Skorstensgaard.dk Arvostelua 12 940

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg er dybt frustreret over Skorstensgaards kundeservice. Jeg har nu gentagne gange forsøgt at komme i kontakt med dem – både telefonisk og via mail – uden held. Senest sad jeg i telefonkø i over 3... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Godt arbejde. Dog kiksede det med underretning om sygdom, hvilket betød en dags forsinkelse - øv fordi det påvirkede andre end bare mig. Det var desværre ikke muligt at få telefonisk kontakt.

Saanut 4/5 tähteä

Aftaler om mødetid, arbejdstid og priser blev overholdt. Venlig behandling. Det ville være rart om TV'et i venterummet kunne tage danske kanaler, så man kunne se lidt nyheder i ventetiden

Saanut 5/5 tähteä

Jeg troede kabine ventilatoren var i stykker. Det viste sig at være blade der var kommet der ned, da mit tidlige værksted ikke havde skiftet pollenfilteret. Da jeg så modtog bilen havde de også støvsu... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Autokorjaamo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af moderne autoværksteder med afdelinger i Aarhus, Fredericia, Kolding, Vejle, Esbjerg, Haderslev, Hobro, Horsens, Ikast, Svendborg, Odense, Taastrup og Ballerup. Vi har nogle af markedets bedste værkstedspriser i Danmark. Læs mere på hjemmesiden.

Om Skorstensgaard

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Vi har en BYD bil og service er…

Vi har en BYD bil og service er overgået til Skorstensgaard. Vores tætteste værksted er i Ballerup.
Jeg skal have en tid til service. Bestilte den på hjemmesiden, men fik efter 24 timer besked på at tiden ikke er ledig. Jeg bad om en anden tid. Efter ca. 24 timer igen fik jeg svar. Den dag var jeg på ferie så jeg foreslog en anden tid i juli. Efter 2 dage afventer jeg stadig svar.
Service????? Nej slet ikke.

14. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mit første besøg hos skorstensgaard…

Mit første besøg hos skorstensgaard Hobro i dag. Jeg er ovenud tilfreds, der var god betjening under booking, fik en hurtig tid.
Da jeg aflevere bilen, er det til service og en lyd der høres under kørsel.
Det aftales jeg bliver ringet op vedr. Pris mm. Jeg modtager en mail med pris og inden jeg er færdig med at læse får jeg et opkald af Bjørn der forklarer hvad der er fundet og at han har sendt pris og beskrivelse af hvad der skal laves.
De har hvad der skal bruges og de kan have bilen klar sidst på dagen.
Jeg får et opkald til lukke tid om min bil nu er klar, der forklares hvad der er lavet og jeg kan betale og få mine nøgler.
Jeg er så glad for den anbefaling jeg har fået af to andre til at bruge Bjørn og deres værksted for jeg er tryk med at de ved hvad de laver og kan forklarer det til mig. Så tak for det og derfor også min anmeldelse.

14. huhtikuuta 2026

Pris ikke honoreret

Jeg fik én pris på 2000 før de fik i gang. Da jeg skulle betale var det ca. 2600.

Hvis jeg ramte ved siden af med næsten 30% på mit arbejde, var jeg blevet politi anmeldt

2. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jeg er dybt frustreret over…

Senest sad jeg i telefonkø i over 30 minutter uden at komme igennem. Dette er langt fra første gang, og det virker nærmest umuligt at få fat på dem. Det er simpelthen ikke acceptabelt, når man som kunde har brug for hjælp.
At man hverken kan få svar på telefon eller mail, viser en total mangel på respekt for kundernes tid og behov. Jeg forventer markant bedre service fra en virksomhed, der arbejder med noget så vigtigt.
Kan på ingen måde anbefales baseret på min oplevelse.

10. huhtikuuta 2026

Vi skal booke hjulskifte

Vi skal booke hjulskifte.

Vi booker online, men modtager ikke bekræftelse.

Vi ringer ind i går. Venter en halv time. Vi kommer ikke igennem. Vi trykker “firkant” for at blive ringet op. Men vi bliver aldrig ringet op.

I dag har jeg siddet i kø i 1 time og 37 min indtil videre. Jeg er stadig ikke kommet igennem.

Hvis du kan, så vælg et andet værksted.

Jeg har aldrig oplevet så ufattelig ringe service.

8. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service og god…

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service og god kommunikation (Del 1)

Dette er del 1 af min oplevelse – jeg laver en opfølgende anmeldelse (del 2), når jeg har fået min bil tilbage, så jeg kan beskrive hele forløbet fra start til slut.

Indtil videre har jeg haft en rigtig god oplevelse med Skorstensgaard Ballerup A/S.

Hver gang jeg ringer med udfordringer omkring min bil, bliver jeg mødt af en utrolig god service over telefonen. De tager sig tid til at lytte, lader mig forklare situationen færdig og giver ikke bare hurtige standardsvar for at komme videre. Det giver en tryghed, som man virkelig sætter pris på.

Selvom der har været travlt med både sygdom og ferie blandt personalet, har de stadig været nemme at få fat på og meget imødekommende. Serviceniveauet har været højt hele vejen igennem, og det fortjener helt klart 5 stjerner.

Jeg havde også brug for en lånebil, og her håndterede de situationen virkelig professionelt. De opdagede hurtigt, at jeg havde brug for bilen i længere tid end først planlagt, og tog selv kontakt til udlejer for at få forlænget perioden. Jeg fik besked om, at jeg ikke skulle bekymre mig om noget – de tog sig af al kommunikationen. Senere samme dag ringede de tilbage og bekræftede, at alt var på plads.

Indtil videre er det kun positivt: hurtig respons, god opfølgning og en service, hvor de virkelig tager ansvar og holder dig informeret hele vejen.

En særlig tak til Martin, Hans og Julie for deres hjælpsomhed og professionelle tilgang.

Jeg ser frem til at hente min bil og følge op med del 2.

26. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Jeg må desværre tilslutte mig til at…

Jeg må desværre tilslutte mig til at det er et forfærdeligt sted hvad angår eksekvering, umiddelbart er intet mekanisk dokumenteret af nogen kontrolpunkter af de betalte services og alt mangler fra stemple i bogen, til kontrol skema, og bremse test resultat sund fornuft udebliver åbenbart helt. Om det mekaniske er i orden må jeg så overlade til tilfældigehederne og skæbnen. Måske håb i sig selv giver mere svar.

Ikke et værksted vi ville vælge igen at servicere vores bil i mere, og ønsker man ansvarlig behandling og dokumenteret udførelse, så skal man finde et bedre værksted der kan finde ud af at håndtere en simple process en mekaniker egentlig lever af. Måske det er alle de kontor folk der mangler process oplæring i håndtering af udførelse af arbejde.

Så ryger venlig kundeservice kommunikation i skraldespanden for mig desværre når der ikke leveres på et grundlæggende punkt af service. De er åbenbart for langt fra hinanden i den koncern, og skyld placeres i kundeservice

Vi brugte Køge

23. maaliskuuta 2026

Super god oplevelse 👏

Super god oplevelse hos mekanikerne hos Skortensgaard i Vejle 👏
Vi kom ind med for meget olie i motoren.
De hjalp os med det samme og vi var tilbage på vejen i løbet af 10 minutter.
Tak for hjælpen!

23. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Komplet tåbeligt bookingsystem

Jeg har tidligere fået serviceret min KIA hos Skorstensgaard, og det gik helt fint, så der var jeg tilfreds.
Denne bedømmelse handler desuden ikke om den ydelese Skorstensgaard udfører, men om deres booking-system.

Jeg skal have min BYD serviceret, som foretages af Skorsteensgaard, og på da jeg gik ind på deres hjemmeside var der massere af tider, fremt il den 11. som min Dolphin senest skulle serviceres.

Nu var jeg så inde for at tage en tid og jeps, der var massere af tider frem til datoen. Men efter at have valgt en dato, bliver jeg kontaktet af Skorstensgaard om at de kun har en den 28. april, hvor deres BYD-mekaniker er til stede.
Det underlige ved det er, at Skorstensgaard gerne tilbyder service efter forskrifter af andre bilmærker, men BYD, som de står for kan de åbenbart kun med helt specifik BYD-mekaniker.
Det er godt nok dårlig service med et komplet tåbeligt bookingsystem.
Måske skulle de lave et system kun til booking af BYD.

19. maaliskuuta 2026

Dårlig firma

Dårlig firma, har ikke styre på deres ting, kommunikationen med kunder er meget vanskelig, fik en reste faktura efter 1 måned for min service besøge hos dem, slut med det sjusk værksted. 😡😡😡

18. maaliskuuta 2026

SkorstensLORT?

SkorstensLORT?

Jeg har haft en meget uheldig oplevelse med Skorstensgaard, som jeg mener, at andre bilejere bør være opmærksomme på.

Jeg har for år tilbage købt mig en stor dejlig og ret så dyr bil, som jeg valgte at tagne en ekstra tryghedsforsikring på hos Autoconcept. Deres forsikringsbetingelser er dog, at alle services skal være overholdt, ellers frafalder min dækning fra dem.
- Derfor er det noget jeg har været ekstra opmærksom på!
Jeg kredser i forvejen meget om min bil og derfor tilkøbte jeg denne forsikring, så jeg kunne køre bekymringsfrit. - Troede jeg.

Da jeg henvendte mig til værkstedet i Viby ( Jylland) under serviceeftersyn, spurgte jeg specifikt ind til gearkassen i min bil. Jeg fik oplyst, at der var tale om en 7-trins DSG tørgearkasse, som ikke krævede service. - Denne rådgivning viste sig efterfølgende at være fuldstændig forkert.

Værkstedet har forvekslet den manuelle gearkasse med den automatiske DSG-gearkasse. Den manuelle variant er i nogle tilfælde smurt for livet, men den gearkasse min bil er udstyret med, skal serviceres ved 120.000 km. - Hvilket oplyses til værkstedet, når de slår den op efter fabrikkens foreskrifter.

Bilen blev sidst serviceret ved 98.000 km, og jeg har nu netop kørt 125.000 km. Det betyder, at serviceintervallet er overskredet med ca. 5.000 km på gearkassen, udelukkende fordi jeg fik oplyst, at gearkassen ikke krævede service. Bilen melder ikke selv om service på gearkassen, da det påhviler mekanikeren at oplyse om, hvis kunden overskrider vigtige services der ligger i en blind vinkel som dette.

Jeg har derfor nu fået nu gearkasserelateret fejl, som min forsikring ikke vil dække, fordi serviceintervallet er overskredet. Udbedringen forventes at koste omkring 20.000 kr.

Forsikringsselskabet har samtidig oplyst, at den rådgivning, jeg har fået fra værkstedet, ikke fremstår tilstrækkelig. Derudover har bilen ikke advaret om servicebehov, da serviceindikatoren tidligere er blevet nulstillet på værkstedet. Derfor er servicegarant i bilen ikke længere retvisende fordi, at skorstengaard har nulstillet den, når de har lavet service på bilen. Havde de ikke gjort dette, havde gearkasse service fulgt det service bilen skulle have ved 120.000 km og dermed havde mekaniker haft endnu en mulighed for at opdage den den fejl, som nu pålægges mit ansvar.

Som bilejer har jeg derfor handlet ud fra den vejledning, jeg fik. Og jeg har ikke haft en reel chance for, at holde mit serviceinterval.

Hos Skorstensgaard får jeg nu oplyst, at den medarbejder, der rådgav mig, ikke længere arbejder der, og derfor kan de ikke hjælpe mig. Efter min opfattelse ændrer det dog ikke på, at rådgivningen blev givet af skorstensgaard.

Det svarer lidt til, at en bank skulle kunne fralægge sig ansvaret for en forkert økonomisk rådgivning, fordi rådgiveren ikke længere er ansat. Eller et hospital kunne sige, at en forkert behandling ikke er deres ansvar, fordi lægen sidenhen har skiftet job.

Virksomheden hæfter for den rådgivning, deres medarbejdere giver kunderne. Som kunde har jeg handlet i tillid til den faglige vejledning, jeg fik fra værkstedet. Når rådgivningen viser sig at være forkert, og det samtidig har haft en direkte økonomisk konsekvens for mig, kan ansvaret efter min opfattelse ikke blot bortforklares med, at medarbejderen ikke længere arbejder der.

Konsekvensen er, at jeg nu står med en regning på omkring 20.000 kr., som vil have været dækket af min forsikring, hvis jeg havde fået korrekt vejledning om service på gearkassen. Reelt set har det kostet mig 30.000 kr fordi, at den forsikring jeg tegnede på 10.000 kr. ikke længere er gældende grundet overskridelsen.

Jeg deler denne oplevelse, så andre bilejere er opmærksomme på at få servicekrav på DSG-gearkasser helt præcist afklaret og gerne få det bekræftet skriftligt. Min oplevelse er desværre, at man som kunde ikke nødvendigvis kan læne sig fuldt ud op ad den mundtlige rådgivning, man får fra værkstedet.

I mit tilfælde har det haft en direkte økonomisk konsekvens, som kunne være undgået, hvis rådgivningen havde været korrekt fra starten. Jeg håber fortsat, at Skorstensgaard vil forholde sig til sagen og være med til at finde en rimelig løsning.

Hvis det ikke lykkes at finde en løsning i dialog, vil jeg naturligvis tage sagen videre gennem klageinstanserne hos FDM.

6. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Skorstensgaard i Ballerup.

Da jeg afleverede min bil, fik jeg at vide, at reparationen ville tage 7–14 dage. Nu er der gået over 3 uger, og jeg har stadig ikke fået nogen opdatering.

I sidste uge begyndte jeg derfor selv at ringe for at få en status. Problemet er bare, at telefonen ikke bliver taget. Man bliver mødt af en automatisk besked om, at de har registreret ens nummer og vil ringe tilbage hurtigst muligt – men det er aldrig sket. Jeg ringede tre dage i træk, uden at nogen ringede tilbage.

Jeg forstår godt, at værksteder kan have travlt, men manglende kommunikation er simpelthen ikke acceptabelt. Det mindste man kan forvente er en opdatering eller et opkald tilbage, når en kunde forsøger at få en status på sin bil.

Alt i alt er det den dårligste serviceoplevelse jeg har haft. Ingen information, ingen opfølgning og ingen kontakt til kunden.

Jeg kan ikke anbefale dette værksted baseret på min oplevelse.

5. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Skrev til dem for fire uger siden og…

Skrev til dem for fire uger siden og med tilbud på service til minHyundai og aftale i træk, efter en uge havde jeg ikke hørt noget så ringede jeg til dem og hun sagde at de ikke havde fået tilbud på træk krogen endnu og det er så tre uger siden det er sgu ikke ok .

31. tammikuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin