We hadden een afspraak met adviseur Jef Van Den Eynde (tel.: 0475 79 22 82) die vol passie uitleg heeft gegeven en waar geen enkele vraag of aanpassing enige moeite is. Geeft heel goede uitleg en is... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Danny is een goede vakman. Heeft zijn werk zeer goed gedaan. Vriendelijke en aangenae persoon. Geeft de klant de beste oplossing bij problemen. Heel hard bedankt voor het goede resultaat!
Yritys on vastannut
Tijdens ons bezoek zijn wij door Jan Verachtert (0495570245) zeer goed geholpen geweest. Hij had aandacht voor wat wij voor ogen hadden, maar wist op meerdere punten betere en functionelere mogelij... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Adviseur Jef gaf ons een duidelijke uitleg en was bereid om met details aan de slag te gaan. Een eerlijke mening die ons overtuigd heeft om te kopen. We kijken uit naar de uiteindelijke plaatsing.
Yritys on vastannut
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Winkelom 81, 2440, Geel, Belgia
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Uitstekende klantenservice en advies door Jef Van Den Eynde

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Jef Van Den Eynde gaf correcte info en keek ook wat het voordeligste was voor ons!

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Zeer goede ontvangst en advies !

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Jef Van Den Eynde uit de vestiging in Geel heeft ons enorm snel verder geholpen! Bekeken wat mogelijk was en ons een goede en duidelijke uitleg gegeven.

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Verbouwingen brengt veel keuzestress met zich mee. Al was de keuze voor de 'raamspecialist' snel gemaakt. Zonder ons in een (eigen) richting te duwen, maar wel met de juiste expertise, heeft Jan Verachtert (0495570245) ons geholpen met de beste keuze van onze ramen. Vanaf het eerste contact werden we professioneel , maar vooral ook klantvriendelijk verder geholpen.
Een echte aanrader!

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
We zijn goed en professioneel geholpen door Jef (0475 79 22 82)

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Van de opmeting tot de offerte werden we goed geholpen door Jef Van Den Eynde, elke vraag werd beantwoord en tijdens het opmaken van de offerte werd er steeds vlot gewerkt met de eventuele aanpassingen waardoor we een duidelijk zicht kregen van onze ramen.

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Jan verachtert (04951570245)was mijn contactpersoon. Ik kreeg een zeer professionele uitleg en zeer vlotte service. Een echte aanrader voor iedereen.

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Tot hier toe zijn we al super te vreden over Belisol , ze nemen hun tijd en luisteren naar de wensen van de klant .

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Vlotte en open communicatie met de verkoper.
Vriendelijke plaatsers die hun vak kennen.

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Vriendelijk personeel , goed geholpen doorheen het proces. Heel tevreden van!

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Warme ontvangst, goede service, kwaliteitsvolle producten! Wat wil je meer?

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
We werden goed geholpen door Jan Verachtert ( tel: 0495/570245 ) Hij kwam thuis opmeten en daarna hadden we een afspraak in de toonzaal van Geel. Hij dacht mee over mogelijkheden en praktische zaken.

Goed aanbod en geholpen door Jef Van Den Eynde

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Goede communicatie. Direct antwoord op bijkomende vragen. Correcte en duidelijke offerte. Mijn beslissing was rap gemaakt. Topservice!

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Een zeer duidelijke uitleg en snel verder geholpen, geen lange levertermijnen.

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Bij een onaangekondigd bezoek aan de toonzaal in Geel werden we vriendelijk ontvangen door Jan Verachtert (0495 570 245). Hij nam de tijd om onze vragen te beantwoorden en alle opties van ramen samen in de toonzaal te bekijken. Binnen de week volgde nog een bezoek aan huis en werd de volledige offerte aan ons bezorgd. We zijn zeer tevreden over het advies van Jan Verachtert. Hopelijk is het eindresultaat even goed.

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Snelle service. Duidelijke uitleg. Goeie prijs!

Aangename ervaring.
Vriendelijk en duidelijk en eerlijke uitleg!!! Kopje koffie erbij, Hij nam zijn tijd!!!
Geholpen door Jan Verachtert tel 0495/570245

Vastaus yritykseltä Belisol - Ramen en Deuren - Geel
We hebben een goede uitleg gekregen van de mogelijkheden en de produkten zowel van de ramen en de deuren
Persoon was jef van den eynde