Reparatie – Babyliss Ik heb Babyliss gebeld en uitgelegd dat mijn apparaat niet goed werkte. Ik zei erbij dat de garantie al verlopen was. De medewerker zei: “Stuur het toch op, wij zullen er de... Näytä lisää
BaByliss Hydro fusion Air Styler Een heerlijke Air styler met een lekkere grote borstel, ik heb eerder een babyliss fohnborstel gehad, dus tevreden over Babyliss, met deze borstel ben je lekker s... Näytä lisää
Aankoop Babyliss BaByliss Super-X Metal 15 in 1 MT992E. Apparaat is zeer degelijk gebouwd en heeft een mooie uitstraling. Daarbij, het belangrijkste, doet het apparaat wat het moet doen. Zijnde, he... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Ontdek onze producten van professionele kwaliteit: föhns, stijltangen, krultangen, tondeuses, baardtrimmers en nog veel meer! BaByliss
Weltevreden 2, 3731 AL, De Bilt, Hollanti
- www.babyliss.nl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Babyliss Hydto-Fusion föhn 2100
Vandaag deze Babyliss Hydro-Fusion föhn gekocht bij de Blokker. Super fijne föhn met meedraaiend snoer en met diffuser . Houd fijn in de hand en blaast prettig met 3 standen en een koud stand. Heel bij met deze aankoop. Op naar veel föhn plezier.
Ik kocht de BaByliss Hydro-Fusion…
Ik kocht de BaByliss Hydro-Fusion Styler. Het is een hoogwaardige stijltang die gladde, pluisvrije resultaten levert met extra glans. Ik heb lang, fijn en niet gekleurd haar en ben zeer tevreden met het resultaat. Deze stijltang heeft een lang, meedraaiend snoer (zeer interessant) en werd geleverd met een hittebestendige hoes. Ideaal om je stijltang te laten afkoelen wanneer je ze niet onmiddellijk kan opbergen. Het is een aanrader voor mensen die graag stijl en glanzend haar hebben zonder pluisjes!
Beste verjaardagscadeau voor mijn man
Ik heb Super X Metal series 15 in 1 voor mijn man gekocht als cadeau. Hij is erg blij mij. Scheert heel scherp en je bent snel klaar. Zeker een aanrader.
Super mooie en goede föhn
Super mooie en goede föhn. Goede diffuser en genoeg warmte standen. Makkelijk verwisselbare voorkant.
Kastje naar muur gestuurd
Ik heb via de site van Babbyliss een stijltang combinatie besteld en kom dan plotseling uit op fohnsshop of zoiets?
Mijn fout is geweest dat ik een mijne-mail adres verkeerd heb ingevuld en ik nu paar keer een mail gestuurd heb naar het opgegeven adres om mijn emai adres aan te passen en mijn order te bevestigen. Hoor helemaal niets…. Nu 2x met babbyliss gebeld maar die zeggen niets voor mij te kunnen betekenen omdat ik bij fohsshop bestelling heb geplaatst. Als ik naar die site ga van fohnsshop en verder klik naar contact kom ik weer op de site van Babbyliss terecht, snap er niets meer van. Een account aanmaken lukt ook niet want je kan alleen inloggen?? Maar verder helpen bij Babbyliss doen ze ook niet want ik geb niets bij ze besteld! Lekker makkelijk zo je klacht af te handelen.
Ik bestel iig niets meer.
Christiane
Ideaal voor krullen! Mijn haar voelde zacht aan
Mijn haar voelde zacht aan, maar het belangrijkste voor mij was de prefecte werking voor mijn krullen. Met de diffuser kreeg ik ze er zo makkelijk in maar ook met veel volume, zonder pluizen.
Babyliss föhn hydrofusion
Fijne föhn, ligt lekker in de hand, haar snel droog.
Babyliss wave secret air c1900 E
Babyliss wave secret air c1900 E maakt mooie krullen waves.
BaByliss Hydro-Fusion Föhn D773D
BaByliss Hydro-Fusion Föhn D773D
Deze fohn zojuist aangeschaft en geprobeerd. Voldoet zeker aan mijn verwachtingen!! Heb snel last van pluizig haar maar mijn haar zag er prachtig uit na het föhnen. Fohn ligt lekker in de hand, is niet te zwaar en ziet er ook nog mooi uit. Had hiervoor ook dit merk en twijfelde over een duurdere versie. Was benieuwd naar de plasmatechnologie met dubbel ionensystemen. Maar mijn haar glanst weer dus ik was heel blij. Aanschafprijs dubbel en dwars waard zeker door de cash back actie en de beloofde extra korting door deze ervaring te delen. Kortom zeker een aanrader.
De Babyliss Compact Pro
De Babyliss Compact Pro aangeschaft. Ben al jaren lang gebruiker van dr Babyliss producten en ervaar ze altijd als uiterst betrouwbaar en kwalitatief hoogstand. Alsof je de kapper bij je thuis hebt.
BaByliss Hydro-Fusion Föhn D773DE
De Föhn aangeschaft en erg tevreden over! De föhn ziet er prachtig uit en heeft een fijne handgreep. Verder is het product mooi van kleur en de diffuser die erbij zit is een must have als je krullen hebt! Over all zeker een aanrader!
BaByliss Hydro-Fusion Föhn D773DE
Dit is de ideale föhn voor mij: mijn haar droogt snel en voelt heerlijk, zijdezacht aan. De verschillende warmtestanden zijn heel fijn en dankzij de koude stand krijg ik de perfecte krullen. Daarnaast ziet de föhn er mooi uit, is hij niet te zwaar en heeft hij een lekker lang snoer. Ik wil nooit meer een andere föhn!
Babyliss Fohn Hydrofusi D773DE
Heb een Babyliss Hydrofusi Fohn gekocht. Prima apparaat. stuj stiller dan mijn vorige fohn.
Fijne fohn
De Babyliss 6715DE is een krachtige compacte fohn. Niet te zwaar en heeft lang snoer. Ben erg tevreden.
Fijne compacte föhn meteen krachtige…
Fijne compacte föhn meteen krachtige motor.
Fijn voor onderweg.
Prima produceten
Goede producten voor degelijke prijs. Vandaag Föhn gekocht van BaByliss
Wat een fijne tondeuse .scheert heel…
Wat een fijne tondeuse .scheert heel mooi het haar ,lijkt wel of je naar de kapper bent geweest .
Fijne fohnborstel voor glanzend en…
Fijne fohnborstel voor glanzend en volumineuze lokken. Extra borstel is fijn want daarom koop ik steeds een nieuwe
TOPPRODUCT
Ik gebruik al jaren een stijltang en een steampod. Mijn haar was na 2 dagen altijd snel terug vettig.
Nu gebruik ik sinds kort de hydro-fusion AS773E en ben heel blij met mijn aankoop!
Mijn haar kan ik heel mooi in model brengen met het apparaat, het wordt veel minder snel vettig.
Het werkt ook heel snel!
Het apparaat is heel makkelijk in gebruik!
Ik kan dit alleen maar aanraden