Asserbopizza Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Ekstremt ubehøvlet personale. Forsinket med 30 min udover de 60 min som de skriver det tager for dem at levere. Da jeg fortæller dem stille og roligt jeg har gået ud for at vente på dem på afhentnings... Näytä lisää

Købt pizza hos Asserbo Pizza i 15 år. Fordi kvaliteten er høj og service er i top. Altid venlig og imødekommende betjening, pizza færdig til tiden, og kommer man lidt tidligt for at hente, finder vært... Näytä lisää

Det undrer mig, når jeg læser de øvrige anmeldelser af Asserbo Pizza. Jeg besøgte dem i dag, efter en tur i Liseleje med familien. Både deres pizzaer og deres durumruller smagte fantastisk. Ven... Näytä lisää

Super veltilberedt mad, med gode råvarer, som smager godt, til rimelige priser. Færdigt til aftalt tidspunkt, og med venlig betjening. Har fået mad derfra nogle gange, og det har ikke skuffet på nog... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Under alt kritik!

Vi bestilte maden på jeres hjemmeside, men skulle stå og vente på maden i 25 minutter alligevel. Der var total kaos og folk var frustrerede.
Maden var jævn dårlig, men måske fordi at halvdelen af maden havde stået i 10min før resten var færdigt, så pizzaer og pommes var helt kolde..

1. maaliskuuta 2024

Jeg har idag haft mit sidste besøg på…

Jeg har idag haft mit sidste besøg på asserbogrillen.
Det sidste halve til hele år bliver der sparret mere og mere på fyldet, hæver priserne hvilket gør jer til et af de dyreste pizzariaer i byen og kvaliteten er langt derfra…
Har idag fået min sidste salatpizza, slatten salat, minimalt stykker af kød samt mangel på dressing. Jeg troede der var sket en fejl da jeg ikke kunne se om der var ost på, men da jeg kiggede godt efter kunne man godt spotte lidt her og der. Øv bøv. Den anden pizza med skinke og pepperoni var OK og derfor 2 stjerner.
193kr for en ok pizza og en dårlig, så det også betalt.
Jeg håber i vil stramme lidt op derude så jeres kvalitet af mad kan matche jeres priser.

11. helmikuuta 2024

Virkelig kedelig oplevelse og dårlig…

Virkelig kedelig oplevelse og dårlig service.
Vi bestilte mad til 24 personer, som skulle leveres. Ved levering manglede en pizza, som var betalt. Den manglende pizza blev leveret 30 min. senere, sammen med en ekstra. Chaufføren beklagede den glemte pizza og sagde, at der ikke skulle betales for den ekstra.
10 min. senere blev vi ringet op med krav om at betale den ekstra pizza.
Det er virkelig dårlig service.
Maden var i øvrigt ikke særlig god.

28. lokakuuta 2023

Øv en skuffelse

Øv. 1 stjerne for at den bestilte mad var klar til tiden.
Når jeg bestiller en ribbenstegsandwich forventer jeg gode skriver af en friskstegt ribbensteg med svær. Ikke friture-ihjelstegte tynde skiver af en steg fra igår, i forgårs eller fra fryseren. På alle måder en skuffelse. Det kan altså gøres bedre. Kig til skovgrillen i Hillerød. De kan det der til perfektion.

16. syyskuuta 2023

Familie pizza

Familie pizza, det ligger i ordet. Det er ikke det man får, men i den grad det man betaler for.... Mindre pizza skal man lede længe efter.... Brændt og smagsløs kan ihvertfald tilføjes.
Og så forstår de tilsyneladende ikke når man beder om UDEN dressing.

30. heinäkuuta 2023

Jævnt kedeligt

Sløjt, kedeligt og uinspireret. Pommes frites er fra coop-365, men til gengæld er de fornærmende dyre. Pizzaer er i bedste fald markant under middel. Asserbo pizza tager også ulovligt kreditkortgebyr, som principielt bare er for dumt, da deres "mad" jo heller ikke er billig.

4. toukokuuta 2023

Bestilte en durum og et pitabrød samt…

Bestilte en durum og et pitabrød samt pomfritter over telefonen.
Afhentede det som aftalt efter 10 min.
Da jeg kom hjem med det 4 min. efter. Var Durum og pitabrød iskoldt og måtte opvarme det.
Er sikker på at jeg bare har fået noget som andre ikke har afhentet. Det var de dårligste 170 kr. jeg nogen sinde har brugt på mad.
Har ellers tidligere været tilfreds med deres mad.
Men det stopper her.

29. joulukuuta 2022

Rigtigt godt og velsmagende

Det undrer mig, når jeg læser de øvrige anmeldelser af Asserbo Pizza.
Jeg besøgte dem i dag, efter en tur i Liseleje med familien.
Både deres pizzaer og deres durumruller smagte fantastisk. Ventetiden var kort og jeg blev tilbudt et glas rødvin, mens jeg ventede.
På vejen hjem talte vi om at det var rart, at vi nu havde fundet et spisested, som vi kunne benytte, fremover, når vi er på tur i Nordsjælland.

Vores oplevelse var ihvertfald rigtig god. Måske er der kommet nye ejere?🤔

2. lokakuuta 2022

Uspiselig fiskefilet og frites...

De formåede virkelig at tage livet af de to fiskefileter og pommes frites, der fulgte med. Den tilhørende salat var gammel og slatten.
Mandens pizza var stenhård i midten og blød dej i kanten.
Køber ikke derfra igen.

30. heinäkuuta 2021

Dårlig & Kold mad + alt for tidlig levering

Vi bestiller mad til kl 19:00 da ingen af os rigtigt er sultne endnu. Kl 18:06 ringer det på døren og maden bliver afleveret nede på gaden (trods besked om at det skulle leveres oppe på 1.sal) maden er kold, overtilbetedt og smager af absolut ingen ting. Ribenstegs sandwichen er stægt til ukendelighed og en meget saltet, tør, kold og kedelig oplevelse. Burgeren smager af absolut ingenting og bøffer er så tør at den faldet fra hinanden.

Vi har faktisk ikke engang lyst til at spise måltidet færdigt, da det helt ærligt er lige til skraldespanden

Vi bestiller ikke fra Asserbo pizza igen

25. joulukuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili