Kære Jess, Bojsen Biler Det var en stor fornøjelse at handle med dig i dag. Både Kirsten og jeg var meget tilfredse med hele forløbet. Det kunne faktisk ikke være bedre. Du får et... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kan kun varmt anbefales. Føler virkelig at her sættes kunden i centrum. Tid til stille og rolig information. Ingen købepres. Deres mål opleves at finde frem til den helt rigtige handel for den en... Näytä lisää
Jeg har haft fornøjelsen at handle en DS7 hos Bojsen Biler i Holstebro og Simon som har taget sig af sagen. Fremragende servicemindedhed i alle aspekter med salget. En kompliceret sag med flere vinkle... Näytä lisää
Medarbejderen kunne hurtigt aflæse at jeg havde brug for en prøvetur. Medarbejderen var meget personlig og nærværende. Han var hjælpsom og svarede på min spørgsmål. Jeg fik et direkte nr. som je... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Citroen-jälleenmyyjä
- Peugeot-jälleenmyyjä
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Yrityksen kirjoittama
Vi er Vestjyllands største bilhus med et stort udvalg af nyere brugte biler. Besøg vores showroom i Holstebro og oplev de mange kvalitetsbiler for enhver smag og ethvert budget. Hos os er kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed altid vores topprioritet. Vi er dedikerede til at finde den perfekte bil til dig, så du kan investere i eller leje den, der giver dig maksimal køreglæde. Derudover har vi et stort og moderne serviceværksted med Autoriseret service for Citroën, Peugeot og DS Automobiles, men vi servicere og reparere alle bilmærker.
Yhteystiedot
Hjaltesvej 4, 7500, Holstebro, Tanska
- info@bojsenbiler.dk
- www.bojsenbiler.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg kan kun give 5 stjerner efter vores…
Jeg kan kun give 5 stjerner efter vores handel med Jess ! 🤩 det har været en hel igennem fantastisk oplevelse at købe bil hos dem .
Jeg punkterede i vores anden bil kort inden vi hentede vores nye 2.er bil. Ringede til dem og spurgte om de kunne hjælpe - jeg var presset med tid , værkstedet var lynhurtige til at sige vi sku komme så sku de nok ordne det hurtigst muligt , og samme tid var de ærlige og klare i spyttet da bilens dæk ikke kunne fixes , men det andet dæk var for godt til at skifte. De tog ikke overpris for noget af det vi har handlet med dem, og vi fik pris matchet vores nye toer bil og fik en masse ekstra udstyr med kvit og frit .
Jess sagde at når jeg havde kørt en uges tid i bilen og kom på spørgsmål omkring den , så kom jeg lige ind og snakkede med dem så vi kunne få det afklaret 👏🏼 jeg er dybt tilfreds ! Tak Bojsen biler og Jess
Altid hurtige og effektive
Altid hurtige og effektive. Haft som forhandler og værksted i 20 år i Holstebro.
Nærvær og professionel rådgivning + stort udvalg
Meget stor indsigt i el-biler. Stort udvalg. Professionel rådgivning og vejledning. God tid ved afhentning af bilen til instruktion. Nærvær hele vejen igennem.
Sælger Jess Laursen’s gode kommunikation
Super rolig service og tilgang til vores samtale, med et salg/køb af bil kun baseret på tlf. samtale, da vi befandt os geografisk et stykke fra hinanden, og at min sygdom gjorde at jeg ikke havde mulighed for den lange tur.
Har haft et par extra tekniske tillægs spørgsmål, hvor jeg er blevet hjulpet med det samme, pga. af den nyere model, efter min ægtefælle havde været forbi og bytte bil.
Et sted jeg både selv vil bruge og varmt anbefale til andre fremadrettet.
Hilsen
Thomas fra Tønder.
Hvis en forhandler ender med at blive…
Hvis en forhandler ender med at blive frustreret og uforskammet fordi man spørger til nogle ting. Derefter ender med næsten at smide en ud. Ja så for i ikke mine penge ihvertfald.
Uforskammet service.
Flink sælger
Flink sælger, holder hvad der er aftalt,
Helt igemmen en god oplevelse
Tak for hjælpen ogSuper service vejledning og venlig…
Super service vejledning og venlig imødekommen. God guidning omkring skift fra diesel til el.
God handel og god service.
God handel. Søde medarbejdere. Leverede vores nye bil på Sjælland. Tak for det 😊

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Jeg havde en rigtig god fornemmelse og…
Jeg havde en rigtig god fornemmelse og selv om I ikke var dem der bød mest skulle det være Bojsen bil vi ville handle med.

Skade på varevogn.
Vi havde været uheldige at lave en skade på vores Boxer med lift. Skaden blev grundigt gennemgået inden rep., og efterfølgende lavet til fuld tilfredshed. Samtidigt fik vi lavet en klargøring af kabinen, så man nu kommer helt i tvivl om det er en ny bil. Som altid, SUPER service.
Creativ Company A/S

En super god oplevelse
En super god oplevelse, de er meget professionelle og var gode til at vejlede og rådgive i f.m min først køb af el bil.
Hurtig til at klargøre og levere bilen.
Ikke sidste gang jeg har handlet bil hos dem

