Mijn aankoop van een tas was binnen 1 week plots 40 euro goedkoper. Besteld via klarna dus kunt dan makkelijk als assem zijnde dit bedrag als korting aanpassen. Dit weet ik want is een keer gebeurd... Näytä lisää
Topservice bij Assum in Breda! Mykeltcia is een super vriendelijke en nette medewerker die echt de tijd voor je neemt. Ze luistert goed, geeft passend advies en laat zien dat ze haar werk met interess... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb via website een broek besteld. Te groot en daarom via winkel retour gebracht. Geld zou meteen worden teruggestort, maar tot op heden niet gebeurd (gaat om bedrag van 250 euro). Klantenservice i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn zeer vriendelijk ontvangen, kregen alle tijd om ons te oriënteren op wat we mooi vinden. Toen we onze keus hadden gemaakt, is de desbetreffende schoen voor ons gehaald. Ze bracht twee verschil... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Al sinds 1910 bedienen wij klanten, die wij als gewaardeerde gasten ontvangen in onze winkels en op onze webshop, met hart en ziel. In al die jaren hebben wij al heel wat fijnproevers laten ervaren wat een goede pasvorm en de beste kwaliteit inhoudt.
Ruigendijkweg 1, 4301RX, Zierikzee, Hollanti
- 0111 - 78 81 09
- klantenservice@assem.nl
- www.assem.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fijne winkel, mooie collectie!
Ik kom graag bij de Shoe Club op de Meent.
Vind het heerlijk als ik er zelf op m’n gemak tussen mag struinen en proberen. En als ik hulp nodig heb staan ze altijd voor je klaar.
Vind het een fijne winkel met een mooi collectie en slaag er regelmatig.

Snelle service
Bestelling heel snel en netjes ontvangen. Helaas was de schoen te klein dus retour gestuurd. Binnen twee dagen was het geld teruggestort op mijn rekening. Top service.

Geweldig assortiment
Geweldig assortiment op een gemakkelijke, intuïtieve web shop/site. Goede prijzen en goed verpakt snel in huis!

Goede klantenservice
Ik had een laars ontvangen met een zwarte veeg erop.
Contact opgenomen met klantenservice en direct antwoord terug. De bestelling retour gestuurd en steeds goed contact over de voortgang en snel mijn geld retour.

Top zaak
De site is overzichtelijk, veel keuzes van top merken.. en makkelijk te bestellen en betalen…

Vastaus yritykseltä Assem
Betalen laat uit, reageren slecht of niet
Had nog een kortingsbon van 119 euro, nadat ik wat retour had gestuurd. Kortingsboncode werkte niet. Contact gezocht via klantenservice. Ik zou wat mogen bestellen. Als ik het dan zou doorgeven met het ordernummer, dan zouden ze netjes het bedrag van de kortingsbon naar me overmaken per bankoverschrijving. Netjes gedaan, nu 1 maand en 4 herinnering mails verder. En geen enkele reactie. Slechte service en voelt onbetrouwbaar.
Als reactie op de reactie van vandaag van van der Assem;
E-mails zijn wel gewoon naar het juiste emailadres gegaan. Met hetzelfde emailadres ben ik vanmorgen door jullie zelf benaderd. Heb jullie op 10,16,23,28 januari gemaild.
Net een reactie gehad. Vanwege de review op Trustpilot en het geld is inmiddels ook al naar mij overgemaakt. Afgehandeld dus!
Ik maak er twee sterren van ipv 1

Goede communicatie
Goede communicatie, kreeg netjes een mailtje dat de bestelling wat later was. Verder een makkelijke en overzichtelijke webshop! Jammer dat de schoendoos in een hele grote verpakking zat ( konden nog een paar schoendozen bij ) die had wat kleiner gekund

Vastaus yritykseltä Assem
Ik ben vooral tevreden over de klantenservice
Ik ben vooral tevreden over de klantenservice.
Een vrolijke dame aan de telefoon gehad.
Gemak om een retourzending te doen. Geen stickers printen en het vaak omslachtige gedoe.
Snel de aankoopsom op mijn rekening gestort.

Good service
Good service. Perfect order. Except that I paid for next day delivery and my shipment has in fact been shipped 3 days later

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! Bestelling geplaatst op 13 jan voor EUR 358,8 (!!!), omdat er met alle schoenen wel wat was (rare pasvorm, rits laarsjes werkten niet naar behoren etc.) de hele bestelling op 15 jan retourgestuurd op de wijze zoals Assem zegt het te doen: het pakket afgeven bij DHL en zeggen dat het naar Assem terug moet. Ik heb netjes mijn verzendbewijs ontvangen. Ik hoor vervolgens helemaal niets van Assem over mijn retourzending. Ik heb intussen 2 x gemaild, ik hoor niets, ik bel op maandag 27 jan. en krijg te horen dat als mijn retour woe. 29 jan. nog niet verwerkt is, ik weer moet bellen. Dus de 29e weer gebeld want ik heb nog altijd niets gehoord. Krijg ik doodleuk te horen dat mijn pakket zoek is geraakt en er een onderzoek wordt opgestart bij DHL. Op mijn vraag wat er gebeurt als mijn pakket niet gevonden wordt krijg ik te horen dat Assem alleen verantwoordelijk is voor de heenzending en ik dan dus mijn geld kwijt bent. Bestel hier niet! Ik heb besteld voor 358,80!!!

Wat een slechte service
Via Assem kreeg ik een paar laarsjes toegestuurd met 2 beschadigingen. Sneetje in leer en zwarte verfspat op bruin leer. Dus niet goed gecheckt bij verzending. Toen ik contact opnam om te ruilen voor een onbeschadigd paar bleek mijn maat uitverkocht. Van de klantenservice was er na 2 dagen geen reactie op de (verplichte) mail. Vervolgens gebeld en kreeg te horen dat ze €20 korting konden aanbieden. Wat een slechte service en de korting is een lachertje voor zo'n beschadiging. Nooit meer bestellen bij Assem

Vastaus yritykseltä Assem
12 januari voor de 1e keer laarzen bij…
12 januari voor de 1e keer laarzen bij Van Assem besteld.
Tot heden pakket via DHL niet gekregen. DHL schuift de zaak naar Van Assem. Klantenservice Van Assem gebeld en aangeschreven maar tot heden geen respons. Diep triest voor zo'n winkel. Je verwacht op zijn minst een belletje hoe of wat.

TOP levering
Het werd supersnel en goed geleverd. De retourzending en het terug storten van het betaalde bedrag gingen top en de 2e levering was al even goed. En wat ook belangrijk is een mooi paar schoenen erbij.

Vastaus yritykseltä Assem
Assem zegt wat het doet en doet wat het…
Assem zegt wat het doet en doet wat het zegt. Bezorging de volgende dag en makkelijk te retourneren. Al is dat nooit nodig want prijs en kwaliteit zijn altijd top! Een van mijn favorite webshops!

Fijne webshop
Fijne webshop, met mijn favoriete merk schoenen en sneakers. Snelle levering, ook tijdens feestdagen geen problemen gehad. Retourzending kan iets langer duren maar dat ligt bij bezorgdienst, waardoor afhandeling iets langer kan duren. Als ik een specifiek merk zoek, dan kijk vaak in deze webshop.

Vastaus yritykseltä Assem
Snelle levering en het model is precies…
Snelle levering en het model is precies zoals beschreven op de foto: kwaliteit, afwerking. zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Assem
Prima nette verzending mooie schoenen…
Prima nette verzending mooie schoenen maar te groot keurig en snelle retour afhandeling!

Mooie winkels met mooie schoenen
Mooie winkels met mooie schoenen

Geen fijne ervaring
Voor 1500 euro besteld 2 weken terug. Geen reactie op reclamatie waar het blijft behalve dat er binnen 2 werkdagen gereageerd zou worden wat niet gebeurd is. Klantenservice bij bellen wat lauwe reactie en krijg nu mijn geld terug. Bovendien ongevraagd veel gejij en gejou. Doe ik uiteraard met mijn vriendjes maar niet met een klantenservice. Communicatie echt niet goed dames en heren van Assem. Ben ik niet gewend van jullie bedrijf.