Besteld en amper 2 dagen later lagen mijn boeken op mijn tafel te blinken klaar om te lezen, vlotter service en goede prijs/kwaliteit
Het boekje "Geluk zit in een klein boekje" "97 tips voor een gelukkig en gezond leven" gegeven aan mijn man Eric. Heel speciaal voor hem, want zijn vader was vroeger figurant bij Baantjer en kent Mari... Näytä lisää
Nadat ik de Instagram post van Céline Mollink had gezien, heb ik bij Boekenwereld een preorder bestelling gedaan: het gesigneerd boek "Autismekracht" met een leuke tote bag erbij. Het pakket werd g... Näytä lisää
Volgens PostNL was het pakket van Boekenwereld afgeleverd, maar ik had niets ontvangen. Contact gezocht met Boekenwereld, in overleg nog een paar dagen afgewacht, maar nog steeds niets. Toen hebben ze... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Boekenwereld.com is de winkel van Veen Bosch & Keuning (VBK uitgevers) VBK uitgevers is een groep van sterke fictie- en non-fictie-uitgeverijen. Samen zijn we marktleider in de algemene boekenmarkt. De uitgeverijen van VBK uitgevers maken (e-)boeken in alle soorten en maten. Van (literaire) romans, (literaire) thrillers, kinderboeken, reisboeken, kookboeken, poëziebundels, stripboeken, woordenboeken, sportboeken, fantasyboeken en chicklits, tot boeken over onder andere politiek, cultuur, natuur, spiritualiteit en kunst. Daarnaast maken we tijdschriften, apps en websites, en worden er geregeld evenementen georganiseerd.
Herculesplein 96, 3584AA, Utrecht, Hollanti
- klantenservice@boekenwereld.com
- www.boekenwereld.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fijne site
Fijne site, makkelijk om e book te kopen. Daarna ook zonder probleem te downloaden en op reader te zetten.
Snel en gratis bezorgd
Ik bestelde een scheur kalender en deze werd snel en netjes bezorgd zelfs zonder bezorgkosten! top
Nette communicatie
Nette communicatie, levering op zeker
Snelle service!
vlotte levering in goede verpakking.
Boekenwereld had het boek wat ik zocht
Boekenwereld had het boek wat ik zocht. Na betaling van de redelijke prijs had ik het snel in huis. Prima dus.
Het boek is snel geleverd en in goede…
Het boek is snel geleverd en in goede staat ontvangen. Jammer was alleen dat de vervoerder het boek voor de deur had gezet ipv aftegeven bij de buren.
Boek niet bezorgd en geen antwoord
Heb een boek besteld zaterdag 18 januari en zou dinsdag bezorgd moeten worden. Nog steeds geen boek. Gebeld en werd niet opgenomen. Gemaild en geen reactie. Krijg het gevoel dat dit bedrijf niet meer bestaat. Klopt dat?

Vastaus yritykseltä Boekenwereld
Op tijd verstuurd en netjes verpakt.
Op tijd verstuurd en netjes verpakt.
Alleen enige nadeel is dat laat word aangegeven wanneer boeken verstuurd worden.
Ik had een boek besteld met oefeningen
Ik had een boek besteld met oefeningen, echter de oefeningen zaten er niet in. maar na contact met klantenservice had ik blijkbaar een misdruk ontvangen. Meteen de volgende dag ontving ik het juiste boek.
Supersnelle en zeer vriendelijk behandeld
Vlot geleverd.
Alles helemaal prima
Makkelijke en vlotte aankoop
Makkelijke en vlotte aankoop van een e-book tegen een redelijke prijs. Geen 5* omdat er altijd wel iets te verbeteren valt, ik geef nooit 5*.
Voldoende informatie en snelle levering
Snelle levering Nette prijs
Boek
Dat weet ik niet, want het was voor mijn kleindochter.
Maar ze zei dat ze er heel blij me was dus het zal goed zijn.
Efficient en makkelijk,zowel in e-book…
Efficient en makkelijk,zowel in e-book vorm als gedrukt.