Rigtig dejlig blød og behagelig tøj. Samtidig har tøjet en flot design. købt af flere omgange, og tøjet der har været vasket flere gange, fremstår stadig som nyt. Vender gerne tilbage, næste gang jeg... Näytä lisää
Efter en forrygende shoppingtur på deres webshop bobler de små af forventning! De er så begejstrede, det føles næsten som om det er juleaften der nærmer sig for dem, og de ikke kan vente med at pa... Näytä lisää
Jeg elsker Fliinks tøj til min datter og har købt det siden de startede op. Men ærligt, så blev jeg skuffet over servicen, når det koster 60-75kr at sende retur! + så skal jeg selv printe en returse... Näytä lisää
Fliink design and produce valuable quality wear for children aged 1-7 years. With a playful and yet timeless scandinavian approach - we offer contemporary designs with a commercial appeal, mainly in natural fibers created with great attention to craftmanship and details. Our products are carefully made to last beyond the season. All, with the intention of being more responsible and leaving a lighter footprint on our planet.
Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Glad mormor.
Dejligt at kunne give sine børnebørn kvalitets tøj som holder.

Vastaus yritykseltä Fliink
Fint tøj ,hurtig levering.Ikke sidste gang jeg køber her.😀

Vastaus yritykseltä Fliink
Max dårlig oplevelse og arrogant svar fra dem, Køber en del tøj blandt andet to striktrøjer til normalpris 600 pr. stk.
Da vi modtager pakken ligger tøjet bare løst i kassen uden plast eller andre beskyttelse og to striktrøjer lugter SÅ SLEMT af gamle gammel fugtig kælder. Får et arrogant svar fra dem at vi da bare kan hænge dem til luftning. Kan ikke anbefale FLIINK
UPDATE efter svar fra Fliink:
BEMÆRK at Fliink først begynder at åbne op for en løsning EFTER anmeldelsen her på Trustpilot. Det er netop det, der er hele pointen. Jeg kan igen kun sige KØB IKKE hos FLIINK i deres webshop.
VI kontakte dem straks etter modtagelse af vores varer, men kun et arrogant svar tilbage og inden løsning.
I har kun skrevet, at vi skulle hænge tøjet ud til luftning eller sende det tilbage (ingen retur label eller noget, så det skal vi så selv sørge for). Igen max dårlig service. Du skriver, at I pakker forsvarligt. Men hvorfor lægger i så bare tøjet direkte end i en papkasse uden plastik, fugtsugning, eller papir. Det er virkelig dårligt... og nu skriver du først, efter denne anmeldelse, at jeg skal skrive en mail til jer for at fortsætte dialogen. I burde have løst det med det samme, jeg skriver.
Det er børnestriktrøjer til en normalpris på 600 kr. st., hvilket jo ikke er billigt, og tøjet sendes blot pakket direkte ned i en papkasse - de lugter virkelig af gammel kælder og af fugt. KØB ikke hos Fliink.

Vastaus yritykseltä Fliink
Elsker deres tøj! Kvaliteten og stilen er bare i top, og mit barn elsker at gå i jeres mærke, da jeres kollektion er lige hendes stil.

Vastaus yritykseltä Fliink
Elsker jeres tøj. Hurtig levering, selv i jeres travle periode også hurtig god kontakt med kundeservice.
Det er hverken første eller sidste gang jeg handler hos jer.

Vastaus yritykseltä Fliink
Alt var lige som det skulle være . Flot pakket ind og hurtig levering. Rigtig god og overskuelig hjemmeside , skøn tøj osv til de kære små 🥰

Vastaus yritykseltä Fliink
God kvalitet tøj! Har bestilt tøj til vores søn af flere omgange. Vi er rigtig glade for de forskellige uldtrøjer, og at der løbende kommer nye stiles. Størrelserne passer ret godt med det man forventer af de forskellige størrelser ❤️

Vastaus yritykseltä Fliink
Vores børnebørn er meget glade for jeres produkter 👍

Vastaus yritykseltä Fliink
Jeg synes i lave for stram elastik i mange af jeres børnebukser - især cowboy bukserne bliver vi nødt til at få løsnet og omgjort. Jeg har IKKE et for tykt 2 årig barn - tværtimod.

Vastaus yritykseltä Fliink
Hver gang jeg køber noget fra Fliink tæmker jeg, at mine børn aldrig skal have tøj fra andre mærker. Elsker at det er så blødt og lækkert!