Pakket is precies is zo aangekomen als beschreven. Delivery duurt iets langer dan bij Nederlandse post order bedrijven echter hebben ze dat ook duidelijk vermeld op hun website. Daarvoor in de plaa... Näytä lisää
Een laatste update van mijn ervaring met Bangerhead order 5955375 van 1-2-2026. Een sterretje meer: de bestelling is na één maand dan eindelijk geleverd! Probleem met dit bedrijf is dus vooral or... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Pakje was verkeerd gesorteerd. Dat lijkt natuurlijk wat vervelend. Ze hadden me echter al meteen terugbetaald en ik kon het pakje alsnog afhalen. Bedankt daarvoor!
Vijf dagen geleden (op 21 februari) plaatste ik een review met 1-ster omdat ik, net als veel anderen van de afgelopen tijd, mijn bestelling van 27 januari niet had ontvangen en ik ervan uit ging dat i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Met meer dan 30.000 producten op het gebied haarverzorging, huidverzorging, make-up en parfum kunnen we - met trots - zeggen dat we alles aanbieden op het gebied van schoonheid en beauty. We geven je toegang tot geselecteerde producten van de meest vooraanstaande merken ter wereld: waar je ook bent, we staan 24/7 voor je klaar!
Katarinavägen 20, 116 45, Stockholm, Yhdysvallat
- +46 (0)18 800 80 15 (Engelstalig - op werkdagen)
- hoi@bangerhead.nl
- bangerhead.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ik verwacht een pakje maar niks…
Ik verwacht een pakje maar niks ontvangen . Ze hebben 1 keer de mail beantwoord en als.ik nu dezelfde mail gebruik dan bestaat die niet meer . Waardeloos bedrijf. Waar is mijn pakje ?? Ze vertelde mij op een bepaald adres maar klopt niet. Ook dhl verwijst naar hun. Maar geen antwoord

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Alleen jammer dat ik het zelf moest betalen …
Alleen jammer dat ik het zelf moest betalen… Retour..

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Ondanks een slechte ervaring top service
Ondanks een slechte ervaring, probleen meteen opgelost en een nieuwe verzonden. Klantenservice is zeer betrouwbaar en hulpzaam!
Geweldige prijs
Zostałam oszukana
Zostałam oszukana
nie otrzymałam połowy swojego zamówienia. Nie ma telefonu do kontaktu, nikt nie odpisuje na maile. brak kontaktu. odradzam zamawianie

Pakje was verkeerd gesorteerd
Very slow shipping and very very slow …
Very slow shipping and very very slow return. I received my parcel a month after ordering. Returned something and still have not received money back a month later. It has been 2 months.

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Jedna gwiazdka to i tak za dużo
Masakra, jedna gwiazdka to i tak dużo.
Złożyłam zamówienie 28.01, na perfumy, które miały być prezentem urodzinowym, dla mojego brata (urodziny 5.02). Widziałam informację, że dostawa to ok. 7 dni, ale paczka przyszła do mnie po około miesiącu!! Oczywiście na maile, których wysłałam kilka odnośnie mojego zamówienia, nikt nie odpisał. Na infolinii DHL, bo dostałam link do śledzenia przesyłki okazało się, że moja paczka po około 2 tygodniach nadal nie wyszła z punktu wydania, miałam świadomość, że idzie ona z zagranicy. Po kontakcie na czacie konsultantka odpisała mi, że kurier miał problem z odbiorem paczki, i paczka została wydana jakoś w połowie lutego do wysyłki, a dodatkowo paczka został wysłana do paczkomatu oddalonego jakieś 20 minut drogi od mojego miejsca zamieszkania, bo nie mają dostaw do domu (przy zakupie klikałam dostawę do domu). Pod koniec lutego zjawił się u mnie kurier z paczką, bez żadnych wcześniejszych informacji, że paczka do mnie idzie, której finalnie nie odebrałam, właśnie ze względu na czas dostawy i obawy, że jeśli ta paczka szła tak długo, to nie wiadomo w jakim stanie jest zawartość. Zwrotu środków nadal nie dostałam, mimo, że mamy połowę kwietnia. Nie polecam, bo naprawdę szkoda czasu i nerwów.

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Ik was in het verleden zeer tevreden. Helaas is het nu anders...
ik heb in het verleden goede ervaringen met Bangerhead. Tijdig producten ontvangen en goede prijzen.
Echter is mijn laatste ervaring echt waardeloos. Ik heb een bestelling geplaatst en tot op heden geen producten ontvangen. Na mijn eerste bericht aan de klantenservice, beloofden ze mij dat de producten alsnog geleverd zouden worden. Nu bijna 2 weken later nog steeds geen producten en krijg ook geen reactie meer op mijn emails/berichten. Waardeloos!

Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Ik heb mijn bestelling op 13 januari (!) geretourneerd. Op heden, 9 maart, is deze retourzending nog steeds niet verwerkt. De klantenservice houdt je aan het lijntje. Het enige wat je te horen krijgt “is dat ze het onderzoek moeten afwachten”, wat blijkbaar twee maanden duurt. Je wordt niet serieus geworden bij dit bedrijf! Ik wil gewoon mijn geld terug ontvangen!

Daje 0!!
Daje 0!!! Nie polecam sklepu. Nie zamawiajcie . Zostałam oszukana. Produkt zamówiony miesiąc temu. Nie odpisują na wiadomości Nie oddali środków. Przestrzegam wszystkich przed tą firmą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Levering kan heel lang duren en niet volgens beloftes.
Eerder besteld hier zonder problemen, echter dit keer ging het twee keer mis.
Op hun site staat "Indien je kiest voor DHL wordt je pakket - in eerste instantie - bij je thuis aangeboden.".
Niet dus!
Pakket gaat direct, zonder vragen, naar een DHL Pakketautomaat die zij uitkiezen. Niet, wat logisch zou zijn, naar een DHL pakketpunt hier in het dorp maar 6 kilometer verderop naar een automaat op een donker verlaten stuk op een niet doorgaande route.
Als ik levering naar een pakketautomaat had gewild had ik wel voor Budbee gekozen die hier 500 meter verderop zit in een supermarkt waar ik bijna dagelijks kom.
Tevens is de eerste bestelling zoek geraakt.
Stond al 12 dagen als “Zending nog niet ontvangen of verwerkt” bij DHL. Contact gezocht via de chat.
(Dat is het enige wat goed lijkt te werken bij Bangerhead.)
Bestelling is opnieuw geplaatst. Maar na 4 dagen nog steeds de status “Zending nog niet ontvangen of verwerkt” bij DHL. Op de site van Bangerhead stond hij, net als de eerste bestelling, vanaf de eerste dag als verzonden. Maar volgens de helpdesk is hij pas na 3 dagen overgedragen aan DHL.
Ze houden zich dus duidelijk niet aan hun eigen beloftes.
Op de site staat letterlijk:
Levertijd
De gemiddelde levertijd naar het opgegeven afleveradres bedraagt 2-3 werkdagen (Budbee) en 4-5 werkdagen (DHL).
Als je dus iets binnen een week in huis wilt hebben, zoals ze zelf beloven, moet je niet bij Bangerhead zijn.
Update 19-03-2026:
De, voor de vermiste, vervangende zending was er uiteindelijk 8 dagen na de bestelling (6 werkdagen). Dus, op de levertijd en het ver af gelegen pakketpunt na, ging het bij deze zending wel weer goed.

Niets ontvangen
16 feb bestelling gedaan, 5 maart nog steeds niets ontvangen terwijl het verstuurd zou zijn. Contact met klantenservice gehad, binnen 48 uur zou men antwoorden. Dat was 27 februari. Ik bestel hier nooit meer!

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Quick Delivery and Exact Product.
The delivery was on time and the product was exactly as ordered. Well packaged and no damages .
Eindelijk geleverd
Een laatste update van mijn ervaring met Bangerhead order 5955375 van 1-2-2026.
Een sterretje meer: de bestelling is na één maand dan eindelijk geleverd!
Probleem met dit bedrijf is dus vooral organisatie en communicatie. Te weinig personeel om orders en klachten vlot af te kunnen handelen. En onduidelijk welke emailadres te gebruiken - het hey@ account lijkt het meest betrouwbaar.
Niet zo erg als het wat langer duurt, maar communiceer daar dan duidelijk over.

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Brak kontaktu od wielu dni i brak…
Brak kontaktu od wielu dni i brak pieniędzy za zwrot produktów. Uważajcie.

Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Levering duurde wel wat lang
Od 2 lutego 2026 czekam na przesyłkę
Od 2 lutego 2026 czekam na przesyłkę. W dniu 20 lutego odpisali na mojego maila, że paczka został błędnie nadana przez DHL i że zostanie nadana ponownie. Paczki nadal nie mam. Otrzymałam kod rabatowy na kolejne zakupy ważny do końca kwietnia ale mój poziom zaufania do firmy praktycznie nie istnieje. Nie mam produktów, nie mam pieniędzy, nie odpowiadają już na maile.

Pakket niet ontvangen
Pakket was verzonden op 6 feb. Inmiddels is het nu 27 feb en geen enkele update over mijn pakket. Deze rare bedrijf moet je zeker niet vertrouwen!!

Vastaus yritykseltä Bangerhead
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.