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Erkend fejl og hjælp jeres kunder..
I juli sidste år var min Peugeot Boxer Campervan inde for at få lavet en KZL kampagne opdatering. Vi snakker en autocamper til en værdi på 800.000 kr. Den skulle have opdateret motorstyringssoftwaren og have skiftet olie samt filter. Noget som burde være standard og let som ingenting, men som har udviklet sig til et mareridt.. I den forbindelse glemte mekanikeren at påføre dækslet til motorolien, så der var olie ud over det hele. Han fik lov at fylde olie på igen og rengøre motoren. Herefter finder jeg ud af, at oliestanderen på displayet i bilen ikke viser den rigtige oliestand. Den står blot på 3 streger ud af 5, selvom den er fyldt op. Jeg gør lige opmærksom på igen, at det var motorstyringssystem samt olie og filter der skulle skiftes. Jeg kontakter Bojsen biler, og får at vide af en mekaniker at “det er der ikke noget de kan gøre noget ved, men at det vigtigste er jo også, at jeg kan se på oliepinden, at der er nok olie på.” (ikke godt nok - finder jeg ud af senere). Jeg kører så videre, uvis og dum, og regner med at alt er som det skal være, jeg tænker det er jo et autoriseret Peugeot værksted jeg har været ved, de må vide hvad de har med at gøre.. :/
I juni i år får jeg vejhjælp pga af en defekt kølervæskecensor (anden sag). I forbindelse med fejlsøgningen fortæller jeg også Falckmanden om, at jeg ikke kan aflæse oliestanden korrekt på displayet. Han virker meget forarget og giver udtryk for vigtighed af, at dette skal rettes, at Bojsen Biler ikke bare kan sige, som de har gjort og at det rent motormæssigt er essentielt, at den kan aflæse problemer med olien. Bilen bliver bugseret til mekaniker (anden Peugoet mekaniker, da jeg er skiftet landsdel), og jeg spørger om de lige vil tjekke op på problemet med aflæsningen af motorolien. I den forbindelse finder de ud af, at der er ca. 1,5 liter for meget olie på bilen (mekanikeren fra Bojsen biler har altså nu også fyldt for meget olie på, jeg har nemlig ikke har rørt olien i den mellemliggende tid). Yderligere bider de mærke i en mangelfuld rengøring af motoren. De tapper olien af og påfylder den rette mængde i håb om at censoren så efter noget tid vil kunne aflæse den rigtige mængde igen. Men desværre, den bliver ved med at stå på 3 streger ud af 5, selvom den klart skulle være på enten 4 eller 5. - Hvilket igen får mig til at tænke på, om der kunne være sket en teknisk fejl i forbindelse med KZL opdateringen, og de udfordringer bilen var igennem der.
Problemerne for mit uheldige besøg året forinden hos Boysen biler begynder nu derfor at hobe sig op. Jeg har kørt med for meget olie på bilen i næsten et år, oliestanden kan stadig ikke aflæses korrekt (trods ny mekaniker inde over), yderligere var motoren ikke rengjort ordenligt. Jeg kontakter Bojsen biler igen. De må da kunne gøre noget, hjælpe mig, stå til ansvar..
Jeg snakker med en mekaniker fra Bojsen Biler, og han siger at problemerne kan skyldes alt muligt.. Og at han desuden ikke kan hjælpe mig, da han ikke arbejdede ved Bojsen Biler i sin tid. Jeg skriver en klage og får oprettet en sag ved Peugoet, hvilket desværre kun resulterer i at Bojsen Biler selv kontakter mig telefonisk. Jeg snakker med en medindehaver, han kunne ikke hjælpe mig, han er mere bare ærgerlig over, at jeg har været forbi en anden mekaniker undervejs. Han lover mig, at jeg vil blive ringet op af værkføreren når han kommer hjem fra ferie, da han har lidt mere “teknisk-viden” som han siger. - Det er aldrig sket. Derfor nu denne klage..
Bottom line.. Jeg havde en fin velfungerende camper, indtil jeg kom til standard kampagne indkaldelse hos Bojsen Biler. Herefter har tingene ikke virket. Mine to overordnede frustrationer og udfordringer som jeg gerne vil have Bojsen Biler til at hjælpe mig med; Få fixet, evt. skiftet, motoroliecensor så systemet kan registrere oliestanden + sikre mig at KZL opdateringen er opdateret korrekt, for kan jeg overhovedet være sikker på det, nu der blev lavet fejl i forbindelse med opdateringen. (Vederlagsfrit)
Yderligere kan jeg gøre opmærksom på at Bojsen Biler ikke på noget tidspunkt i denne proces har beklaget sig eller undskyldt (stået til ansvar for sine handlinger). Heller ikke engang den dag, ifm. softwareopdateringen, hvor de glemte at skrue oliedækslet på, og der stod olie ud over det hele i min autocamper. Det er trods alt min livsinvestering vi snakker om. Mangel på erkendelighed er stor.. Mangel på ansvar og handling, det samme.. Kom nu lige.. Please..

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
Sælger var flink og hjælpsom,ville…
Sælger var flink og hjælpsom,ville handle der igen.

Fantastisk Hus
I første omgang, kan der bare siges kæmpe tak til Bojsen Biler for den venlighed og service, jeg har oplevet siden de overtog Peugeot. Var lidt skeptisk i starten, når man bliver tvunget over til anden forhandler og andet værksted. Men heldigvis var det ubegrundet. Da jeg overvejede ny bil, oplevede jeg fantastisk behandling og dialog med sælgeren Magnus og igen efterfølgende, da jeg havde modtaget min ny bil efter lang tids ventende på omkring 8 md pga fabrikken. Under ventetiden blev jeg løbende kontaktet af sælgeren. FANTASTISK.
Har heller aldrig oplevet dårlig service eller behandling af Værkstedet. Lige haft bilen igennem pga del lakskader og igen fantastisk service og behandling.
Alle mine bedste og største anbefalinger herfra

Vastaus yritykseltä Bojsen Biler A/S
The communication between seller and…
The communication between seller and buyer was great. And after I bought the car and had a problem, they were more than happy to provide a solution for me. Great follow up. Ii will definitely recommend Bojsen Biler if you intend to buy a car.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.