle ændres.
Det tog ham ca en måned at besvare den, og det skete først efter flere rykkere, som altidnår jeg har henvendt mig til ham.
Til sidst blev jeg så træt af ham, at jeg opsagde min service aftalte, som han derefter beklagede.
Jeg skrev videre til Poul Boysen, men han skrev aldrig tilbage.
Lav aldrig en service aftale med dem, for det er en dyr
og beregnende aftale, og kun til gavn for dem selv
Poul Richard Hansen
Rønvej 21
Jegindø
Kommentarer til Allan
Det du skriver er noget sludder fra ende til anden, men helt forventelig.
Du har i hvert fald ikke set ordentlig på korrespondancen.
Her er den faktiske forhold:
17/5: anm Mikkel om ændring i kilomertal
21/5 kl 1252 skriver Mikkel: jeg er smutte på ferie, og er først hjemme igen tirsdag den 30/5, er det ok du først hører derefter.
Til dette skriver jeg kl 1345 at det er helt ok.
8/6 altså ca 3 uger senere rykker jeg for et svar, men får intet.
9/6 rykker jeg igen. Stadig intet svar
12/6: opsiger abonnement.
Ja, Allan det har kostet mig nogle kroner, men det bliver i sidste ende dyrere for jer.
Og så bedes du undersøge forholdene ordentlig inden du ryger i blækhuset, og få styr på alt roderiet i jeres virksomhed.
Poul
Endnu en kommentar til Allan.
Du vil jo ikke forstå, og du bliver ved med at ævle.
Jeg har i mit sidste svar forsøgt at få dig til at forstå, at det du skriver om, at jeg har rykket for et svar i hans ferie er helt forkert, men du vil jo tilsyneladende ikke
Indrømme at du fejllæste hele situationen.
Nuvel, glem det, for når jeg læser dine kommentarer til andre, som kun giver Bøjsen bilhus en stjerne, så er det langt under lavmålet, og helt nede i kulkælderen.
Jeg har jo allerede dokumenteret, og sendt dig korrespondancen mellem Mikkel og undertegnede, som helt klart burde fortælle dig, at du er fuldstændig galt afmarcheret, men nuvel, der er selvfølgelig altid personer der er helt uden for pædagogisk rækkevidde.
Jeg kan afslutningsvis kun sige til dig, at dersom du havde været ansat i mit gamle firma, så var du sparket ud forlængst.
Du kan jo ikke engang læse indenad, for så ville du forstå, at jeg ikke hentyder til et tab i vores aftale, men et tab i fremtidige og nuværende kunder.
Jeg vil ønske dig en god ferie, for det tror jeg du trænger til.
Poul

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.