BaByliss Nederland Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Reparatie – Babyliss Ik heb Babyliss gebeld en uitgelegd dat mijn apparaat niet goed werkte. Ik zei erbij dat de garantie al verlopen was. De medewerker zei: “Stuur het toch op, wij zullen er de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik kocht de BaByliss Hydro-Fusion Styler. Het is een hoogwaardige stijltang die gladde, pluisvrije resultaten levert met extra glans. Ik heb lang, fijn en niet gekleurd haar en ben zeer tevreden met h... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

BaByliss Hydro fusion Air Styler Een heerlijke Air styler met een lekkere grote borstel, ik heb eerder een babyliss fohnborstel gehad, dus tevreden over Babyliss, met deze borstel ben je lekker s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aankoop Babyliss BaByliss Super-X Metal 15 in 1 MT992E. Apparaat is zeer degelijk gebouwd en heeft een mooie uitstraling. Daarbij, het belangrijkste, doet het apparaat wat het moet doen. Zijnde, he... Näytä lisää

1. Hiustuotemyymälä
  2. Kampaamotarvikemyymälä
  3. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
  4. Kosmetiikkamyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ontdek onze producten van professionele kwaliteit: föhns, stijltangen, krultangen, tondeuses, baardtrimmers en nog veel meer! BaByliss

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

164 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

BaByliss Compact Pro 2400

Zojuist de BaByliss Compact Pro 2400 gekocht en erg blij met het formaat. De föhn is klein maar erg krachtig; blaast 124 km/u! Ook erg blij met de simpele zwarte kleur. Enige minpuntje is dat er geen turbo-knop opzit net als bij de Digital Pro, maar is zeker niet noodzakelijk.

28. kesäkuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Mijn eerste krultang

Mijn eerste krultang. Ik wilde een krultang omdat mijn haar erg droog is door een te agressieve kleuring. Ik weet nog niet goed waarom sommige krullen perfect lukken en andere plukken niet lijken te willen krullen. Ik hoop dat het een kwestie van ervaring is. Ook ben ik op zoek naar een versteviging waarbij de krullen blijven zitten. Maar ik vind mijn haar er wel beter van uitzien en ik heb goede hoop dat het mij gaat lukken om straks prachtige krullen te hebben. Omdat ik wel bang ben om mijn haar verder te beschadigen heb ik deze tang gekocht vanwege de keramisch laag en cooling systeem en ik ben erg benieuwd naar de beschermende Babor ampullen die bij de aanbieding zitten.

27. kesäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

After sales van BaByliss dikke complimenten!

Ik heb al jarenlang een fohn van BaByliss met een roterende borstel. Nu gebruik ik die zeer frequent met als resultaat dat de borstel slijt. De haren worden korter en vallen soms uit. Inmiddels heb ik mijn huidige fohn al 4 jaar en al 2 keer bij de klantenservice aangegeven wat er aan de hand is, met de vraag of ik ergens een nieuwe borstel kan kopen.
En ook nu weer - voor de 2e keer - krijgt ik per ommegaand een mail dat ze het gaan regelen en ligt en na en paar dagen een pakje in mijn brievenbus met een borstel erin, gratis! De after sales van BaByliss is geweldig!! Dikke complimenten.

15. kesäkuuta 2022

Babyliss Hydro Fusion Air Styler

Altijd fan geweest van de Babyliss föhnborstel. Nu overgestapt van de Rotate 800 naar de Hydro Fusion Air Styler. Super mooi design, ligt prettig in de hand en maakt mijn (krullend haar) mooi glad met veel volume. Perfect!

31. toukokuuta 2022

Draadloze krultang zonder klem

Ik heb bij de Libelle zomerweek een Babyliss krultang zonder klem draadloos geprobeerd. Mijn haar zat top. Thuis meteen een besteld. Snelle levering en werkt goed. Ook dochterlief helemaal blij, die kan er ook goed mee overweg.

30. toukokuuta 2022

BIG HAIR LUXE ROTERENDE FÖHNBORSTEL

Op de Libelle zomerweek werd mijn droog ogende slierthaar door een dame van Babyliss onder handen genomen. Ze pakte een pluk en gebruikte de BIG HAIR LUXE ROTERENDE FÖHNBORSTEL kort. Resultaat, een zachte lok met slag. Ik was op slag verkocht! Super snelle levering door Babyliss, thuis zelf getest, dit had ik jaren eerder moeten weten!!!! Mijn haar is zachter, niet pluizig en door de roterende borstel draai ik er moeiteloos een slag in die de hele dag blijft zitten. BLIJ!

27. toukokuuta 2022

Babyliss big hair

De Babyliss big hair dual bevalt erg goed. Hij maakt je haar snel droog en je kan je haar makkelijk in model brengen met de twee opzetstukken.

28. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Aankoop van de babyliss c1800E curl…

Aankoop van de babyliss c1800E curl secret Shine is een superaankoop voor krullen aan te brengen. Mijn haar in lokjes verdelen en een beetje later heb ik prachtige krullen. Door de stoom blijft mijn haar er heel gezond uitzien. Aanrader!

15. joulukuuta 2021

Zeer tevreden over mijn nieuwe Babyliss Hydro-Fusion warme luchtborstel

Vandaag mijn nieuwe Babyliss warme luchtborstel Hydro-Fusion gebruikt en ben zeer tevreden van het resultaat. Ik heb ongeveer schouderlang karaktervol haar en om mijn haar in model te krijgen had ik voorheen een haardroger en fohnborstel nodig en daarna nog eens de stijltang voor het gewenste resultaat. Ik kan dit nu met een enkel apparaat bekomen. De borstel oogt groot maar is zeer gemakkelijk te hanteren, zelfs voor korter haar. Het vergt enige minuten eer je voeling krijgt met de werking van het apparaat maar daarna gaat het vanzelf. Een aanrader en opnieuw een pluim voor Babyliss.

1. joulukuuta 2021

Altijd tevreden over babyliss

Altijd tevreden over babyliss. Nu ook weer met de babyliss thermo ceramic rollers. Fijn dat er rekening wordt gehouden met zorgvuldig omgaan met haar. Deze krullers zijn beduidend minder schadelijk dan andere krullers.

20. marraskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb vandaag een babyliss big hair…

Ik heb vandaag een babyliss big hair duo gekocht, deze was ook nog eens flink in de aanbieding bij de mediamarkt.
En de kwaliteit is super! Heel erg blij met deze aankoop mijn haar zit mooi in model!

27. kesäkuuta 2021

Ook top voor dames!

Ik heb een tijdje terug een BaBylissmen gekocht deze was nodig aan vervanging toe, nu de BaBylissmen 890e gekocht vergelijkbaar met wat ik had, echt helemaal top, hoewel het een product voor heren is kunnen dames hier ook heeeeel fijn mee uit de voeten

26. kesäkuuta 2021

Aanrader!

Ik heb de babyliss föhnborstel aangeschafd en deze is echt perfect. Alsof je net bij de kapper vandaan komt! Echt een aanrader. (AS970E)

9. kesäkuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin