Købte d. 1. maj en Giant Propel Advanced på billigcykel.dk. Fin cykel og fin levering. Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme på skrårøret. Ligner en umbraconøgle eller skruetræk... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Köpte min cykel (Avenue) och när jag fick den var den skadad i färgen med repor. När jag kontaktade återförsäljaren var deras ursäkt att sådant händer och inte var så farligt. Jag hävdade min lagli... Näytä lisää
Bestilte en retro cykel, hvor jeg sparede 1000 kr i forhold til alle andre forhandlere. Grundet corona var der længere leveringstid. Afhentede i falkoner cykler idag, fik fin service af en gut med ful... Näytä lisää
En af de bedste cykelhandler jeg har prøvet! Sød og hjælpsom kundeservice der svare hurtigt, derudover også gode priser. Har selv handlet der to gange og har fået en strygende service begge gange... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
CYKLER - Billige cykler! - Køb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har altid et stort udvalg af billige cykler og de bedste tilbud på cykler du kan finde hos nogen cykelhandler på nettet. Hos os kan du handle dine cykler døgnet rundt via vores hjemmeside. Vi har alle typer cykler: MTB cykler, BMX cykler, racercykler, citybikes sportscykler, Herrecykler,damecykler. Vi har alle de store mærker Avenue cykler, Trek cykler, Giant cykler, MBK cykler, Felt cykler, GT cykler, Gary fisher cykler, Everton cykler, Ebsen cykler. Kort fotalt vi har billige cykler til alle.
Yhteystiedot
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Rigtig god købsoplevelse og efterfølgende service
Bestilte en Giant Racer til en pris der var 2000kr billigere end alle andre. Fik besked dagen efter om at den kunne hentes i butikken 3 dage efter. Fik god behandling i butikken, og har efterfølgende været i kontakt med dem da jeg skulle bestille et specielt beslag til min Garmin.
Dejlig (billig) cykel og god service, hvorfor jeg giver 5 stjerner.
bestilte en cykel den 16-07 og har…
bestilte en cykel den 16-07 og har først fået den i dag den 15-08
der har været forsinkelse på forsinkelse min oprindelige order blev ændret til en
nyere model da dig lige pluslig ikke kune få den jeg bestilte
og så var der bare mere forsinkelse 3 gange blev den fosinket + den blev leveret en dage senere end den siste mail indikerede fradem
andbefaler ikke man køber cykel her vedmindre man ikke vil have den inden for nærmeste fromtid
super service
super service ! købte en 2017 crosscykel, nedsat til en super pris , som så blev ødelagt under transport ....... intet problem, jeg blev tilbudt en 2018 til samme pris ! hurtig svar på mail og hurtig levering !
Den første cykel jeg bestilte (2016)…
Den første cykel jeg bestilte (2016) model kunne desværre ikke leveres men blev tilbudt (2018) model til samme pris👍 Havde også mulighed for at annullere handlen.
Rigtig god service fra billigcykel.dk…
Rigtig god service fra billigcykel.dk ved køb af cykel i webshoppen. Ud fra min oplevelse med det, kan jeg klart anbefale billigcykel.dk.
Jeg kunne afhente cyklen tre dage efter…
Jeg kunne afhente cyklen tre dage efter bestilling og cykle hjem på den. De var yderst hjælpsomme da jeg havde spørgsmål til forskelle på de cykler jeg kiggede på.
PERFEKT!
Jeg købte en racercykel i sidste uge og fik den dagen efter. Desværre var der et problem med den ene pedal, men efter en hurtig opringning, blev det hele løst og dagen efter modtog jeg en ny pedal!
Det er super god service - Kæmpe tak til Kurt!
Godt udvalg med rimelige priser.
Godt udvalg med rimelige priser i forhold til at få skærme, lygter osv. med i prisen. Måske skulle man overveje en mulighed hvor man betaler lidt ekstra for alle tingene bliver installeret. Hvert fald var Avenue skærmene ikke helt nemme at installere da der ikke fulgte nogen vejledning med overhovedet, blot en masse forskellige skruer og spændskiver.
De havde dog desværre glemt den medfølgende bøjlelås (muligvis fordi jeg havde købt en ekstra Bordo lås med), men da jeg et par dage senere tog forbi forretningen var der absolut ingen problemer at få den sat på.
Alt i alt en ganske god oplevelse af siden
Jeg modtog en mail om at min cykel…
Jeg modtog en mail om at min cykel ville blive leveret torsdag. Jeg valgte så at tage fri, for at kunne modtage den. Jeg bliver så ringet op onsdag eftermiddag, med beskeden, at den ikke var klar til levering torsdag alligevel (= spildt fridag).
Vedkommende var ikke særlig imødekommende i telefonen og kunne åbenbart ikke se problemet i en spildt fridag for mig.
Nu må vi så se, hvornår den dukker op....
God service med at tilbyde nyere model…
God service med at tilbyde nyere model til samme pris, da den bestilte model var udsolgt.
Kan anbefales :-)
Fem store stjerner herfra!
Fem store stjerner herfra!
Bestilte en Giant Crosscykel. Efter et par dage viste det sig at de alligevel ikke kunne levere den til mig pg.a. en lagerfejl.
Istedet lavede de et enormt godt tilbud til mig på en anden crosscykel.
Afhentningen på Frederiksberg hos “Falkon Cykler” fungerede perfekt. Mailkorrespondancen fungerede udemærket.
Er super tilfreds med min handel hos billigcykel.dk og kan kun anbefale dem!
kan klart anbefale dem
kan klart anbefale dem, de lovede mig min cykel ville komme fredag og den var der os fredag!
God service vedr ændringer i ordre
Virkelig god oplevelse og lækre varer
VIRKELIG god oplevelse - billigcykel.dk er bestemt værd at handle hos!
Jeg brugte en del tid på at undersøge markedet for racercykler og gennem en veninde hørte jeg om billigt kel.dk. Fra bestillingen og helt frem til afhentningen af cyklen følte jeg et højt niveau af kundeservice og var vildt glad da jeg forlod forretningen med følelsen af at have handlet et sted som går op i kvalitet og god betjening.
Det er ikke sidste gang jeg lægger vejen forbi hjemmesiden eller forretningen!
Dårlig levering!!
Cyklen var som den skulle være. Men levering med PostNord var ikke i orden. Beder en om at være hjemme torsdag og levere så fredag.
alt var som det skulle
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Billigcykel.dk.
Jeg ringede til butikken inden mit køb for at forhøre mig om hvilken cykelstørrelse, der ville være god til mig. Jeg fulgte deres råd, og det viste sig, at være helt rigtigt. Da jeg lidt over en uge senere hentede cyklen i den fysiske butik, var alt som det skulle være og de er rigtig søde. Jeg fik hjælp til at indstille cyklen i min højde og han monterede gratis en ringeklokke. Cyklen er der heller ikke en finger at sætte på
Rigtig god og tryg oplevelse
Bestilt tirsdag aften før påske og leveret under 24 timer senere i butikken til afhentning. Fint klargjort og fedt alle nødvendige steder. En helt igennem god oplevelse og tryghed via fysisk butik der understøtter netbutikken.
Cykel bestilt lørdag
Cykel bestilt lørdag, mail med besked om afhentning mandag og afhentning onsdag. Alt spiller - klasse! Kan kun anbefales.
God pris , hurtig levering
God pris på varen, fin kommunikation omkring afhentningstidspunkt.
Jeg kunne efter få dage selv hente cyklen i butik, hvor jeg ved afhentning fik et par gode råd om pleje med på vejen.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.