Ollifant Arvostelua 318

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Simpelthen fantastisk! Hele hjemmesiden havde skønne rabatter+en ekstra rabatkode, så jeg har sparet STORT på den lækreste vinterjakke fra Wheat (næste sæson), plus 2 lækre name it bukser. Min or... Näytä lisää

Jeg har nu handlet hos ollifant til min datter i et år nu og vi har været glade for alle de pakker vi har fået. Super hurtig levering! Og rigtig fint tøj.. vi oplevede en enkelt gang hvor sko størrels... Näytä lisää

Giver kun 3 stjerner, shorts var mega fine men den top/kjole er ikke syet ordentlig og syet skævt æv Og i var hurtig til at trække penge uden jeg havde modtaget min pakke, dem jeg plejer at handle... Näytä lisää

1. Lastenvaateliike
  2. Lastentarvikeliike

Ollifant - din foretrukne børnetøjshjemmeside! Vi sørger for, at have nogle af de bedste brands på lager til konkurrencedygtige priser - og ikke mindst lave fragtomkostninger med hurtig levering. Drevet af passionerede mennesker, som brænder for det de laver.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

God og hurtig service

Jeg har bestilt flere gange og servicen er altid god hvis man har brug for hjælp og hurtig levering, samt gode mærker til gode priser.
Denne gang var jeg kommet til at bestille til afhentning ved en fejl og det var intet problem at få den sendt i stedet.
Tak for altid god service.

11. maaliskuuta 2026

Simpelthen fantastisk!

Simpelthen fantastisk!
Min ordre blev pakket samme aften jeg havde bestilt, og Ollifant havde overdraget pakken til GLS inden for få timer (trods vinterferie og at det var aften)!!
Jeg havde min pakke i hænderne inden for halvandet døgn!
Alle 3 produkter lever helt op til forventningerne (+mere til), og alt er gået perfekt.
Kæmpe anbefaling herfra!

10. helmikuuta 2026

Dårlig kontakt

Egentlig en fin oplevelse at handle hos Ollifant, indtil jeg skrev til kundeservice.
Jeg modtog ordre 16/12-25. Den 17/12-25 sender jeg en mail med billeder, da jeg har modtaget et sæt, hvor der er sort farveafvigelser. Her den 05.01.2025 har jeg stadig intet hørt.

17. joulukuuta 2025

Fantastisk kundeservice!

Fik fantastisk kundeservice af Henrik fra Ollifant, der svarede på sms og pakkede min ordre klokken hundelort en onsdag aften, da jeg kom i bekneb med en flyverdragt🌟

17. joulukuuta 2025

God service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering. Jeg bestilte en flyverdragt fra Ollifant, men efter bestilling, blev jeg i tvivl om størrelsen. Ringede til dem morgenen efter, og de ændrede størrelsen i ordren uden problemer.
Pakken blev sendt og leveret hurtigt - kan på det varmeste anbefale at købe hos Ollifant, og det er ikke sidste gang, at jeg handler ved dem.

25. lokakuuta 2025

Dejlig oplevelse

Rigtig godt udvalg til rigtig fine priser. Leveringen var hurtig, og modtog allerede min pakke næste dag.
Kommer helt sikkert til at handle her igen 😊

31. elokuuta 2025

Flot reklamationsservice

Modtog en body med kuglepensskrift på. Skrev en sms til firmaet, og de sendte dagen efter en ny. Super hurtigt og effektivt 🙌🏻

21. lokakuuta 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. Og altid hjælpsomme, hvis der er spørgsmål.

Modtog et par bukser, hvor der var en misfarvning. Skrev og fik svar næsten med det samme om, at de allerede havde sendt et par nye. 🤗

3. elokuuta 2025

Helt igennem god oplevelse

En nem og super fin hjemmeside som gør brugeroplevelsen god. Og leveringen er det hurtigste jeg nogensinde har oplevet. De ringede og sagde, at de havde et erinde i min by og ville levere pakken i postkassen, selvom jeg havde valgt ved pakkeboks. Så jeg fik den allerede dagen efter, som jeg havde bestilt om aftenen. Jeg vil bestemte bestille herfra igen og støtte op om en “lokal” forretning.

6. heinäkuuta 2025

God service og flot udvalg

Virkelig god service og super flotte vare.
Er vild med deres udvalg af tøj.
Da jeg havde lavet fejl i en bestilling, ringede jeg ind, og kom direkte igennem og fik hjælp, skulle ikke selv ind og bestille om på ny, de fiksede det for mig med det samme.

13. toukokuuta 2025