Autocom.dk gør det nemt og man slipper for useriøse henvendelser. Samtidig er der en fin slutseddel klar til brug ved salg. Det eneste, jeg umiddelbart kunne ønske, var lidt forhåndsvejledning i fo... Näytä lisää
Det var en virkelig god oplevelse for mig at sælge min bil med hjælpe fra Autocom, og Martin især. Jeg benyttede mig at muligheden for at få taget billeder og beskrevet bilen, og fik virkelig god gu... Näytä lisää
Stor ros til Autocom og især medarbejderen Peter som hele vejen igennem salget af min Audi A3 Sportback var enormt venlig og professionel. Det var langt nemmere end jeg havde forstillet mig at s... Näytä lisää
God pris og tryghed i hele processen. Kan kun anbefale "Total bilsalg" via Autocom. Opnået en salgspris efter salær der var ca. 50% bedre end ved salg som byttebil til forhandler ved køb af ny... Näytä lisää
Bilsalg på online bilauktion. Hurtigt og nemt salg af brugt bil til markedets højeste forhandlerpris. Tilmeld din bil og få bud fra 4.000 godkendte bilforhandlere.
Skibhusvej 52A, 5000, Odense C, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Autocom.dk
Har haft den bedste kommunikation
med en af jeres medarbejdere og helt igennem aktive og professionelle i jeres tilgang til opgaven

Vastaus yritykseltä Autocom.dk
Det eneste, jeg umiddelbart kunne ønske, var lidt forhåndsvejledning i forhold til, hvordan man sikre den bedste pris, hvis den ikke sælges første gang. Denne rådgivning fik jeg heldigvis telefonisk, anden gang jeg lagede den op, da den ikke blev solgt og så fik vi den solgt på 10 minutter.
Alt i alt er jeg tilfreds og kom godt igennem hele processen.

Vastaus yritykseltä Autocom.dk
Det er mega nemt at sælge bil, alt det besværlige og kedlige er der andre der fikser.

Vastaus yritykseltä Autocom.dk
Hurtig og nem måde at handle på. Jeg fik solgt min bil på et døgn

Vastaus yritykseltä Autocom.dk
Great service . Easy to handle portal... Great customer support from Najeeb Aslam
Thank you

Vastaus yritykseltä Autocom.dk
Jeg benyttede mig at muligheden for at få taget billeder og beskrevet bilen, og fik virkelig god guidance på hvad jeg kunne forvente at pris og proces.
Da der opstod lidt rod med overlevering var Martin på pletten med at hjælpe med at få løst og facilitet - og alt endte i skønneste orden. og jeg fire n bedre pris end jeg havde fået tilbudt ved de to forhandlerede jeg havde talt med forud for at sætte min bil på auktion hos Autocom.

Vastaus yritykseltä Autocom.dk
Et godt salg af en ældre bil. Det kræver lidt arbejde at beskrive og fotografere sin bil, men det er tiden værd for budene på bilen ligger væsentligt over bytteprisen hos forhandleren og hvad andre kan tilbyde.

Super godt forløb, igen.
Dejlig let at have med at gøre og hvis man bruger deres Hos-os service er der ingen tvivl om at bilen er gennemgået og korrekt beskrevet for den nye køber.

Vastaus yritykseltä Autocom.dk
Rigtig nemt at sælge bil igennem. Selvom minimumsprisen ikke blev nået, var en konsulent fra Autocom hurtigt til følge op og formidle et salg til højeste byder.
Det trækker dog væsentligt ned, at der fremsendes faktura på salæret før der er underskrevet en slutseddel. Det kunne jo være at handlen alligevel gik i vasken, da der gives mulighed for reduktioner i forhold til auktionsprisen, når bilen besigtiges.

Vastaus yritykseltä Autocom.dk
Hurtigt og let. Solgte min bil til 25.000 mere end hvad forhandler ville give :-)