Badgeland Danmark Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Det var hurtig levering og god kommunikation. Jeg var nødt til at redigere mine badges, men jeg har fået rigtig god service og hurtig levering. Jeg bruger dem meget gerne igen!

Saanut 1/5 tähteä

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meget hurtigt efter min bestilling fik jeg svar med korrekturmail. Jeg troede, jeg fik svaret på mailen, men da det ikke var tilfældet, var de lige så hurtige til at følge op for mit manglende svar, o... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kampanjatuotteiden toimittaja
  2. Digitaalipainotuotepalvelu
  3. Toimistotarvikemyynti
  4. Printtituotteet ja kyltit
  5. Kampanjatuotemyynti
  6. Palkintomyymälä

Yrityksen kirjoittama

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk

Super hurtig service og fantastisk produkt!

11. joulukuuta 2022

Hej Sibel,

Tak for de 5 stjerner og den gode omtale.

Dejligt at din ordre lever op til forventningerne. :-)

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt
Og fin kvalitet

9. joulukuuta 2022

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse! Vi håber at du bliver glad for dine pins og badges :-)

Kan anbefales

God pris, pin med flot finish og hurtig levering.

28. marraskuuta 2022

Hej E.G,

Tak for de 5 stjerner og de rosende ord!

Det glæder os, at du har haft en god købsoplevelse hos os! - vi håber at du bliver glad for din pin :-)

Saanut 3/5 tähteä

Overordnet tilfreds

Overordnet tilfreds
Dog er der en del af de badges, jeg købte, en del sjuskefejl, hvilket er ærgerligt.
Der er hurtig og effektiv ekspedition i firmaet, men det burde ikke påvirke resultatet. Det gør det dog desværre.

15. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Hej Zanne skynd dig at skrive til vores kundeservice med billeder af dem så sender vi nogle nye :-) du skal selvfølgelig have alle dine badges i god kvalitet. Beklager fejlen.. /// Thomas

Saanut 1/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Hej Kathrine Jeg snakkede lige med kundeservice der sagde at de havde snakket med dig - og at vi sendte flere ark lige efter du fortalte om manglerne. Der kan jo desværre ske fejl i pakkeriet, hvilket der desværre skete da du købte - men du skal selvfølgelig have de ark du har købt. Hvis du stadig ikke har modtaget de sidste ark må du meget gerne kontakte kundeservice. mvh Thomas Kundeservice.

Alt fint

Alt fint, ingen problemer

28. lokakuuta 2022

Hej Laila

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at alt forløb, som det skulle med din ordre. Hav en dejlig dag :-)

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig og fin service :-)

4. marraskuuta 2022

Hej Peter

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med din ordre og har modtaget den hurtigt.

Hav en dejlig dag :-)

Saanut 5/5 tähteä

Hamrende fedt og godt brand!!

Nu har jeg bestilt fra badgeland en del gange og servicen fejler virkelig ikke noget. Selv hvis man laver fejl på sit badge retter de det med accept fra kunden selv. Så der bliver bestilt igen der fra!!!

1. marraskuuta 2022

Hej Jonas

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Du er altid velkommen til at komme tilbage :-)

Let at bestille

Let at bestille, og svarede til forventningerne.

1. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Hej Line, tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre, at de bestilte produkter levede op til dine forventninger. Vi håber at du vil bestille fra os igen en anden gang :-)

Super nemt at designe

Super nemt at designe, og levering ugen efter, det kan ikke være lettere

31. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Hej Christian, tak for den fine anmeldelse, vi er så glade for at høre du har haft en god oplevelse med at handle hos Badgeland :-)
Vi håber du bliver glad for dine badges.

Fint hurtigt godt

28. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Hej Niels, det er godt at høre du er tilfreds og din bestilling gik hurtigt :) Det er sådan det skal være.

Hej Bent

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle ved os.

Rigtig god dag :-)

Mvh. Marie Louise / Badgeland

Ukraine pin

man får hvad man bestiller og hurtigt- bestilt lørdag og har det mandag

3. lokakuuta 2022

Hej Torben.

Mange tak for din anmeldelse. Vi gør altid vores bedste for at sikre så kort leveringstid som muligt, så det er godt at høre, dine pins kom hurtigt frem!

Rigtig god dag til dig :)

Emil / Badgeland

Hurtigt forsendelse

14. syyskuuta 2022

Hej Betina

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at dine varer ankom hurtigt :-)

Marie Louise - Badgeland

Badge bestilling

God og hurtig ekspedition

14. syyskuuta 2022

Kære Kristina
Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din bestilling, og håber du vil købe hos os igen.
Ønsker dig en god dag.
// Lise, Badgeland

Saanut 5/5 tähteä

Super service og god og hurtig…

Super service og god og hurtig levering!!

12. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Hej Bastian, tak for den gode anmeldelse, det er så dejligt når vi kan gøre vores kunder tilfredse :)
Vi håber du blev glad for dine badges.

Flot og hurtig service

Flot og hurtig service.
Vil helt klart handle hos jer igen.

9. syyskuuta 2022

Hej Hella

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du vil handle ved os igen. Det vil vi glæde os til :-)

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er utrolig glad for den service jeg…

Jeg er utrolig glad for den service jeg har fået fra Badgeland, uden at have spurgt efter det, har de være proaktive og foreslog bedre/passende løsning og det resulterede i billigere pris. De er hurtig med produktionen og levering er simpel.

5. syyskuuta 2022

Hej Jama

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med at handle ved os, og at vi fandt en passende løsning til dig :-) Det er lige, som det skal være.

Rigtig god dag.

Flot produkt

Flot produkt. God størrelse. Hurtig levering.

5. syyskuuta 2022

Hej Maja
Tak for de rosende ord, vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både produkt og levering :)

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin