Søndag . Flere lamper lyste og gjorde det umuligt at fortsætte. Falck bragte bilen til Bo. Allerede mandag var bilen klar igen. Hurtigt og kompetent. Super venlig betjening.
Jeg kan kun anbefale det her værksted. Tilliden er det vigtigste 🤝 Værkstedsføren Stefan er en meget dygtig og meget høflig herre. Støt det her værksted, sådan nogle mangler vi.
Trods lidt længere ventetid på bilen, er alt godt og mere til da jeg fik den tilbage. Yderst god service, kan varmt anbefales
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Frederiksborgvej 72, 3450, Allerød, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Søndag nedbrud.
Dygtige og troværdig autoværksted
God kommunikation, laver et perfekt stykke arbejde til rimelig pris og til aftalt tid
Trods lidt længere ventetid på bilen
Stefan og team kan varmt anbefales.
Stefan og team kan varmt anbefales.
Brugt det i 20 år.
Kompetent og venlig hjælpsomhed.
Jeg kan kun anbefale det her værksted. Fantastisk service!!
Imødekommende og venlig modtagelse.
Imødekommende og venlig modtagelse.
Ventede imens service blev udført og
blev løbende orienteret om status.
Super service og venlighed
Stefan Skov - Den mest servicemindede person jeg kenderDeres værkstedschef
Deres værkstedschef, Stefan Skov, er den mest servicemindede person jeg kender - overhovedet. Og hans viden når det kommer til biler er unik - så man ved altid at ens bil er i gode hænder. Og har man - som os - en gammel bil vi holder af, så finder han altid en løsning der gør at man ikke skal af med en bondegård hvis for eksempel servostyringen går. Så ringer han til hans gode venner i Jylland og finder noget brugt som man kan køre med i mange år. Så 5+5 stjerner til Bo's Autoservice.
Det er første gang jeg bruger Bos…
Det er første gang jeg bruger Bos Autoservice, da mit hidtidige værksted er gået konkurs. Fremover vil jeg bruge Bos Autoservice.