Saanut 5/5 tähteä

Pakket is precies is zo aangekomen als beschreven. Delivery duurt iets langer dan bij Nederlandse post order bedrijven echter hebben ze dat ook duidelijk vermeld op hun website. Daarvoor in de plaa... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Een laatste update van mijn ervaring met Bangerhead order 5955375 van 1-2-2026. Een sterretje meer: de bestelling is na één maand dan eindelijk geleverd! Probleem met dit bedrijf is dus vooral or... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Pakje was verkeerd gesorteerd. Dat lijkt natuurlijk wat vervelend. Ze hadden me echter al meteen terugbetaald en ik kon het pakje alsnog afhalen. Bedankt daarvoor!

Saanut 3/5 tähteä

Vijf dagen geleden (op 21 februari) plaatste ik een review met 1-ster omdat ik, net als veel anderen van de afgelopen tijd, mijn bestelling van 27 januari niet had ontvangen en ik ervan uit ging dat i... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kosmetiikkaliike
  2. Hiustuotemyymälä
  3. Kauneus- ja terveysmyymälä
  4. Kemikalio

Yrityksen kirjoittama

Met meer dan 30.000 producten op het gebied haarverzorging, huidverzorging, make-up en parfum kunnen we - met trots - zeggen dat we alles aanbieden op het gebied van schoonheid en beauty. We geven je toegang tot geselecteerde producten van de meest vooraanstaande merken ter wereld: waar je ook bent, we staan 24/7 voor je klaar!

3,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Ik verwacht een pakje maar niks…

Ik verwacht een pakje maar niks ontvangen . Ze hebben 1 keer de mail beantwoord en als.ik nu dezelfde mail gebruik dan bestaat die niet meer . Waardeloos bedrijf. Waar is mijn pakje ?? Ze vertelde mij op een bepaald adres maar klopt niet. Ook dhl verwijst naar hun. Maar geen antwoord

14. huhtikuuta 2026

Bedankt voor je review.

Onze oprechte excuses voor de vertraging en de frustratie die je hebt ervaren met je bestelling.

Ik kan zien dat je al contact hebt gehad met onze klantenservice via e-mail en dat je bent geïnformeerd dat je pakket helaas verkeerd is gesorteerd. Er is ook een volledige terugbetaling aan je gedaan.

Wij waarderen je geduld en begrip in deze situatie enorm.

Wij wensen je een fijne dag 💜

Saanut 3/5 tähteä

Alleen jammer dat ik het zelf moest betalen …

Alleen jammer dat ik het zelf moest betalen… Retour..

8. heinäkuuta 2025

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Ik zie dat je review betrekking heeft op een bestelling van juli 2025 en dat je hiervoor al een volledige terugbetaling hebt ontvangen.

Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je natuurlijk graag verder!

Wij wensen je een geweldige dag 💜

Zostałam oszukana

Zostałam oszukana
nie otrzymałam połowy swojego zamówienia. Nie ma telefonu do kontaktu, nikt nie odpisuje na maile. brak kontaktu. odradzam zamawianie

30. maaliskuuta 2026

Hoi,

Bedankt voor je review.

Onze excuses dat er een product in je bestelling ontbreekt.

Ik zie dat onze klantenservice je al heeft geholpen om het juiste product naar je te laten verzenden.

We doen er elke dag ons best om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Aarzel dus niet om contact op te nemen met onze klantenservice als je nog vragen of opmerkingen hebt.

We wensen je een fijne dag 💜

Pakje was verkeerd gesorteerd

28. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Very slow shipping and very very slow …

Very slow shipping and very very slow return. I received my parcel a month after ordering. Returned something and still have not received money back a month later. It has been 2 months.

7. helmikuuta 2026

Hi Steph,

Thank you for your review!

We sincerely apologize for the delay you experienced with your order.

I can see that you’ve been in contact with our customer service team, who informed you that the return process takes 1–3 weeks. I can also see that your return was handed over to the carrier on March 12, so it is still within the expected processing time.

If you need any further assistance, please feel free to reply to this email or reach out to our customer service via chat.

Thank you very much for your patience and understanding.

Have a nice day! 💜

Best regards,

Saanut 1/5 tähteä

Jedna gwiazdka to i tak za dużo

Masakra, jedna gwiazdka to i tak dużo.
Złożyłam zamówienie 28.01, na perfumy, które miały być prezentem urodzinowym, dla mojego brata (urodziny 5.02). Widziałam informację, że dostawa to ok. 7 dni, ale paczka przyszła do mnie po około miesiącu!! Oczywiście na maile, których wysłałam kilka odnośnie mojego zamówienia, nikt nie odpisał. Na infolinii DHL, bo dostałam link do śledzenia przesyłki okazało się, że moja paczka po około 2 tygodniach nadal nie wyszła z punktu wydania, miałam świadomość, że idzie ona z zagranicy. Po kontakcie na czacie konsultantka odpisała mi, że kurier miał problem z odbiorem paczki, i paczka została wydana jakoś w połowie lutego do wysyłki, a dodatkowo paczka został wysłana do paczkomatu oddalonego jakieś 20 minut drogi od mojego miejsca zamieszkania, bo nie mają dostaw do domu (przy zakupie klikałam dostawę do domu). Pod koniec lutego zjawił się u mnie kurier z paczką, bez żadnych wcześniejszych informacji, że paczka do mnie idzie, której finalnie nie odebrałam, właśnie ze względu na czas dostawy i obawy, że jeśli ta paczka szła tak długo, to nie wiadomo w jakim stanie jest zawartość. Zwrotu środków nadal nie dostałam, mimo, że mamy połowę kwietnia. Nie polecam, bo naprawdę szkoda czasu i nerwów.

28. tammikuuta 2026

Hallo Marta,

Bedankt voor uw review!

Onze oprechte excuses voor de problemen die u heeft ervaren bij het bereiken van ons. We werken momenteel intensief aan het verbeteren van zowel onze leveringsprocessen als onze reactietijden.

Omdat er geen ordernummer in de review is opgegeven, kunnen we helaas momenteel de status van uw bestelling niet inzien.

U bent van harte welkom om contact op te nemen met onze klantenservice via de chat, zij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Saanut 2/5 tähteä

Ik was in het verleden zeer tevreden. Helaas is het nu anders...

ik heb in het verleden goede ervaringen met Bangerhead. Tijdig producten ontvangen en goede prijzen.

Echter is mijn laatste ervaring echt waardeloos. Ik heb een bestelling geplaatst en tot op heden geen producten ontvangen. Na mijn eerste bericht aan de klantenservice, beloofden ze mij dat de producten alsnog geleverd zouden worden. Nu bijna 2 weken later nog steeds geen producten en krijg ook geen reactie meer op mijn emails/berichten. Waardeloos!

27. helmikuuta 2026

Hallo Marleen,

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Ik heb mijn bestelling op 13 januari (!) geretourneerd. Op heden, 9 maart, is deze retourzending nog steeds niet verwerkt. De klantenservice houdt je aan het lijntje. Het enige wat je te horen krijgt “is dat ze het onderzoek moeten afwachten”, wat blijkbaar twee maanden duurt. Je wordt niet serieus geworden bij dit bedrijf! Ik wil gewoon mijn geld terug ontvangen!

13. tammikuuta 2026

Bedankt voor uw review!

Omdat er geen ordernummer in de review is opgegeven, kan ik helaas momenteel de status van uw retour niet inzien.

Daje 0!!

Daje 0!!! Nie polecam sklepu. Nie zamawiajcie . Zostałam oszukana. Produkt zamówiony miesiąc temu. Nie odpisują na wiadomości Nie oddali środków. Przestrzegam wszystkich przed tą firmą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. maaliskuuta 2026

Hallo Wioola,

Bedankt voor uw review!

Omdat er geen ordernummer in de review is opgegeven, kan ik helaas momenteel de status van uw bestelling niet inzien.

Saanut 2/5 tähteä

Levering kan heel lang duren en niet volgens beloftes.

Eerder besteld hier zonder problemen, echter dit keer ging het twee keer mis.
Op hun site staat "Indien je kiest voor DHL wordt je pakket - in eerste instantie - bij je thuis aangeboden.".
Niet dus!
Pakket gaat direct, zonder vragen, naar een DHL Pakketautomaat die zij uitkiezen. Niet, wat logisch zou zijn, naar een DHL pakketpunt hier in het dorp maar 6 kilometer verderop naar een automaat op een donker verlaten stuk op een niet doorgaande route.
Als ik levering naar een pakketautomaat had gewild had ik wel voor Budbee gekozen die hier 500 meter verderop zit in een supermarkt waar ik bijna dagelijks kom.
Tevens is de eerste bestelling zoek geraakt.
Stond al 12 dagen als “Zending nog niet ontvangen of verwerkt” bij DHL. Contact gezocht via de chat.
(Dat is het enige wat goed lijkt te werken bij Bangerhead.)
Bestelling is opnieuw geplaatst. Maar na 4 dagen nog steeds de status “Zending nog niet ontvangen of verwerkt” bij DHL. Op de site van Bangerhead stond hij, net als de eerste bestelling, vanaf de eerste dag als verzonden. Maar volgens de helpdesk is hij pas na 3 dagen overgedragen aan DHL.
Ze houden zich dus duidelijk niet aan hun eigen beloftes.
Op de site staat letterlijk:

Levertijd
De gemiddelde levertijd naar het opgegeven afleveradres bedraagt 2-3 werkdagen (Budbee) en 4-5 werkdagen (DHL).

Als je dus iets binnen een week in huis wilt hebben, zoals ze zelf beloven, moet je niet bij Bangerhead zijn.
Update 19-03-2026:
De, voor de vermiste, vervangende zending was er uiteindelijk 8 dagen na de bestelling (6 werkdagen). Dus, op de levertijd en het ver af gelegen pakketpunt na, ging het bij deze zending wel weer goed.

6. maaliskuuta 2026

Hallo Marc,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons zeer dat uw laatste bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, vooral omdat u eerder positieve ervaringen met ons heeft gehad. We begrijpen uw frustratie met betrekking tot zowel de levering als de communicatie.

Wat betreft levering met DHL kan het in sommige gevallen voorkomen dat een pakket wordt omgeleid naar een pakketautomaat of afhaalpunt, afhankelijk van capaciteit, leveringsmogelijkheden of lokale omstandigheden. We zijn het met u eens dat dit altijd duidelijk gecommuniceerd moet worden, en we nemen uw feedback mee om de informatie in onze checkout te verbeteren.

We betreuren ook de vertraging en de onduidelijke status van uw bestelling. In sommige gevallen kan er een vertraging optreden tussen het moment waarop een bestelling in ons systeem als verzonden wordt gemarkeerd en het moment waarop deze bij de vervoerder wordt geregistreerd. We begrijpen dat dit voor verwarring zorgt en niet de ervaring is die wij willen bieden.

Wij waarderen het zeer dat u dit onder de aandacht brengt, omdat het ons helpt om zowel onze processen als onze communicatie te verbeteren.

Mocht u nog hulp nodig hebben met uw bestelling, dan bent u van harte welkom om contact op te nemen met onze klantenservice via chat of e-mail. Wij helpen u graag verder.

Dank u voor uw geduld en uw feedback.

Niets ontvangen

16 feb bestelling gedaan, 5 maart nog steeds niets ontvangen terwijl het verstuurd zou zijn. Contact met klantenservice gehad, binnen 48 uur zou men antwoorden. Dat was 27 februari. Ik bestel hier nooit meer!

5. maaliskuuta 2026

Hallo Monique,

Bedankt voor uw review.

Ik kan zien dat u contact heeft gehad met ons klantenserviceteam via e-mail en geïnformeerd bent dat uw pakket helaas verkeerd is gesorteerd. Ik kan ook bevestigen dat uw bestelling inmiddels is geleverd.

Hartelijk dank voor uw geduld en begrip.

Eindelijk geleverd

Een laatste update van mijn ervaring met Bangerhead order 5955375 van 1-2-2026.
Een sterretje meer: de bestelling is na één maand dan eindelijk geleverd!
Probleem met dit bedrijf is dus vooral organisatie en communicatie. Te weinig personeel om orders en klachten vlot af te kunnen handelen. En onduidelijk welke emailadres te gebruiken - het hey@ account lijkt het meest betrouwbaar.
Niet zo erg als het wat langer duurt, maar communiceer daar dan duidelijk over.

3. maaliskuuta 2026

Hallo Erik,

Bedankt voor uw review.

Onze klantenservice is bereikbaar via chat of per e-mail via: hoi@bangerhead.nl.

Saanut 1/5 tähteä

Brak kontaktu od wielu dni i brak…

Brak kontaktu od wielu dni i brak pieniędzy za zwrot produktów. Uważajcie.

1. helmikuuta 2026

Hallo Klodia,

Bedankt voor uw review.

Ik kan zien dat u contact heeft gehad met ons klantenserviceteam via e-mail, en ik kan bevestigen dat een terugbetaling voor uw twee retouren op 5 maart is uitgevoerd.

Als u verdere assistentie nodig heeft, reageer dan in hetzelfde e-mailgesprek of neem contact op met onze klantenservice via de chat.

Od 2 lutego 2026 czekam na przesyłkę

Od 2 lutego 2026 czekam na przesyłkę. W dniu 20 lutego odpisali na mojego maila, że paczka został błędnie nadana przez DHL i że zostanie nadana ponownie. Paczki nadal nie mam. Otrzymałam kod rabatowy na kolejne zakupy ważny do końca kwietnia ale mój poziom zaufania do firmy praktycznie nie istnieje. Nie mam produktów, nie mam pieniędzy, nie odpowiadają już na maile.

2. helmikuuta 2026

Pakket niet ontvangen

Pakket was verzonden op 6 feb. Inmiddels is het nu 27 feb en geen enkele update over mijn pakket. Deze rare bedrijf moet je zeker niet vertrouwen!!

27. helmikuuta 2026

Hallo Antony,

Bedankt voor uw review.

Hartelijk dank voor uw geduld en begrip.

Customer Relations

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin