Super oplevelse, med imødekommende personale, rent og rydeligt. Klar, tydelig og venlig tone hele vejen igennem. Derudover en super rådgivning af Jonas, som gav os gode tips til vores næste bil. Helt... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Virkeligt et nemt og hurtigt sted at aflevere leasingbil.fair gennemgang og super venligt personale hele vejen igennem. Her har jeg ingen problemer med at køre ned og aflevere min næste bil.man får... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meget sød og kompetent mand der forklarede, og gjorde mig helt tryg o afleveringen af min leasingbil. Kæmpe anbefaling
Jeg var til gennemgang af min leasing bil fra leasingcardk mekanikeren var super sød og forklarede hvad de kiggede efter. Stor anbefaling herfra
Yritys on vastannut
Autorola foretager inspektion af biler på 13 forskellige lokationer, fordelt i hele landet. Tre af lokationerne er i eget navn (Ballerup, Køge og Fredericia) og de resterende inspektionshaller drives i samarbejde med FDM og Applus+. Autorola Group blev grundlagt i 1996 (Autocom / Bilsalg.dk) som en lille dansk start-up med fokus på det lokale marked og den første udbyder af online bilauktioner i Europa. Virksomheden voksede hurtigt, og i dag er Autorola en global leder inden for online remarketing og IT-løsninger til brugte køretøjer og flådestyring. Vi har hovedkvarter i Odense og er fortsat 100% dansk- og privatejet. Vi beskæftiger over 800 mennesker globalt og har mere end 20 datterselskaber i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Stillehavsområdet. Autorola er opdelt i tre globale forretningsenheder: Autorola Marketplace – online auktionsplafform for professionelle Autorola Solutions – Software til flådestyring og køretøjsinspektion Indicata – Part of Autorola – Platform for Business Intelligence (BI) og dataanalyse
Industriparken 34, 2750, Ballerup, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super god service.
Professionel og serviceminded.
Rent og pænt.
Hun var super kompetent og dygtigt … god saglig tilbage melding 💪
Super professionel og venlig kundehåndtering. Klar anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Autorola Danmark
Venlig og professionel betjening samt information om hvad der skal huskes at medbringes.

Vastaus yritykseltä Autorola Danmark
Super god service. Brian som tjekkede min bil var dygtig til at forklare mig alt så jeg forstod det. Jeg kommer meget gerne igen:)

Vastaus yritykseltä Autorola Danmark
Super nemt, hurtigt, og med god dialog. Fagligt dygtige, og man føler sig i sikre hænder.

Vastaus yritykseltä Autorola Danmark
Super service fra medarbejderne. Tak for god kaffe

Vastaus yritykseltä Autorola Danmark
Positiv atmosfære og imødekommende medarbejdere.
Kompetent og professionelt.
Afleveringsrapport privatleasing nemt og effektivt med drop-off.

Vastaus yritykseltä Autorola Danmark
Enkelt at aflevere bil. Ingen klager.

Vastaus yritykseltä Autorola Danmark
Super venlig og imødekommende personale. Fair vurdering af bilen

Vastaus yritykseltä Autorola Danmark
Helt klart anbefaling herfra, besøg dem i Køge, du vil ikke blive skuffet.

Vastaus yritykseltä Autorola Danmark
Hurtig og nem at aflevere sin bil, og kunne være med ved gennemgangen. God oplevelse.

Vastaus yritykseltä Autorola Danmark
De var flinke og hurtige til at “behandle” afleveringen af min bil. Det viste sig at jeg havde glemt noget i min bil, så da jeg kom tilbage nogle dage efter var de også flinke til at finde ud af hvor min bil stod.

Vastaus yritykseltä Autorola Danmark
Kun flere pakkerings muligheder ellers en god oplevelse