Har handlet ved Black Colour de har den sødeste kundeservice som vil gøre alt for os kunder. Fik hjælp til størrelsen og de gjorde alt for at sende samme dag så jeg kunne have mit tøj næste dag. Han... Näytä lisää
De sælger det smukkeste luftige skønne tøj. Fantastisk imødekommende og venlig kundeservice. Fik ved anmodning fremsendt knapper, da jeg ønsker selv at sy et par ekstra knapper i nogle af deres kjol... Näytä lisää
Virkelig god service og lynhurtig levering. De første bukser jeg bestilte var farven ikke lige mig, sendte retur og havde mit tilgodehavende tilbage indenfor en uge. Det næste par var perfekte.... Näytä lisää
Fantastisk kundeservice Fik et par bukser, der var mærket forkert mht str. Snakkede med kundeservice fredag og lørdag kan jeg allerede hente et par, der har de rigtige mål ift størrelse Det er da... Näytä lisää
Black Colour er et dansk modebrand med base i Hadsund – og en stor kærlighed til farver, print og styles med personlighed. Vi designer tøj og accessories til kvinder, der har lyst til at lege med deres stil og fylde garderoben med sæsonens trends på deres egen måde. For os handler mode nemlig ikke om én bestemt størrelse, figur eller alder. Derfor har vi fokus på styles, der både føles godt og klæder forskellige former og figurer. Black Colour findes både online og hos forhandlere i Danmark, Sverige, Holland, Storbritannien, Norge og Tyskland. Vores mål er enkelt: at skabe en garderobe med mere farve, mere personlighed og masser af muligheder for at være lige præcis dig.
Håndværkervej 2, 9560, Hadsund, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Black Colour ApS
Fantastisk hjælpsom og venlig personale 🙏🏻🫶

Vastaus yritykseltä Black Colour ApS
Handler helt sikkert igen.

Vastaus yritykseltä Black Colour ApS
Er vild med BC masser af farver, og størrelsen passer.
Der er noget for enhver. Kan klart anbefales

Update:
Alt er blevet løst - så jeg er GLAD 🙂👌TAK Black Colour ❤️
Har fået et par bukser i gave, som overhovedet ikke passer til beskrivelsen i jeres størrelsesguide. Der står "normal" i størrelsen, men jeg oplever slet ikke at det passer. Ikke første gang der er sket, desværre. Ender snart med at være sidste gang. style: Bccora Culotte Pant 41042
Den er IKKE str L/XL. Jeg bruger normalt en str L, og den her er nærmere en str M hvis ikke S.
Da jeg ikke ved hvor giver har købt dem, har jeg ikke ordrenr, men eftersom jeg selv har ønsket den ud fra jeres hjemmeside og str. anvisningen, er det da mega irreterende at i ikke gør jer den ulejlighed rent faktisk at undersøge om varerne er "normale" i str eller om de er små eller store i str. Jeg har desværre været uheldig før med jeres varer, som enten er kæmpe store eller meget små eller deforme i modellen. Der er plads til forbedringer!

I love clothes from Black Colour 🥰 Have a lot of them.🤗
As I'm from Sri Lanka(living in Denmark for 50 years) I love the prints and colours,they suite me well.People ask me if I have bought them in Sri Lanka 😊
Thanks for fast delivery 🤗

Vastaus yritykseltä Black Colour ApS
Bestilte en bluse med krave og det sad forfærdeligt. Der var ingen facon i overhovedet. Så hvis i ikke har en konstruktør som kan finde ud af det, så skulle i holde jer fra alt med kraver. Den ene stjerne jeg giver er fordi jeg syntes det var fint design og print .....men ikke så nyttigt hvis man ikke kan bruge pasformen.

Vastaus yritykseltä Black Colour ApS
Qualität sehr gut und die Lieferung sehr schnell. Alles bestens immer gerne wieder.

Vastaus yritykseltä Black Colour ApS
Fin kjole i den helt rigtige farve. Størrelsen passer perfekt.

Vastaus yritykseltä Black Colour ApS
Super dårlig kvalitet i deres blonde tørklæde. Tørklædet er kun brugt få gange, men allerede ved at gå fra hinanden. Vil kun hjælpe hvis jeg har et ordrenummer hos dem, trods det er deres eget mærke. Sidste gang jeg ønsker et produkt herfra

Vastaus yritykseltä Black Colour ApS
Lyn hurtig forsendelse og som altid fine vare