Jeg var på weekendkursus i slægtsforskning. Vi havde en virkelig dedikeret og dygtig underviser, der både udbredte sin viden og samtidig forstod at lytte og imødekomme den enkeltes behov. Vi var et... Näytä lisää
Har lige været på weekend pileflet kursus via AOF med en meget inspirerende og dygtig underviser i Åbenrå, kan kun anbefales herfra. Ulempen var afstanden dertil når man bor i Silkeborg, men det fand... Näytä lisää
AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter i hele landet. Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gøre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvær. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og efteruddannelse. Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lære at læse, regne og bruge IT i deres hverdag. AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi møder borgeren, hvor de er.
Sønderbrogade 34, 1, 7100, Vejle, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
Beliggenhed, lille hold, god og dygtig lærer

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
God og præcis kommunikation og super aktiviteter

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
Godt udvalg, nemt at bukke, betale og hurtig tilbagemelding med tider og sted og telefonnummer/ kontaktperson

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
Der var menneskelig hjælp at hente, bag computerteknikken, der drillede under en tilmelding. Søde mennesker med stor tålmodighed og hjælpsomhed.

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
Jeg tidligere i undersøgelsen oplyst om nin utilfrefshed

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
Meget kompetent underviser, men en meget dårlig opbygget hjemmeside hos AOF

Helt som forventet . Fin service. God kommunikation

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
Det er let tilgængeligt, hurtigt og effektivt.

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
AOF Vejle - Dejligt sted. Ny renoverede lokaler, hvor det er dejligt at være. Perfekt beliggenhed, og parkering lige ved døren. Masser af gode tilbud. Jeg spiller klaver ved underviser Ulrika Kjær. 5 store stjerner herfra. Hun er verdens bedste ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
Joyce er en super dygtig engelsk lærer og forholdene på AOF er gode

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
Var til hyggelig samvær med mine venner fra Svømmeholdet hvor vi til vores store skræk for at vide at nu er der kommet ny leder så nu skal vilkårene for at komme på vores hold absolut skal laves hvorfor skal en ny leder absolut promovere sig på den måde vi er jo ikke nye og folk blev meget nervøse.

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
Et spændende forløb over 13 onsdage, meget varieret. Man bliver lidt klogere hver gang

Vastaus yritykseltä AOF - Syddanmark
Godt kursus og god underviser. AOF imødekommende og smidig ift at oprette kursus efter vores ønsker.