Atletbutiken Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Jag är väldigt besviken. Jag beställde för drygt två veckor sedan och fick ingen information om förseningen. Det finns inte ens något telefonnummer att ringa, och kontaktformuläret besvarades först... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Inget fel på produkterna men sämsta kundservicen. Jag ville returnera produkter det finns en returportal på hemsidan som inte fungerade. Inget telefonnummer på sajten, jag mailade flera gånger utan at... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Orden gjordes 6 augusti. När kom varan? 18 augusti!! Följer turen med PostNord och ser att varan inte skickades från Atletbutikens lager förrän 14 augusti. Märkligt att det tar dom 8 dagar att få... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde ett Nocco Mixflak. Kunde själv välja flera olika smaker. Det är toppen så man slipper tröttna på en smak. Kommer definitivt beställa från Atletbutiken i fortsättningen :) Dessutom så... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Atletbutiken är en av Sveriges snabbast växande företag inom träning och hälsa. Vi erbjuder dig allt du behöver inom träning såsom kosttillskott och träningsutrustning. Atletbutiken levererar produkter inom segmenten Crossfit, styrkelyft, tyngdlyftning och fitness.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Blev besviken kanske jag som fattat fel…

Blev besviken kanske jag som fattat fel trodde mitt köp va en ungersk version av nicoflex som skulle vara starkare än den vanliga nicoflex men detta köp va den vanliga versioen av nicoflex den är bra men hade hoppas på starkare version.

1. helmikuuta 2022

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme. Nicoflex är ett ungerskt liniment, men det är självklart jättetråkigt om du använt någon annan variant av Nicoflex tidigare och missat innehållsförteckningen på vår hemsida.

Önskar dig en trevlig helg.

Snabb frakt

Snabb frakt, utmärkt vara!

5. tammikuuta 2022

Hej Anna,

Tack så mycket för ditt omdöme. Så roligt att höra att du är nöjd med leveranstiden och produkten ifrån oss :)

Välkommen åter!

Saanut 1/5 tähteä

Grejerna ja beställde i oktober va slut…

Grejerna ja beställde i oktober va slut skulle få dom i november o har mailat 3 gånger efter de o inget svar o inga grejor.

3. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Atletbutiken

Tack så mycket för ditt omdöme. Det är jättetråkigt att läsa om ditt missnöje och vi tar till oss av din feedback. Om du inte känner att vår kundservice besvarat ditt mail ordentligt ber vi dig återkomma till oss igen så ska vi självklart se över det en gång till.

Önskar dig en fortsatt bra dag.

Inga klagomål

Inga klagomål, allt gick som på räls!

30. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Atletbutiken

Tack så mycket för ditt omdöme. Vad roligt att höra att är nöjd med ditt köp hos oss.

Välkommen åter nästa gång du behöver något ifrån Atlebutiken :)

Bra leveranstider

Bra leveranstider. Inget krångel.

28. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Atletbutiken

Tack så mycket för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss och leveranstiden.

Saanut 1/5 tähteä

Katastrof med leveranstider och svar

Varken vara eller svar på Mail på en vecka med i alla fall uppdatering. Aldrig mer beställer jag därifrån.

30. marraskuuta 2021

Hej Besnik,

Tack för ditt omdöme. Det låter inte alls bra om det är något du inte ska ha fått svar på ifrån oss. Så ska det självklart inte vara. Vår kundservice har varit i kontakt med dig och även besvarat dina inkommande förfrågningar, men vi ber dig återkomma igen om det är något du saknar svar på så tittar vi självklart på det igen.

Ha en fortsatt bra vecka.

Saanut 1/5 tähteä

Beställde för flera veckor sedan

Beställde för flera veckor sedan, har mailat åtskilliga gånger, varken fått svar eller varan jag beställde.
Handla inte från atletbutiken, totalt värdelösa!!!!

3. lokakuuta 2021

Hej Pia,

Tack för ditt omdöme. Vår kundservice har varit i kontakt med dig vid flera tillfällen och vi har även meddelat att leveranstiden blivit förändrad. Det är är jättetråkigt att du trots detta känner sådant missnöje och vi tar självklart till oss av din åsikt. Du är välkommen att återkomma till oss igenom det är något du inte känner att vi har besvarat.

Vi önskar dig en fortsatt bra vecka.

Saanut 2/5 tähteä

2-4dagar betyder minst 8dagar.

28. syyskuuta 2021

Hej Ronni,

Tack för ditt omdöme. Det låter inte alls bra att det ska ha tagit längre tid för din order att komma fram till dig. Återkom gärna till vår kundservice på support@atletbutiken.com så tittar vi självklart på det.

Önskar dig en trevlig helg.

Saanut 1/5 tähteä

Ej komplett leverans och kundtjänst går ej att nå

Tyvärr var bara hälften av beställning med i paketet. Och deras kundtjänst har inte svarat på över en vecka. Riktigt dåligt!

24. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Atletbutiken

Tack för ditt omdöme och vi beklagar att du inte är nöjd med ditt köp hos oss. Vår kundservice har besvarat ditt mail, men du får gärna återkomma till vår support om du inte är nöjd med hanteringen av ditt ärende så tittar på självklart på det igen.

Önskar dig en fortsatt bra vecka.

Saanut 5/5 tähteä

I början besviken på dålig…

I början besviken på dålig kommunikation när leverans dröjde. Men fick en tydlig bra förklaring från support så då är jag nöjd

24. syyskuuta 2021

Hej Johnny,

Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med hur ditt ärende hanterades av vår kundservice och vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Den är viktigt för oss.

Jag fick dubbla beställningar

Jag fick dubbla beställningar. På första stod det error samt att jag inte ens godkände den så gjorde en ny. Drogs dubbelt från kontot och kom dubbla beställningar. Ingen följesedel med så kan inte skicka tillbaka. Jag mailade direkt jag såg det dragits dubbla summor men fick aldrig svar på de mailet.

13. syyskuuta 2021

Hej Sandra,

Tack för ditt omdöme. Dessvärre har vi inte mottagit något mail ifrån dig och undrar därför vilken e-postadress du ska ha kontaktat oss på? Alla beställningar som kommer in till oss går genom Klarna. Det är tyvärr omöjligt för vår lagerpersonal att veta om det inkommit dubbla beställningar av misstag eller inte om vi inte mottagit den informationen ifrån kunden. Packsedel medföljer alltid tillsammans med beställda varor och självklart har du rätt att returnera den ena ordern till oss om du av misstag gjort två beställningar. Återkom gärna till vår kundservice på support@atletbutiken.com så hjälper dem givetvis dig.

Önskar dig en fortsatt bra dag.

Saanut 4/5 tähteä

Väldigt nöjd med snabb leverans och bra…

Väldigt nöjd med snabb leverans och bra vara. Hade önskat att få följa min leverans via t.ex. länk så jag har bättre koll på när varan kommer anlända!

9. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Atletbutiken

Tack så mycket för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning och vi uppskattar att du delar med dig av din feedback.

Bra kundservice,

Bra kundservice,
Snabba leveranser och bra priser.

Det man vill ha!

4. syyskuuta 2021

Hej Patrik,

Tack så mycket för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss och vår kundservice.

Välkommen åter nästa gång du behöver något från oss :)

Saanut 1/5 tähteä

Skitsida, bluff och dålig service!

Skitsida, handla inte härifrån! Blyg rakt igenom! Proteinet smakade apa och BCAA:n jag beställde och betalade för kom inte ens med i paket! När jag kontaktade kundservice sen angående detta blev jag jättedåligt bemött! Så oprofessionella och icke service-minded så det finns inte! Kommer ALDRIG handla härifrån igen, rekommenderar INTE någon annan att göra det heller!!!!

2. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Atletbutiken

Tack för ditt omdöme. Det är jättetråkigt att läsa om ditt missnöje och att en av produkterna på din beställning inte kunde levereras. Som vi skrev till dig i tidigare mailkonversation är produkten utgående hos leverantören och vi beklagar än en gång att den därför inte gick att leverera. Givetvis har beloppet för produkten inte debiterats och det ser du i ditt Klarnakonto samt på ditt kontoutdrag. Om du inte är nöjd över det svar du fått ifrån vår kundservice är du alltid välkommen att återkomma till oss igen så ska vi självklart se över ditt ärende igen.

Önskar dig en fortsatt trevlig vecka.

Atletbutiken

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin