Banner for Autorola Danmark

Autorola Danmark Arvostelua 1 133

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Super oplevelse, med imødekommende personale, rent og rydeligt. Klar, tydelig og venlig tone hele vejen igennem. Derudover en super rådgivning af Jonas, som gav os gode tips til vores næste bil. Helt... Näytä lisää

Virkeligt et nemt og hurtigt sted at aflevere leasingbil.fair gennemgang og super venligt personale hele vejen igennem. Her har jeg ingen problemer med at køre ned og aflevere min næste bil.man får... Näytä lisää

Meget sød og kompetent mand der forklarede, og gjorde mig helt tryg o afleveringen af min leasingbil. Kæmpe anbefaling

Jeg var til gennemgang af min leasing bil fra leasingcardk mekanikeren var super sød og forklarede hvad de kiggede efter. Stor anbefaling herfra

1. Ajoneuvokatsastus
  2. Autohuutokauppa
  3. Automarkkinat
  4. Raskaan liikenteen levähdyspaikka

Autorola foretager inspektion af biler på 13 forskellige lokationer, fordelt i hele landet. Tre af lokationerne er i eget navn (Ballerup, Køge og Fredericia) og de resterende inspektionshaller drives i samarbejde med FDM og Applus+. Autorola Group blev grundlagt i 1996 (Autocom / Bilsalg.dk) som en lille dansk start-up med fokus på det lokale marked og den første udbyder af online bilauktioner i Europa. Virksomheden voksede hurtigt, og i dag er Autorola en global leder inden for online remarketing og IT-løsninger til brugte køretøjer og flådestyring. Vi har hovedkvarter i Odense og er fortsat 100% dansk- og privatejet. Vi beskæftiger over 800 mennesker globalt og har mere end 20 datterselskaber i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Stillehavsområdet. Autorola er opdelt i tre globale forretningsenheder: Autorola Marketplace – online auktionsplafform for professionelle Autorola Solutions – Software til flådestyring og køretøjsinspektion Indicata – Part of Autorola – Platform for Business Intelligence (BI) og dataanalyse

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super professionel og venlig…

Super professionel og venlig kundehåndtering. Klar anbefaling herfra.

17. huhtikuuta 2026

Kære John

Mange tak for anmeldelsen, de flotte stjerner og den klare anbefaling. Det er vi meget glade for.

Vi håber at se dig igen en anden og ønsker dig en god dag.

Intet at komme efter.

Intet at komme efter.

30. maaliskuuta 2026

Kære Gitte

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse og tak for stjernerne. Vi er glade for at læse, at der intet var at komme efter og du må endelig sige, hvad vi kan gøre for at få den sidste stjerne næste gang du forhåbentlig kommer forbi.

Gennemgang af Leasing bil

12. huhtikuuta 2026

Kære Susanne

Tusind tak for den store anbefaling og de fem flotte stjerner.
Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil.

Autorola Danmark

Venlig og professionel betjening samt…

Venlig og professionel betjening samt information om hvad der skal huskes at medbringes.

26. maaliskuuta 2026

Kære Tina

Mange tak for anmeldelsen og de fem flotte stjerner. Dem er vi meget glade for. Og det glæder os at læse, at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil.

Vi håber at se dig igen en anden gang.

Super god service

Super god service. Brian som tjekkede min bil var dygtig til at forklare mig alt så jeg forstod det. Jeg kommer meget gerne igen:)

10. huhtikuuta 2026

Kære Teddy

Tusind tak for stjernerne og den flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har oplevet en super god service og vi ser frem til at tage imod dig igen en anden gang. Roserne sender vi videre til Brian.

God oplevelse

Super nemt, hurtigt, og med god dialog. Fagligt dygtige, og man føler sig i sikre hænder.

Kære Anne

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner. Det glæder os at du har haft god oplevelse og følt dig i sikre hænder hele vejen.

Super service fra medarbejderne

Super service fra medarbejderne. Tak for god kaffe

8. huhtikuuta 2026

Kære Lars

Hvor er det dejligt at læse, at vores medarbejdere har ydet en super service - og at kaffen tilmed var god. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Tak for stjernerne!

Autorola Danmark

Alt i alt en god oplevelse

31. maaliskuuta 2026

Kære Jan

Tak for anmeldelsen og de fem flotte stjerner.

Det glæder os at du har haft en god oplevelse og vi håber at se dig igen en anden gang.

Kompetent og professionelt

Positiv atmosfære og imødekommende medarbejdere.
Kompetent og professionelt.
Afleveringsrapport privatleasing nemt og effektivt med drop-off.

30. maaliskuuta 2026

Kære Anders

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og tak for stjernerne. De varmer på en kølig og grå forårsdag.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil, og vi håber at se dig igen, når den næste skal afleveres.

Enkelt at aflevere bil

Enkelt at aflevere bil. Ingen klager.

7. huhtikuuta 2026

Kære Svend Aage

Ingen klager kan vi godt lide, så vi takker for anmeldelsen og de flotte stjerner.

Autorola Danmark

Super venlig og imødekommende…

Super venlig og imødekommende personale. Fair vurdering af bilen

31. maaliskuuta 2026

Kære Pia

Mange tak for stjernerne og den fine anmeldelse.

Vi håber at se dig igen en anden gang, og ønsker dig en god dag.

Super oplevelse

Helt klart anbefaling herfra, besøg dem i Køge, du vil ikke blive skuffet.

Kære Pia

Det er så dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med aflevering i Køge, og vi sender naturligvis roserne videre til Jonas og de andre på lokationen.

Tak for stjernerne - vi håber at se dig igen en anden gang og ønsker dig en god dag.

Autorola Danmark

Hurtig og nem at aflevere sin bil

Hurtig og nem at aflevere sin bil, og kunne være med ved gennemgangen. God oplevelse.

Kære Karsten

Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil, og at alt er forløbet hurtigt og nemt.

Vi takker for de fem flotte stjerner og ønsker dig en god dag.

God guidning

Fint og professionelt

24. maaliskuuta 2026

Kære Jacob

Tusind tak for stjernerne og de pæne ord.

Det glæder os at du har haft en god oplevelse, og vi håber at se dig igen en anden gang.

Autorola Danmark

De var flinke og hurtige til at…

De var flinke og hurtige til at “behandle” afleveringen af min bil. Det viste sig at jeg havde glemt noget i min bil, så da jeg kom tilbage nogle dage efter var de også flinke til at finde ud af hvor min bil stod.

Kære Mikkel

Det er godt at læse, at du har haft en god oplevelse med vores behandling af dig og din bil. Mange tak for stjernerne.

Du har forhåbentlig fået alt med dig, men ellers må du endelig kontakte os igen, så vi kan løse det.

Autorola Danmark

Kun flere pakkerings muligheder ellers…

Kun flere pakkerings muligheder ellers en god oplevelse

Kære Henrik

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse og tak for de fire stjerner. Vi er naturligvis kede af at læse, at der har manglet parkeringsmuligheder, og vil meget gerne se ind i den udfordring.

Hvis du har mulighed for at skrive til os på autorola@autorola.dk og forklare, hvor du har afleveret henne, og skrive dit registreringsnummer i emnefeltet, vil vi følge op på det.

Vi håber at se dig igen en anden gang, hvor vi forhåbentlig kan gøre os fortjente til den sidste stjerne.