Badgeland Danmark Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Det var hurtig levering og god kommunikation. Jeg var nødt til at redigere mine badges, men jeg har fået rigtig god service og hurtig levering. Jeg bruger dem meget gerne igen!

Saanut 1/5 tähteä

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kampanjatuotteiden toimittaja
  2. Digitaalipainotuotepalvelu
  3. Toimistotarvikemyynti
  4. Printtituotteet ja kyltit
  5. Kampanjatuotemyynti
  6. Palkintomyymälä

Yrityksen kirjoittama

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Meget tilfreds

Meget tilfreds, hurtig levering

23. helmikuuta 2023

Hej Sissel
Tak for de rosende ord, vi er glade for at høre du er godt tilfreds og produkterne kom hurtigt frem :-)

Saanut 5/5 tähteä

hurtig og nemt at finde produktet

hurtig og nemt at finde produktet, bestille og betale og hurtig levering. bravo

6. helmikuuta 2023

Hej Karsten

Tak for de flotte ord. Vi er glade for at høre, at du havde en gnidningsfri oplevelse. Det er lige, som det skal være :-)

Hav en skøn weekend!

Kvalitet,Hurtig

Hurtig, pålideligt og kvalitet for pengene ✔️

7. helmikuuta 2023

Hej Susanne og Tommy

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med at handle ved os, og at alt har været lige, som det skulle være.

Hav en dejlig weekend :-)

Service i top! Fine priser

Kanon’flinke medarbejdere!
Helt igennem en ren fornøjelse at handle der :)

20. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Vi takker mange gange for de søde ord, det er dejligt at høre du havde en god oplevelse og var tilfreds med vores kundeservice :-)

Fin vare til fine penge

Fornuftig leveringstid og meget fin vare, prisen taget i betragtning.

8. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Kære Steffen tusinde tak for den fine anmeldelse /// Thomas kundeservice.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt - og flot resultat!

6. helmikuuta 2023

Hej Kamilla,

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var glad for at handle hos os. Nemt, hurtigt og flot det er lige sådan det skal være.

Mvh. Nikolai /Badgeland

Hurtig og billig

30. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Tak for den fine anmeldelse, vi samler altid på glade og tilfredse kunder :-)

Saanut 5/5 tähteä

Skarp håndtering selv for en lille ordre

Meget hurtigt efter min bestilling fik jeg svar med korrekturmail. Jeg troede, jeg fik svaret på mailen, men da det ikke var tilfældet, var de lige så hurtige til at følge op for mit manglende svar, og allerede næste dag var min bestilling på vej. Og min bestilling var altså ikke nogen stor ordre. Den var på blot to små snoldede badges, men min ordres insignifikante størrelse til trods, så gik det skarpt og hurtigt til alligevel.

3. helmikuuta 2023

Hej Jesper

Vi er glade for du havde en god oplevelse! Vi bestræber os altid på at være grundige lige meget hvor stor eller lille bestillingen er.

Tak for de flotte ord.

Mvh. Nikolai / Badgeland

Saanut 4/5 tähteä

Porto var for høj. 50 kr

27. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Kære John vi er helt enige med dig.. Det er desværre ikke os der tjener på det... Postnord har lige sat deres priser op igen med over 15%. Hvis du er i området omkring Aarhus har du altid mulighed for at hente varen hos os. Tak for din anmeldelse /// Thomas Kundeservice.

Saanut 3/5 tähteä

Jeg er tilfreds

Desværre var der påført en forkert eller mangelfuld adresse, det medførte, at man ikke var istand til at identificere forsendelsen efter det modtagne tracing nr. Dagen efter løste en kvik medarbejder på udleveringsstedet i Superbrugsen i Juelsminde imidlertid problemet.
Indholdet var nøjagtigt som bestilt!
Jeg er tilfreds

30. tammikuuta 2023

Hej Kurt

Vi stræber altid efter at yde en god service, når vi leverer til vores kunder, og vi beklager mange gange, at der er sket en fejl i forbindelse
med leveringen af din pakke. Vi vil undersøge, hvad der er gået galt, så vi kan undgå, at den samme fejl sker igen.

Vi er dog glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af produktet. Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse.

Hav en dejlig dag :-)

Nemt og hurtigt
Første gang jeg handler der. Men bestemt ikke sidste gang.

29. tammikuuta 2023

Hej Annette

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at handle ved os. Det er lige præcist, som det skal være :-)

Du er mere end velkommen til at komme tilbage.

Hav en dejlig weekend :-)

Nem overskueligt website

Nem overskueligt website, gode video demostration og guides. hurtig levering

25. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Tak for de rosende ord, vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside og produkter :-)

Saanut 5/5 tähteä

Kvalitet, service og udvalg i top!

Jeg har arbejdet med Badgeland af flere omgange i forskellige sammenhænge, og de har hver gang leveret både på kvalitet og service ud fra et omfattende, spændende sortiment. Kan varmt anbefales!

Klaus Sommer Paulsen
AdventureLAB

25. tammikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Klaus,

Vi hos Badgeland siger mange tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det skønt at vores store sortiment lever op til forventningerne.

God sommer :-)

Saanut 5/5 tähteä

Nem og overskuelig at bestille på…

Nem og overskuelig at bestille på hjemmeside .Meget hurtig levering.
Kan varmt anbefales

17. tammikuuta 2023

Hej Janne

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle ved os.

Hav en rigtig dejlig dag! :-)

Lynhurtig levering

Vi bestilte 250 stk. badges kl. 13 og modtog leveringen næste formiddag, trods vores valg lød på 3-4 dages levering. /HJR

11. tammikuuta 2023

Hej Helle,

Tak for de rosende ord - vi gør selvfølgelig vores bedste for, at få pakken sendt afsted, hurtigst muligt!

Dine printklare filer gjorde processen meget nemmere! :-)

Mvh. Nikolai // Kundeservice - Badgeland.dk

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening.
Jeg bestilte pind til afhentning på deres kontor i Hasselager. Da jeg bor i København, blev jeg via mail spurgt, om det var rigtigt, at jeg ville hente varerne på kontoret. Det må siges st være service. Varerne var klar til mig med det samme, og jeg fik den bedste betjening på stedet.

2. tammikuuta 2023

Hej Anne,

Tak for de flotte ord og de 5 grønne stjerner!

Det var en fornøjelse at udlevere din ordre, samt sludre lidt efterfølgende. Jeg håber du bliver glad for dine pins! :-)

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt, der handler jeg helt sikkert igen

26. joulukuuta 2022

Hej Dan,

MANGE tak for de 5 flotte stjerner.

Vi glæder os til næste gang du bestiller hos os. :-)

Godt nytår!

God kundeservice

God kundeservice, hurtig levering fine produkter

19. joulukuuta 2022

Hej Trine,

Tak for din flotte anmeldelse - Skønt at høre, at dine pins er faldet i god jord.

God jul :-)

Den 13-12

Den 13-12
Nem at bestille

12. joulukuuta 2022

Hej Elin
Tak for din positive anmeldelse, det er godt at høre bestillingsprocessen gik let :) Vi håber du blev glad for dine badges.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin