Boekenwereld Arvostelua

1 686
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Besteld en amper 2 dagen later lagen mijn boeken op mijn tafel te blinken klaar om te lezen, vlotter service en goede prijs/kwaliteit

Saanut 5/5 tähteä

Het boekje "Geluk zit in een klein boekje" "97 tips voor een gelukkig en gezond leven" gegeven aan mijn man Eric. Heel speciaal voor hem, want zijn vader was vroeger figurant bij Baantjer en kent Mari... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nadat ik de Instagram post van Céline Mollink had gezien, heb ik bij Boekenwereld een preorder bestelling gedaan: het gesigneerd boek "Autismekracht" met een leuke tote bag erbij. Het pakket werd g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Volgens PostNL was het pakket van Boekenwereld afgeleverd, maar ik had niets ontvangen. Contact gezocht met Boekenwereld, in overleg nog een paar dagen afgewacht, maar nog steeds niets. Toen hebben ze... Näytä lisää

1. Kirjakauppa

Yrityksen kirjoittama

Boekenwereld.com is de winkel van Veen Bosch & Keuning (VBK uitgevers) VBK uitgevers is een groep van sterke fictie- en non-fictie-uitgeverijen. Samen zijn we marktleider in de algemene boekenmarkt. De uitgeverijen van VBK uitgevers maken (e-)boeken in alle soorten en maten. Van (literaire) romans, (literaire) thrillers, kinderboeken, reisboeken, kookboeken, poëziebundels, stripboeken, woordenboeken, sportboeken, fantasyboeken en chicklits, tot boeken over onder andere politiek, cultuur, natuur, spiritualiteit en kunst. Daarnaast maken we tijdschriften, apps en websites, en worden er geregeld evenementen georganiseerd.

Erinomainen

(1 686)

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Na een maand nog steeds geen boek

Voor Vaderdag een boek besteld. Helaas 4 weken later nog niets. Drukker liep achter was het antwoord via de mail. Telefonisch niet bereikbaar. Komt het boek nog aan?

Update: na een maand toch een boek binnengekomen maar…het verkeerde merk autoboek. Communicatie en service kan beter!!!
Nu weer achter het goede boek aan!

18. heinäkuuta 2026

e-boeken niet te leveren

Interessante site. Enkele e-boeken gevonden en dan blijkt dat je verplicht je adres moet opgeven en dat men niet levert buiten Nederland/België. Dat is niet van deze tijd. Je woonplaats maakt toch niet uit voor digitale leveringen (en zeker niet binnen Europa).
Een mogelijkheid om een e-mail te sturen of te chatten is er ook al niet.

25. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

I have not seen the book I bought and…

I have not seen the book I bought and it’s supposed to be for exam. Poor service

27. lokakuuta 2025

Hallo Prisca,

Wanneer je contact opneemt met onze klantenservice kunnen zij jou verder helpen met het oplossen van dit probleem.

Team Boekenwereld.com

Saanut 3/5 tähteä

Op de site geven ze aan

Op de site geven ze aan; Voor 22:00 besteld, volgende dag in huis. Ik heb het vrijdags voor 22:00 bestel, dinsdags pas gekregen.
Erg misleidend! Als
Ik dat had geweten had ik verder gezocht waar het wel de volgende dag bezorg zou worden.

21. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Beschadigd boek en nieuwe gekregen!!!!

Had een boek binnengekregen via post. Deze was beschadigd. Heb een mailtje gestuurd en wat denk je een kreeg een mailtje terug. In de mail stond dat het erg spijtig was en dat ik dezelfde boek opnieuw kreeg en ik mocht de andere ook houden. Dat noem ik nog eens klanten service. Daarom 5 ⭐️.

2. syyskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Slecht verzorgd…

Bestellen, verzendtijd, dikke prima. Maar hoe mijn bestelde product aankwam…. Schandalig. Doos was compleet open en geen bubbeltjesplastic?! Boek is dus ook beschadigd. Wel nog leesbaar maar wel al meteen kapot, jammer.

31. toukokuuta 2025

Beste Merel,

Aangezien de levering via het CB loopt adviseren we om contact op te nemen met onze klantenservice (klantenservice@boekenwereld.com). Zij kunnen je verder helpen met jouw leveringsprobleem.

Team Boekenwereld

Saanut 1/5 tähteä

E-book van Boekenwereld lastig op e-reader

Ik heb een e-book besteld bij Boekenwereld maar het was via een ingewikkeld stappenplan nog niet mogelijk het boek op de e-reader te krijgen.
Dit heb ik in een review gezet maar die wordt niet geplaatst.
Bij BOL bestellen want dan is het boek in 1 klik op je e-reader!

6. toukokuuta 2025

Beste Margreet,

De aankoop en het downloaden van een e-book is op Boekenwereld.com niet anders dan op andere websites. Je benoemt Bol in je recensie en zij hebben inderdaad een samenwerking heeft met een bepaald merk e-reader waardoor je inderdaad met dit type e-reader kan synchroniseren zonder dat je het bestand over hoeft te zetten. Dit geldt echter weer niet voor alle andere e-readers.

Ons stappenplan is een algemene uitleg die voor iedere e-reader zou moeten werken. Er zijn (nieuwere) e-readers waarbij het eenvoudiger en sneller kan, maar dat vind je terug in de handleiding van je e-reader en welke mogelijkheden er zijn om bestanden op deze betreffende e-reader te krijgen.

Groet,
Team Boekenwereld

Fijne ervaring voor boekenliefhebbers

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Boekenwereld! De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, en het ruime aanbod aan boeken maakt het gemakkelijk om precies te vinden wat je zoekt. De levering was snel en de boeken waren zorgvuldig verpakt. Het is duidelijk dat ze oog hebben voor detail en klanttevredenheid. Ik kan Boekenwereld van harte aanbevelen aan iedere boekenliefhebber!

18. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Snelle en zeer goede service

Een van de twee boeken die ik had besteld was tijdens het transport beschadigd geraakt. Ik heb de klantenservice erover gemaild en zij hebben dat heel snel en zeer correct opgelost. Ik kreeg kostenloos een nieuw boek toegestuurd! Topkwaliteit service.

10. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin