Købte d. 1. maj en Giant Propel Advanced på billigcykel.dk. Fin cykel og fin levering. Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme på skrårøret. Ligner en umbraconøgle eller skruetræk... Näytä lisää

Köpte min cykel (Avenue) och när jag fick den var den skadad i färgen med repor. När jag kontaktade återförsäljaren var deras ursäkt att sådant händer och inte var så farligt. Jag hävdade min lagli... Näytä lisää

Bestilte en retro cykel, hvor jeg sparede 1000 kr i forhold til alle andre forhandlere. Grundet corona var der længere leveringstid. Afhentede i falkoner cykler idag, fik fin service af en gut med ful... Näytä lisää

En af de bedste cykelhandler jeg har prøvet! Sød og hjælpsom kundeservice der svare hurtigt, derudover også gode priser. Har selv handlet der to gange og har fået en strygende service begge gange... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Pyöräilytarvikkeet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

CYKLER - Billige cykler! - Køb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har altid et stort udvalg af billige cykler og de bedste tilbud på cykler du kan finde hos nogen cykelhandler på nettet. Hos os kan du handle dine cykler døgnet rundt via vores hjemmeside. Vi har alle typer cykler: MTB cykler, BMX cykler, racercykler, citybikes sportscykler, Herrecykler,damecykler. Vi har alle de store mærker Avenue cykler, Trek cykler, Giant cykler, MBK cykler, Felt cykler, GT cykler, Gary fisher cykler, Everton cykler, Ebsen cykler. Kort fotalt vi har billige cykler til alle.

3,5

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,5

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kunne ikke være bedre :)

Super positiv oplevelse at handle her! Gode priser og helt eminent service hele vejen igennem. Min cykel var forsinket i fragten pga. vejret, og cykelmanden var så flink at ringe og orientere mig. Nu har jeg modtaget min cykel, og den er SÅ fin. Jeg vil helt sikkert handle her igen.

6. maaliskuuta 2018

Skarp pris

Skarp pris og mulighed for selv at afhente er et stort plus. Meget hjælpsomt personale der hjalp med at montere lås

5. maaliskuuta 2018

Helt igennem en god oplevelse!

Helt igennem en god oplevelse at købe cykel hos billigcykel.dk. God pris, nem kontakt, hurtigt og serviceminded levering. Jeg oplevede at måtte reklamere pga en cykelkæde knækkede. Igen højt serviceniveau og hurtig løsning. De bedste anbefalinger herfra!

26. tammikuuta 2018

Top produkt til skarp pris

Top produkt til skarp pris. Super service og opfølgende korrespondence. Levering som aftalt. Der var en mindre uoverenstemmelse mellem specifikation og det leverede produkt, men som blev løst resolut og til min tilfredshed.

22. tammikuuta 2018

God og Billig

God vejledning ved valg af min nye MTB. Meget fin cykel til god pris. Eneste minus var at levering til aftalt tid glippede, men det var Post Nord der fejlede. Til den pris kan man godt vente et par ekstra dage.

16. tammikuuta 2018

God kundeservice, og god kvalitetscykel.

Jeg købte for et halvt års tid siden en hybridcykel fra billigcykel.dk. Jeg er MEGET tilfreds med cyklen, og det samlede forløb.

Det startede ellers mindre heldigt, da jeg mødte forgæves op for at hente cyklen på Frederiksberg på baggrund af en e-mail (der bekræftede at jeg kunne hente i et andet tidsrum end tilfældet var). Medarbejderen traf en fin beslutning ved at jeg, uden beregning, kunne få monteret noget af det ekstra udstyr jeg havde købt med til cyklen når jeg kom tilbage den efterfølgende uge for at hente cyklen. Alt i alt en rigtigt god kundeservice i butikken, hvor man får fornemmelsen af at de gerne vil tage sig tid til kunden. Jeg kan varmt anbefale andre at købe ved billigcykel, og også besøge butikken på Frederiksberg.

7. tammikuuta 2018

super

Bestilte en cykel hos Billigcykel.dk og havde senere sendt et spørgsmål, som jeg hurtigt fik svar på og cyklen er ankommet, har dog ikke pakket den ud endnu, er fuldt tilfreds med forløbet med løbende info og den service at den blev stillet i mit skur, da jeg ikke var hjemme til at tage i mod den.

14. joulukuuta 2017

Fantastisk Kundeservice!

Fantastisk Kundeservice!

Bestilte en cykel - fik den leveret - alt var der - mødte ingen problemer undervejs i processen. Ville helt bestemt bruge denne hjemmeside igen!

Simpelt, enkelt og fantastisk kundeservice.

22. marraskuuta 2017

God kombination on- og offline.

Fungerede super fint. Lidt lang svartid på enkelte mails, men ellers helt ok. Hentede selv i butikken og de var utroligt søde, dedikerede og kompetente. Fin besked på, st jeg altid kan komme forbi, hvis jeg har udfordringer med cyklen.

30. lokakuuta 2017

Wauw en behandling🙌🏾

En KANON oplevelse - bestilte en cykel til x-antal kroner. Billigcykel.dk tog kontakt til mig og spurgte om jeg ikke havde lyst til 2018-modellen som var 2.500,- dyrere til samme pris. De holder som lovet og ALT bliver fulgt nøje pr. mail!

Dælme ikke sidste gang jeg køber der👌🏽

Hilsen en der bruger MANGE penge på cykel

18. lokakuuta 2017

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili