Meget venlig og behjælpelig betjening. Da der ikke var plads på det hold jeg ønskede, blev jeg anbefalet at blive skrevet på en venteliste og kort tid efter lykkedes det at finde et hold til mig.
Jeg modtager gode, relevante oplysninger om det kursus jag har meldt mig til, og jeg får besked om, at der er reserveret en plads til mig i næste sæson, på det kursus jeg har deltaget i
AOF Vejle - Dejligt sted. Ny renoverede lokaler, hvor det er dejligt at være. Perfekt beliggenhed, og parkering lige ved døren. Masser af gode tilbud. Jeg spiller klaver ved underviser Ulrika Kjær. 5... Näytä lisää
Vi var til et massagekursus i Sydjylland. Virkelig virkelig godt kursus til prisen!! Meget sød underviser. Lokalerne i Sydjylland var fine. De var lidt små, men helt fine til formålet - og der... Näytä lisää
AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter i hele landet. Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gøre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvær. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og efteruddannelse. Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lære at læse, regne og bruge IT i deres hverdag. AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi møder borgeren, hvor de er.
Molestien 7, 2450, København SV, Tanska
- kommunikation@aof.dk
- www.aof.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Supergodt yogakursus
Dejligt kursus med en dygtig og kompetent yogavejleder. Hyggeligt kursus i skønne lokaler

Interessant underviser Kung Hansen

Gode og interessante foredragl Bl.a
Gode og interessante foredragl Bl.a. Brian Holm og Christian Mørk.

God fornøjelse
Fint strmmning oh en god gruppe mennesker med fælles interesser

Vastaus yritykseltä AOF
Der er fin styr på tingene
Der er fin styr på tingene - selv venterummet ind til træningsrunde er stylet op og gjort hyggeligt

Fransk
Rigtig god undervisning og god stemning på holdet

Foredragsholderen Lisbeth er…
Foredragsholderen Lisbeth er fantastisk. Hun er så vidende og dygtig. Hendes måde at fremføre materialet er spændende og interessant. Vi kommer igen.

Vastaus yritykseltä AOF
Meget interessante og inspirerende…
Meget interessante og inspirerende foredrag

Super massagekursus i Sydjylland
Lokalerne i Sydjylland var fine. De var lidt små, men helt fine til formålet - og der var køkken og kaffemaskine, hvilket var rart.
AOF's kommunikation var helt fin. Kurset var retvisende beskrevet, og mængden af mails (påmindelse, opfølgning, etc.) var fornuftig.
Alt i alt var vores oplevelse med dette kursus præcis, som det burde være.

Godt arrangement
Godt arrangement.
Gratis. Startede og sluttede til tiden.

God underviser og lokale
God underviser og lokale. Tempo fint. God stemning på holdet

Fin makeup kursus
Var tilfreds med Lokalet og den gode lærer. Syntes også godt om produkterne. Men 2 timer til 8 personer er ikke nok.