Atletbutiken Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Jag är väldigt besviken. Jag beställde för drygt två veckor sedan och fick ingen information om förseningen. Det finns inte ens något telefonnummer att ringa, och kontaktformuläret besvarades först... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Inget fel på produkterna men sämsta kundservicen. Jag ville returnera produkter det finns en returportal på hemsidan som inte fungerade. Inget telefonnummer på sajten, jag mailade flera gånger utan at... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Orden gjordes 6 augusti. När kom varan? 18 augusti!! Följer turen med PostNord och ser att varan inte skickades från Atletbutikens lager förrän 14 augusti. Märkligt att det tar dom 8 dagar att få... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde ett Nocco Mixflak. Kunde själv välja flera olika smaker. Det är toppen så man slipper tröttna på en smak. Kommer definitivt beställa från Atletbutiken i fortsättningen :) Dessutom så... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Atletbutiken är en av Sveriges snabbast växande företag inom träning och hälsa. Vi erbjuder dig allt du behöver inom träning såsom kosttillskott och träningsutrustning. Atletbutiken levererar produkter inom segmenten Crossfit, styrkelyft, tyngdlyftning och fitness.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Beställde för 3 veckor sedan och har…

Beställde för 3 veckor sedan och har inte hört någonting mer än att min order är försenad. Har skrivit på Facebook, via hemsidan och via e-mail och har inte fått något svar. De har heller inget tel nr att ringa. Bortkastade pengar

14. huhtikuuta 2021

Hej Danne,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att du inte är nöjd med din beställning hos oss. Förhoppningsvis har vi besvarat dina frågor i tidigare mejlkonversation. Återkom gärna till vår kundservice på support@atletbutiken.com om du önskar att vi tittar närmare på ditt ärende.

Ha en fortsatt bra dag.

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt att beställa och trevlig personal. Mycket tillmötesgående och bra service.

9. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Atletbutiken

Tack så mycket för ditt omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med din beställning och med vår service.

Välkommen åter nästa gång du behöver något från Atletbutiken :)

Ha en jättefin helg.

Vastaus yritykseltä Atletbutiken

Tack för ditt omdöme. Eftersom Wahlanders bälten är handgjorda och görs på beställning informerar vi på vår hemsida att leveranstiden kan vara upp till fyra veckor. Som vi skrev till dig i tidigare mail är ditt bälte under produktion och kommer att levereras till dig inom kort :)

Återkom gärna till vår kundservice på support@atletbutiken.com om du har några andra frågor om din order.

Trevlig helg.

Snabbt

Snabbt, smidigt och bra pris!

8. huhtikuuta 2021

Hej Johan,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Välkommen åter nästa gång du behöver något från Atletbutiken.

Sjukt seg leverans

8. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Atletbutiken

Tack för ditt omdöme. Återkom gärna till vår kundservice på support@atletbutiken.com så ska vi självklart se över ditt ärende.

Trevlig helg.

Snabbt och smidigt

2. huhtikuuta 2021

Hej Peter,

Tack för att ditt omdöme om oss. Vad roligt att du är nöjd med din beställning.

Välkommen åter nästa gång du behöver något ifrån Atletbutiken.

Önskar dig en trevlig helg.

Toppen!!

Jättefin butik trevlig personal

30. maaliskuuta 2021

Hej Lina,

Tack för ditt omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du tycker om våran butik och att du är nöjd med bemötandet från vår personal.

Önskar dig en jättefin helg.

Otroligt nöjd

Jag har beställt mina produkter via Atletbutiken det senaste halvåret, är otroligt nöjd med produkterna, priserna och bra leveranstider.

Rekommenderar starkt!

29. maaliskuuta 2021

Klockrent

Allt gick riktigt smidigt. Kort leveranstid på mina produkter! Sjukt nöjd! 5/5

29. maaliskuuta 2021

Katastrofalt dåliga

Beställde från dem 9/3 och fick den idag 25/3 vilket är en sjukt långt leveranstid! Fick inte heller orderbekräftelse under den tiden. Har även försökt ringa men ingen svarar. När beställningen kom så var en av nocco-smakerna fel. Kommer inte beställa härifrån igen.

25. maaliskuuta 2021

Hej Shahad,

Tack för ditt omdöme. Vid tidpunkten som din beställning inkom till oss stod det i leveransinformationen på produkten att preliminär leveransvecka på Nocco Sunny Soda var vecka 12. Det är självklart väldigt tråkigt om du missat leveransinformationen när du genomförde din beställning. En orderbekräftelse skickas alltid till angiven e-postadress när beställningen har slutförts. Ibland hamnar mailen dock i skräpposten och vi ber dig därför titta om din orderbekräftelse kan ha hamnat där. Att du har mottagit fel smak på dina burkar med Nocco har vi kontaktat dig om via mail för att lösa, men vi saknar fortfarande återkoppling ifrån dig. Du får gärna återkomma till oss med svar på det mail som skickades till dig ifrån vår support i förra veckan så hjälper vår kundservice dig med ditt ärende. Tillsvidare är vår telefonkundservice stängd pga väldigt hög belastning. Vi informerar om detta på vår hemsida och hänvisar till kontaktformuläret.

Ha en fortsatt bra vecka.

Helt värdelös.

Helt värdelös.
Två veckor för att skicka produkter som fanns på lager. Ingen info över huvud taget under tiden och inget telefonnummer.
Kommer aldrig handla mer!!!!

19. maaliskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Svarar inte och verkar inte bry sig.

Tänkte jag skulle ge atletbutiken en chans istället för att bara beställa från dom stora aktörerna som t.ex. Gymgrossisten. Väntade 8 dagar efter att ha lagt min beställning utan att höra något från Atletbutiken. Mejlat dom och även skrivit till dom via deras kontaktformulär men inte ett knyst från dom. Tyvärr ledde detta till att jag nu beställt från Gymgrossisten istället. Synd.

9. maaliskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin