Bra utbud av varor och bra priser. Tycker dock att det är väldigt beklagligt att Bangerhead har ändrar sitt lojalitetsprogram till nackdel för sina kunder. De mest lojala kunderna drabbas mest. Då det... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Enkelt navigerad hemsida, bra pris och snabb och smidig leverans med flertalet alternativ. Utbudet på framförallt dofterna var även det bra. Hela köpupplevelsen var super smidig.
Allt var bara positivt, snabb hantering, smidigt förfarande vid beställningen och bra leveranstid. Produkten är känd för mig sedan tidigare och en favorit.
Jättenöjd. Handlar en hel del härifrån. Bra priser och produkter. Bra uppdateringar , leveranser smärtfritt. Inget att klaga på för min del
Att göra skönhet roligare är något vi på Bangerhead brinner för. Bangerhead är en av Nordens största e-handelsplatser inom kosmetik och med 15 000 produkter inom hårvård, hudvård, makeup och parfym kan vi stolt konstatera att vi erbjuder allt inom skönhet. Vi finns för dig dygnet runt var du än är och ger dig tillgång till produkterna från några av världens absolut främsta varumärken. Självklart erbjuder vi även snabba leveranser både till ombud och hem till dörren.
Stockholm, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Oseriös vilseledande marknadsföring.
Lovar fri frakt för köp över 399 kr men i verkligheten måste man betala för frakten om man vill få varorna levererade inom rimlig avstånd. Gratis gällde bara 7 mil bort enkel resa.
Kundtjänst skäms inte heller eller erbjuder kompensation..
Skamlös företag

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Bra erbjudande på produkterna jag beställde. Frakten felfri. Tack!
Snabb leverans och otroligt många fina gratisprover/gåvor (stort köp)!
Rena skiten …. Köpte en ghd fön som paja eft 2,5år …använd 1 gång i månaden, noll intresse att lösa problemet trots en kostnad på ca 3000kr för fönen. Aldrig mer bangerhead för min del.

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Fick hem en produkt där en stor del av innehållet läckt ut. Tar ca 2 veckor för att få svar från kundtjänst. De kunde ersätta 20%. Mer än 20% hade läckt ut och produkten var ju defekt, oklart i vilken del av processen förpackningen varit bruten. Oseriöst.

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Jag beställde en eyeliner i januari som var trasig redan när den levererades. Jag kontaktade kundservice och fick besked om att jag behövde skicka tillbaka produkten för att få en återbetalning.
Jag skickade tillbaka eyelinern i mitten av januari enligt deras instruktioner. Nu har det gått lång tid och jag har fortfarande inte fått någon återbetalning.
Det är oacceptabelt att behöva vänta så länge på pengar för en vara som var defekt redan vid leverans. Jag har följt alla instruktioner från kundservice, men ändå har ärendet inte blivit löst.

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Otroligt lång leveranstid och när man kontaktar kundtjänst så får man inget svar. Inte hört ett ljud på 2 veckor.

Vastaus yritykseltä Bangerhead
I placed my order on January 17, and as of February 26, it still has not been shipped.
Communication has been slow and inconsistent, with repeated explanations about logistical delays. Unfortunately, after more than five weeks, the order has still not been delivered.
Very disappointing experience. I cannot recommend this company based on the lack of transparency and reliability.

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Jag la en order 19/1 (ordernummer 5948090) och fortfarande inte fått den levererad. Jag har nu fått nog och mailat kundtjänst (för de har ju stängt av telefonen) att jag vill häva mitt köp och få mina pengar tillbaka. Inte fått något svar ännu.
Man ska inte behöva jaga ett företag på detta sätt att få sin beställning levererad eller få häva den när de inte håller vad de lovar. Detta skulle vara en födelsedagspresent till den 31/1... Så besviken och det börjar kännas som bedrägeri!

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Ik heb twee weken geleden een bestelling geplaatst. Ik heb nog niks ontvangen. Ik heb al twee keer een mail gestuurd en ik krijg maar geen antwoord. Ik heb eerder bestellingen bij jullie gedaan en nooit problemen gehad. Nergens op reageren is echt waardeloos!

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Varor som beställdes och betalades den 16 januari har inte levererats den 26 februari. Har skickat upprepade mail utan svar och man svarar inte på telefon.

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Bästa priset och snabbast leverens! Enda minus är lite tråkig hemsida.