Badgeland Danmark Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Det var hurtig levering og god kommunikation. Jeg var nødt til at redigere mine badges, men jeg har fået rigtig god service og hurtig levering. Jeg bruger dem meget gerne igen!

Saanut 1/5 tähteä

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meget hurtigt efter min bestilling fik jeg svar med korrekturmail. Jeg troede, jeg fik svaret på mailen, men da det ikke var tilfældet, var de lige så hurtige til at følge op for mit manglende svar, o... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kampanjatuotteiden toimittaja
  2. Digitaalipainotuotepalvelu
  3. Toimistotarvikemyynti
  4. Printtituotteet ja kyltit
  5. Kampanjatuotemyynti
  6. Palkintomyymälä

Yrityksen kirjoittama

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Virkelig god kundservice

Oplevede virkelig god og hurtig hjælp fra kundeservice. Og rigtig god vejledning til produktet.

25. huhtikuuta 2023

Hej Louise
Mange tak for din flotte anmeldelse, vi er så glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, vi prøver altid at hjælpe vores kunder så de får de rigtige produkter til deres behov :-) Jeg håber I får glæde af jeres køb:

Saanut 5/5 tähteä

Super effektivt og god kvalitet

Hurtig ekspedition og superfint resultat

10. huhtikuuta 2023

Hej Merete
Tak for din fine anmeldelse, vi er så glade for at høre du er godt tilfreds med dine badges :-)
Du må have en dejlig dag.

Super service

Super service. Meget tilfreds

10. huhtikuuta 2023

Hej Eva
Dejligt at høre du er godt tilfreds med både vores service og produkter, det kan man kun blive glad af. Vi håber du får lavet en masse flotte badges :-)

Hurtig og professionel fremstilling

Badges blev leveret hurtigt og i perfekt kvalitet

3. huhtikuuta 2023

Hej Troels
Det er dejligt at høre du har haft en god oplevelse med at handle hos os og er tilfreds med dine badges, det er lige sådan det skal være :-) Rigtig god dag til dig.

Venlighed og hjælpsomhed

Venlighed og hjælpsomhed.
Meget hurtig ekspedition

29. maaliskuuta 2023

Hej Marianne.

Mange tak for din anmeldelse!

Vi rigtig glade for du havde en god oplevelse da du handlede med os.

/// Nikolai Kundeservice

Betalingen var nem

Nem at bestille på hjemmesiden

27. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Hej Claus. Tak for din anmeldelse. Du må sige til hvad vi skal gøre for at fortjene den sidste stjerne /// Thomas Kundeservice

Saanut 5/5 tähteä

Super hurtig levering selv på…

Super hurtig levering selv på langsomste levering...
Mærker er som de skal være
Kan anbefales

30. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Kære Raja. Dejligt når det hele spiller også med leveringen. Tak for den fine anmeldelse. ///Thomas Kundeservice.

Hurtig levering.

27. maaliskuuta 2023

Hej Jette,

Vi gør vores bedste for at sende pakkerne hurtigst muligt - dejligt du modtog den med det samme!

God påske!

Min hund er på arbejde

Taknemmelighed for specielt badge med teksten “Min hund er på arbejde. Forstyr den venligst ikke”. Glæder mig til at få badgen i brug. Forventer at badgen nok giver anledning til spørgsmål.

26. maaliskuuta 2023

Hej Jutta,

Dejligt at dit badge kan tale for sig selv - jeg håber det kan give dig lidt luft.

Specialdesignet badges kan også give anledning til snak og spørgsmål - man bliver jo nysgerrig, med så fint et design :-)

God påske!

Hej Christian,

Tak for de fem flotte stjerner! Det glæder os, at din ordre kom hurtigt og korrekt frem - du må have en dejlig påske. :-)

Saanut 5/5 tähteä

Flotte pins i fin kvalitet

Flotte pins i fin kvalitet, og til overkommelige priser.
Hurtig levering👌

24. maaliskuuta 2023

Hej Tonni,

Vi er glade for, at dine nye pins lever op til forventningerne. Tak for de 5 stjerner!

God påske :-)

Thumbs up.

Nemt at bestille på hjemmesiden. Hurtig levering. Thumbs up.

22. maaliskuuta 2023

Hej Ted
Mange tak for de fem stjerner! Vi er glade at høre du fik dine varer hurtigt. Vi stræber altid efter at få varerne sendt afsted så hurtigt som muligt

Mvh. Nikolai / Badgeland

Varen kom hurtigt 😉

22. maaliskuuta 2023

Hej Jesper
Tak for de fem stjerner, det er dejligt at høre du fik dine varer hurtigt, vi stræber altid efter at få varene sendt hurtigt afsted til vores kunder :-)

Hurtig ekspedition

6. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Hej Ole. Du må endelig gerne skrive til os hvis du er utilfreds med noget så vi næste gang kan fortjene alle 5 stjerner :-) god dag og tak for anmeldelsen. /// Thomas kundeservice.

Saanut 5/5 tähteä

Allerede dagen efter jeg bestilte to…

Allerede dagen efter jeg bestilte to badges modtog jeg dem med posten. Det kan ikke gøres bedre.

27. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Hej Hans Jørgen, mange tak for de rosende ord, vi stræber altid efter at få varerne sendt afsted til vores kunder hurtigst muligt. Vi håber du blev glad for dine badges :-)

Svarer til anprisning

Svarer til anprisning, hurtig levering.

26. helmikuuta 2023

Hej Flemming
Vi er glade for at høre at du er tilfreds og at din ordre kom hurtigt frem, det er lige sådan det skal være :-)

God og hurtig service

God og hurtig service
Godt produkt
Udmærket levering

25. helmikuuta 2023

Hej Karina
Det er dejligt at høre du har haft en god oplevelse med at handle ved os, vi stræber efter at give alle vores kunder en god oplevelse :-)

Mvh. Liza - Badgeland

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin