Det værste sne vejr længe.En stresset formiddag med flere opgaver og et uventet opkald med en tandlægetid. De slangeløse dæk skulle lige have et eftersyn og evt. luft. Så knækkede TPMS sensor ventilen... Näytä lisää
AutoTech i Greve er altid flinke og servicemindede. I dag sad jeg fast i trafikken, på vej til værkstedet efter min bil. Jeg ringede og fik lavet en aftale om nøgleudveksling. Jeg var i lånebil og... Näytä lisää
God service, kompetente medarbejdere - føler mig meget tryg ved at få fixet min bil der
Jeg havde fået anbefalet Auto Tech i Greve, og fik lavet service hos dem for første gang i dag, på min Passat GTE. Det sad lige i skabet! Alle aftaler blev overholdt, bilen klar til tiden, prisen... Näytä lisää
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Håndværkerbyen 3, 2670, Greve, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Det sødeste personale og meget…
Det sødeste personale og meget professionelle.
Man får altid en god behandling.
Fin service
Svært at være sur
På samme dag fik bilen service og kørt til syn. Så kan man kun være glad.
En rigtig god kundeoplevelse
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. De er altid klar på at besvare spørgsmål og hjælpe hvis der skulle være det mindste.
Og så bliver man aldrig overrasket over regningen i sidste ende!
Som altid en god oplevelse :)
I har altid tid til jeres kunder
I har altid tid til jeres kunder. Det er en fornøjelse at komme på værkstedet, hvor man altid bliver modtaget med et smil.
Fantastisk super hurtig service
Fantastisk super hurtig service.
Kun stor ros til jer
Virker meget kompetente og troværdige
Virker meget kompetente og troværdige. Samtidig meget venlig og rar betjening
Super betjening
Altid hurtig betjening og mulighed for at få lavet sin bil.
Altid vel udført arbejde.
Altid høflige medarbejdere.
God, venlig oh hurtig service
Bare en rigtig god service man får og…
Bare en rigtig god service man får og altid søde og rare