Anla Creative Arvostelua 254

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Efter att ha lagt fler än fem beställningar är det tydligt för mig att lagerinformationen aldrig är korrekt, leveranserna är alltid försenade och kundservicen är helt otillräcklig: felaktig informatio... Näytä lisää

Man skal lede meget længe, for at finde så god kundeservice :-) Har sjældent oplevet man strækker sig så langt, for at kunden er glad. Og til andre, så husk, at hvis man opfører sig ordentligt, når... Näytä lisää

Der er et rigtig godt sted at handle deres hjemme side er overskulig og hurtig leverig. Supper tilfreds her fra.

Loved this store! It was my first time trying stained glass and I was unsure about the materials, not only the website has a lot of tips and tricks you can follow and were very helpul but also I had... Näytä lisää

1. Taidetarvikeliike
  2. Keramiikkatukku
  3. Lasitukku
  4. Askarteluliike

Anla Creative er en specialiseret virksomhed, der henvender sig til alle med passion for kreativ udfoldelse – fra hobbyentusiaster til professionelle kunstnere og undervisere. Vi tilbyder materialer og udstyr til blandt andet glaskunst og keramik og har med over 30 års erfaring opbygget en stærk position i den kreative branche. Vi er et kreativt powerhouse drevet af mennesker, der brænder for den kreative proces – og alt det, den rummer af nysgerrighed, fordybelse og udvikling. Som passionerede eksperter arbejder vi hver dag på at inspirere og guide andre til at udforske deres fulde kreative potentiale.

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Det er sådan en dejlig butik med…

Det er sådan en dejlig butik med virkelig stort udvalg af mange forskellige hobbyartikler. Jeg laver selv keramik og får altid super god hjælp og meget personlig og venlig betjening

24. marraskuuta 2023

Hej Elisabeth

Mange tak for at du har taget dig tid til skrive en anmeldelse. Det er da lige til at blive juleglad over :- )

God dag

Altid fin betjening

Altid fin betjening, både i butikken samt over telefonen.
Flot overskuelig butik.

24. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anla Creative

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på

Venlig hilsner

Kan kun anbefales

Glade og flinke medarbejdere når man kommer i butikken, ved præcis hvor tingene er at finde og har gode råd og vejledning klar oveni. Super dejligt sted at handle :D

29. marraskuuta 2023

Hej Ulrikke

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på. Vi sætter en stor ære i meningsfuld vejledning, så det her glæder meget.

Trevlig service

Trevlig service! Kommer säkert beställa hos er igen :)

Hej Åsa

Mange tak for din anmeldelse :- )

God dag

Cecilie Rosendahl
Anla Glas

Dyr fragt og 8 dages levering - jeg er skuffet!

Jeg skulle betale 87 kr i fragt. Hvilket er ca dobbeltpris af hvad GLS normalt tager. Dertil tog det 8 dage inden jeg havde pakken. Måtte ringe og rykke for pakken. Der var en af mine vare der ikke var på lager. Spurgte om de ikke kunne dele ordren op og sende det, de havde - men så skulle jeg selv betale for ekstra fragt. Andre netshop sender varerne ad flere omgange, hvis de ikke har alle varerne på lager uden kunden skal betale mere af den grund!

Hej Henriette

Jeg kan kun beklage den trælse oplevelse. Vores system er sat således op at kunder kan se hvilke produkter der er længere tids levering på. Så ved man det før man lægger sin bestilling.
Virksomheder og private betaler ganske forskellige priser når det kommer til fragt. Og, tro mig! Vi ville ønske vi kunne sende billigere eller endda gratis, da vi er fuldt ud med at det er en vigtig faktor for vores kunder. Som en forretning der lever af glade kunder, så vil vi klart helst opnå netop det.
Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang.
Venlig hilsen, Team Anla Glas

Snabb leverans

Snabb leverans, produkter funkar som utlovat

Hej Linnea

Mange tak for din anmeldelse

Blev vejledt forkert

Blev vejledt forkert, havde bestilt det rigtige men de tilbød noget billigere uden at spørge til hvordan jeg brændte. De vil ikke tage produktet retur ej heller afslå pris og nu sidder jeg tilbage med et produkt jeg ikke kan bruge. Stort øv og jeg er brand ærgerlig.

Update: Godt at I har lært noget. Jeg fortalte faktisk i samtalen at jeg brænder i mikroovn, men det benægter jeres sælger at jeg har sagt. Og taget i betragtning af den størrelse ordre jeg lagde forstår jeg slet ikke at I ikke vil hjælpe. I har mistet en kunde og jeg kan ikke anbefale jer til dem jeg snakker med.

17. lokakuuta 2023

Hej Tina

Tak for du har taget dig tid til at anmelde os her på TrustPilot. Jeg kan forstå at der forud for tilbuddet var en samtale om hvorvidt glasuren skulle bruges til høj eller lav temperatur og her forstod vi, at det var højt du brænder, hvorfor du blev tilbudt en glasur til høj temperatur. Vi ser nu at vi nok også skulle have spurgt hvad du brænder i. Men, det skænkede vi ærligt talt ikke en tanke da ingen af Botz glasurer officielt er hverken afprøvet- eller anbefalet til, keramik i mikrobølgeovn. Det er faktisk bare glædeligt at det viser sig at en række af deres produkter kan bruges i denne sammenhæng. Vi tager naturligvis denne sag til efterretning og vil i fremtiden spørge anderledes. Venlig hilsen Team Anla

Super godt

Super godt, at handle ned Angela glas. Kan kun anbefales

27. syyskuuta 2023

Hej Lisbet

Tusind tak for de fine ord, det vil jeg dele med kollegaerne

Team Anla Glas

Hurtig og nem ekspedition af…

Hurtig og nem ekspedition af bestillingen.
Leveringen står de jo ikke for, så det er ikke en del af bedømmelsen - men det gik også godt.

Skulle dog ikke bruge varen alligevel og det at lave en retur var nemt og enkelt.

Så 5* for god, hurtig og nem ekspedition og retur.

28. syyskuuta 2023

Hej Jannick

Tak for anmeldelsen. Det glæder at det hele løste sig, trods varen ikke var hvad du skulle bruge alligevel.

Dejlig overskuelig hjemmeside

Dejlig overskuelig hjemmeside. Man finder hurtigt det man skal bruge. Gode beskrivelser af varerne. Hurtig levering👌🏻

26. syyskuuta 2023

Hej Rikke

Mange tak for den fine anmeldelse, det betyder meget at vores hjemmeside fremstår nemt tilgængelig, så vi sætter stor pris på dine ord.

Snabb leverans

Enkelt att hitta på hemsidan och mycket snabb leverans, varje gång.

29. elokuuta 2023

Hej Rebecca

Tusind tak, og godt du fik varerne hurtigt.

Besøg i butik.

Jeg føler mig altid velkommen hos Jer. God service, tillige info om produkt.
Føler I ønsker, at få det bedste resultat, ud af det jeg på tænker at lave.

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anla Creative

Tusind tak for din anmeldelse. Det er en stor del af vores måde at drive forretning at vores kunder aldrig får hverken mere eller mindre med hjem og at vores rådgivning er tilgængelig og vedkommende. Så, vi sætter stor pris på dine ord.

Godt 🤗

Altid godt at snakke med Mette 😊

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anla Creative

Tak! Det siger jeg videre til Mette :-)!!